Lütfen bakın, ben bu kuşu burdan nasıl çıkartabilirim??

Yapmaya çalıştım olmadı hiçbir şey geçmiyordu, kırdim biraz bu sefer de çok korktu tam olacakken onu kaçtı gitti
Kurtulduysa iyi ben sıkıştı zannettim. Neyse gittiyse elinizden geleni yaptınız en azından yemek verebilmek için.

Kurtulduysa iyi ben sıkıştı zannettim. Neyse gittiyse elinizden geleni yaptınız en azından yemek verebilmek için.
Hayır gitti ama çok halsizdi acaba ucabildi mi yoksa düştü mü

Düştüyse camın önündedir ya da yakınında bir yere düşmüştür, dışarı çıkıp bakabilir misiniz o alana?
Yarım saat oldu hala orda mıdır acaba bı bakayım ben, teşekkür ederim aklıma gelmemisti

Aslında aklıma geldi ama yardımcı olurlar mı diye emin olamadım. Keşke arasaydim ben kırdim o telleri onu tam alacakken uçtu gitti
uçup gidiyorsa neden orada sıkışıp kalsın? havalandırmanın başka bir yerine gitmiştir ama oradan çıkabildiğini sanmıyorum. orayı bi şekilde açıp su falan koysanız?

uçup gidiyorsa neden orada sıkışıp kalsın? havalandırmanın başka bir yerine gitmiştir ama oradan çıkabildiğini sanmıyorum. orayı bi şekilde açıp su falan koysanız?
Ben orayı kırmadan önce böyle nasıl desem yab tarafları çıkışa gelecek şekilde sıkışmışti ben kırarken korkudan hareket etmeye çalıştı ve yüzü çıkışa döndü kacti

Rica ederim haber verin merak ettim açıkçası
Bız 3. Katta oturuyoruz ve asansör yok . Gittim baktım da o taraf hep küçük evler ve bina felan karmaşıkti baya. Sordum kaç kişiye bakkala felan kimse de görmemiş. Ya 2 bakkalci var biri yaşlı . İşte o diyor ki kuşu kedi yedi dedim bugün mindiyor yok dün. Kedi kusibdiri diri gözünün önünde yemiş almamış. Hayret ettim ne kadar vicdansız insanlar var

Bız 3. Katta oturuyoruz ve asansör yok . Gittim baktım da o taraf hep küçük evler ve bina felan karmaşıkti baya. Sordum kaç kişiye bakkala felan kimse de görmemiş. Ya 2 bakkalci var biri yaşlı . İşte o diyor ki kuşu kedi yedi dedim bugün mindiyor yok dün. Kedi kusibdiri diri gözünün önünde yemiş almamış. Hayret ettim ne kadar vicdansız insanlar var
Dün gördüyse bugün yine görürdü. Bence uçtu gitti o, sizin de içiniz rahat olsun.

Dün gördüyse bugün yine görürdü. Bence uçtu gitti o, sizin de içiniz rahat olsun.
Aslında bizim buralar eski yapı nasıl desem böyle biz mesela 3. Kat fakat hemen o havalandrmanin bitisiginde küçük bı kaç dam var. Yani düşmüşse görmemiştir o damlardan birine düşmustr bence

Ben size soyleyeyim itfaiye çağırın onlar ne yapacağını gayet iyi bilir .hemende geliyorlar

İtfaiye çağırmanız lazım benzer bir durum yaşamıştık hemen gelip kurtardılar sağolsunlar

Back
X