Ben artık evleneceğim deyip önüne gelenle evlilik yoluna girilmez. Biriyle tanışırsın, anlaşırsın, seversin, uyumlusunuzdur, sıkıntı yoktur o ilişki evliliğe doğru gider.
Ha sizin gibi ilişkiye evlenme niyetiyle başlayanlar da var ne yapmalı onlar, meselaaa adam kalkıp "örgün öğretim okumaman...hoş değil, pantul giymiyosun pantul giyen kadın severim" Gibi salak şeyler söylediğinde kesersin ilişkiyi. Daha görüşmemişsiniz bile telefonda konuşulan şeye bak. Kücümsediği konuya bak. Allah aşkına söyler misiniz kendisi hangi üni mezunu, boğaziçi odtü falan mı ne bileyim hacettepe olsun hadi hangi üni'den mezun da açıköğretimi küçümsedi?
Bir şey ilk görüşmenizden sonra adam bir haftada irtibatı kesmiş, olmuyor demiş. Sizi beğenmemiş, kestirip atmış aslında. Bu noktadan sonra asla görüşmemeliydiniz.
Bir de sürekli bana işaret verdi, açık kapı bıraktı, gurur yaptıysa diye ben yazdım diye geri dönüşler var 273649 defa. Yapmayın bunları.
Adam adam dediğiniz afedersiniz g.tü başı ayrı oynayan erkek müsveddesi. Nefret ettim, yok korkuyorumlar yok geçmişimde seviştimler. O ne ya. Erkek bunları konuşmaz, erkek seviyorsa adam gibi gelir konuşur anlaşır sevişir evlenirsiniz, böyle bir ileri iki geri yapmaz.
Neyse zaten de dolmuş evlenmiş, siz de bundan sonra fanusta büyümüş prenses modundan çıkıp gözünüzü hayatın gerçeklerine açarsınız umarım.