Lutfen bakin!7 aylik bebegim hala geceleri uyumuyor

ebruyigit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
26
3
1
33
Bebegim 7 aylik oldu ama geceleri hala bi gram uyumuyor.dalsa bile yarim saatte uyaniyor.7 aydan beri uykularimiz mahvoldu.zaten uyanikkende cok yorucu bi bebek.hieraktif hic durnuyor.deneyimli annelere sorum bebeginiz kac aylikken duzeldi.

Oncelikle iyi akşamlar arkadaşım. 16 aylık bir kızım var ve zamanında senin söylediğin durumu ben de yaşadım. Üstelik 4 aylıkken ise başladım gündüz uykusu da kalmamıştı. Çok zor bi süreçten geçtiğini unutma öncelikle. Bebeğin için de senin için de . Ama geçecek. Uykusuzluk çok zor. Uyumayinca diğer şeyler de istediğin gibi olmuyor. Sana tavsiye edeceğim şey bebeginle bir uyku rutini olusturman. Yani hergün aynı saatte duş üstünü degistirme masal okuma ninni söyleme. ... Bunların birini ya da bir kaçını yaparak sessiz loş bir odada birlikte yatın. bir süre uyumayabilir. Ilk gün 3-4 saati bulabilir. Zamanla artık bunun uyku vakti olduğunu anlayacaktir. Benim kızım da bir yaşına kadar pek uyumadi. Ama şimdi o zamana göre çok daha iyi. Kolaylıklar dilerim.

Oncelikle iyi akşamlar arkadaşım. 16 aylık bir kızım var ve zamanında senin söylediğin durumu ben de yaşadım. Üstelik 4 aylıkken ise başladım gündüz uykusu da kalmamıştı. Çok zor bi süreçten geçtiğini unutma öncelikle. Bebeğin için de senin için de . Ama geçecek. Uykusuzluk çok zor. Uyumayinca diğer şeyler de istediğin gibi olmuyor. Sana tavsiye edeceğim şey bebeginle bir uyku rutini olusturman. Yani hergün aynı saatte duş üstünü degistirme masal okuma ninni söyleme. ... Bunların birini ya da bir kaçını yaparak sessiz loş bir odada birlikte yatın. bir süre uyumayabilir. Ilk gün 3-4 saati bulabilir. Zamanla artık bunun uyku vakti olduğunu anlayacaktir. Benim kızım da bir yaşına kadar pek uyumadi. Ama şimdi o zamana göre çok daha iyi. Kolaylıklar dilerim.

Cok tesekkur ederim.cevap icin oncelikle.dedigin seylerin hepsini yaptim fakat olmuyor.sebebini bilemiyorum.ani uyanmalari var.emip tekrar ayakta uyumak istiyo surekli.ayaktan alinca uyaniyo.beklemekten baska care yok.

Sesten mi etkileniyor yoksa korkarak mı uyanıyor. Bir de alerji ihtimalini değerlendirdiniz mi. Normal zamanda da huysuz bir bebek ise ondan da olabilir.
Ne olursa olsun. Belli bir zamana kadar böyle devam edecek de olabilir dediğiniz gibi. Sonra bir bakarsınız deliksiz üç saat uyumuş. Bizde öyle olmuştu. Her bebek farklı tabi. Huylari herşeyi birbirinden ayrı. Ben uyku problemi ile huzursuzluk, sürekli ağlama sadece anneyi isteme. Gün boyu uyumama. Hepsini aynı anda yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Ben derdimi anlatırken hikaye anlatıyorum gibi dinliyordu insanlar. Hani bebek gibi uyuyor diye bir tabir var. Çok yüksek seste bile uyuyabilenler için. Öyle bir bebek var mı ben bilmiyorum. :110:

Merhaba benim de 4 aylık bir oğlum var gündüz hep kucakta durmak istiyor hani demişsiniz ya gündüz de hiperaktıf diye Benim oğlum da öyle hep ayakta kucakta durmak istiyo bu durum ne zaman geçer sizce hiç kendi kendine durmaz mı ki bu arada gece uykuları nasıl oldu bebişinizin

Acibademe gittik gecen bu sorunlar yuzunden.butun sikayetlerimizi anlattik.herseyine bakildi.cok.sukur hicbir sorunu yok.sadece ultrasonda cok fazla gazi oldugunu gordu doktor ve bende artik anladimki 8 aylik olmasina ragmen suan bizim hala gaz sorunumuz var.cunku yapinca rahatliyo.bazi geceler gurul gurul.ses geliyo bebegimin karnindan.gazdan ve burun tikanmasinda uyuyamiyo he tabi bide emmeye alisti geceleri.3 e kadar oyun oynuyoruz sonra 2 saat uyuyo agliyo emziriyorum tekrra bi iki saat deliksiz uyuyo ama 7 den sonra yine saat 12 ye kadar 40 dakkada bi kalkiyo.bu sekilde.doktor bize STRATH damla onerdi.yurtdisi ithal kaliteli ve etkili bi damlaymis.bugun elimize ulasicak.bakalim etkisi olucakmi.

Deniz suyu ya da serum fizyolojik denediniz mi. Sürekli burnunu açık tutmaniz lazim.burun aspiratoru var. Bir çok kişi faydali olduğunu söylüyor. Damla gelene kadar bunları deneyin isterseniz.

Back
X