LÜTFEN BAKIN Eş seçimi ve kendimle savaşım

Evlat olsa sevilmez dedikleri model var ya, onun benzer bir modelsiniz siz de. Konu silmek yasak diyeni bile terslemişsiniz. Okul yaşantınız ve arkadaşlıklarınız olmadığı için iletişim becerileriniz gelişmemiş olarak yorumluyorum. Biraz siz

Evlat olsa sevilmez dedikleri model var ya, onun benzer bir modelsiniz siz de. Konu silmek yasak diyeni bile terslemişsiniz. Okul yaşantınız ve arkadaşlıklarınız olmadığı için iletişim becerileriniz gelişmemiş olarak yorumluyorum. Biraz insan içine karışın.
Sen sevme beni. Biraz kibar olsanız bu şekilde davranmak zorunda kalmam. Site yöneticileri geri getirseydi konumu. Bu şekilde başıma üşüşmelerine gerek yoktu.

Neden çok mu doğru geldi?
Gerçekler acıdır, hadi selametle.
Hayır saçma geldi. Ön yargılı ve boş yorum. Halimi arz ettim okumamışsınız bile. Sizin geçiştirdiğiniz birçok şey bazı insanlar için büyük sıkıntı. Her insan aynı olmak zorunda mı? Biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var diyorum konunu silemezsin diyorsun. Hoş değil.

3 kişi söyledi neden devam ediyorsunuz daha?

doğru söylüyorsunuz. İşte ben de bundan dert yanıyorum. Madem sevgiliydin madem aklında o vardı niye daha arayış içindeydin? Ailesini de çok önemseyen biri değil yani.
Muhtemelen ailesi sizin gibi birini isteyeceği için denedi ve bilerek bakın yapamıyorum diyip sevdiğiyle evlendi. Çizgilerinizden bahsetmişsiniz ama sınırsızca yeterki evlensin diye her şeye göz yummuşsunuz.
Mesela adam betül demiş safa yatmışsınız arkadaş abla demişsiniz, pantolon demiş örgün eğitim demiş zorbalamış sizi es geçmişsiniz, yüzük alırken dahi mutsuzmuş olur böyle şeyler demişsiniz. Tamamen odağınız evlilik olmuş. Ne olursa olsun yeterki kocam olsun modunda olmak bir kadına yakışmıyor.
Bu adam size dönseydi tamam evlenelim deseydi sorgusuz evlenirdiniz yinede.

Yazımı da tam okumamışsınız. Zaten seçici biriyim dedim. Her önüme gelene atmam mümkün mü bu durumda? Bu kişi bazı kriterler karşılıyordu. Onun için katlandım bazı şeylere.
Yahu adamı kanlı canlı görmeden kavgaya çekişmelere başladığınızı söylüyorsunuz. Uygun değilmişsiniz ama anlamamışsınız.
Evlilik bahsini açan sizsiniz adam korkuyorum yok boşanırsak diye saçmalamış ama anlamamışsınız.
Terbiyesiz bir şekilde eski ilişkilerinden bahsetmiş yazıklar olsun sana diye suratına tüküreceğinize dinlemişsiniz
Canı sıkıldıkça telefonu yüzünüze kapatıp durmuş, anlamamışsınız.
Söz için kendi kendinize gelin güveyi olmuşsunuz, adam zorundan baskıdan ağlamış, anlamamışsınız.
Araya mesafe sokmuş, uzaklaşmış, sen istemiyorum demiş anlamamışsınız.
Eğitiminizi kendisine yeterli görmemiş, anlamamışsınız.
En son gönlünün istediğine gitmiş hala anlamıyorsunuz.

Ben de şunu anlamıyorum, ne demek katlanmak? Adam size uymuyorsa hadi selametle dersiniz olur biter. Ay gitti, ay döndü geldi, ay yine gitti. Yok mu çevrenizde sizi tutup silkeleyecek biri.

Muhtemelen ailesi sizin gibi birini isteyeceği için denedi ve bilerek bakın yapamıyorum diyip sevdiğiyle evlendi. Çizgilerinizden bahsetmişsiniz ama sınırsızca yeterki evlensin diye her şeye göz yummuşsunuz.
Mesela adam betül demiş safa yatmışsınız arkadaş abla demişsiniz, pantolon demiş örgün eğitim demiş zorbalamış sizi es geçmişsiniz, yüzük alırken dahi mutsuzmuş olur böyle şeyler demişsiniz. Tamamen odağınız evlilik olmuş. Ne olursa olsun yeterki kocam olsun modunda olmak bir kadına yakışmıyor.
Bu adam size dönseydi tamam evlenelim deseydi sorgusuz evlenirdiniz yinede.
Evlenmezdim. Sözü iptal ettim sadece nereye kadar gidebileceğimi görmek istedim. Ama benim de yaptıklarımı aklım almıyor. Bir akıl tutulması yaşadım sanırım.

Çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz gerçekten. Beni tam tanımıyorsunuz bile. Sadece bir kesit paylaştım.
Fakat hayatınızdan paylaştığınız bu kesit doğrultusunda naçizane bir yorum yapmak istemiştim ❤️‍🩹 o halde yorumumu biraz güzelleştireyim.
Eğer ki müzekker olaydım, sizinle izdivâca meyletmezdim 💕

Yahu adamı kanlı canlı görmeden kavgaya çekişmelere başladığınızı söylüyorsunuz. Uygun değilmişsiniz ama anlamamışsınız.
Evlilik bahsini açan sizsiniz adam korkuyorum yok boşanırsak diye saçmalamış ama anlamamışsınız.
Terbiyesiz bir şekilde eski ilişkilerinden bahsetmiş yazıklar olsun sana diye suratına tüküreceğinize dinlemişsiniz
Canı sıkıldıkça telefonu yüzünüze kapatıp durmuş, anlamamışsınız.
Söz için kendi kendinize gelin güveyi olmuşsunuz, adam zorundan baskıdan ağlamış, anlamamışsınız.
Araya mesafe sokmuş, uzaklaşmış, sen istemiyorum demiş anlamamışsınız.
Eğitiminizi kendisine yeterli görmemiş, anlamamışsınız.
En son gönlünün istediğine gitmiş hala anlamıyorsunuz.

Ben de şunu anlamıyorum, ne demek katlanmak? Adam size uymuyorsa hadi selametle dersiniz olur biter. Ay gitti, ay döndü geldi, ay yine gitti. Yok mu çevrenizde sizi tutup silkeleyecek biri.
Hepsini okumuşsunuz. (: Teşekkür ederim. Böyle yazarken her şey net işte. Yaşarken öyle değildi. Ya da benim gözüm kör oldu bilmiyorum.

Hayır saçma geldi. Ön yargılı ve boş yorum. Halimi arz ettim okumamışsınız bile. Sizin geçiştirdiğiniz birçok şey bazı insanlar için büyük sıkıntı. Her insan aynı olmak zorunda mı? Biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var diyorum konunu silemezsin diyorsun. Hoş değil.
Takıntılısınız. Konu silemezsiniz mesajımı siz konuyu sileceğim dediğinizde bilginiz olsun diye yazdım.
Yaşadıklarınız gerçek ve saçma arasındaki farkı çok net anlayamadığınızı gösteriyor açıkçası. 20'lik genç kızlar bunları yapabilirler ama 31 yaşında bir kadın için çok saçma şeyler.

Fakat hayatınızdan paylaştığınız bu kesit doğrultusunda naçizane bir yorum yapmak istemiştim ❤️‍🩹 o halde yorumumu biraz güzelleştireyim.
Eğer ki müzekker olaydım, sizinle izdivâca meyletmezdim 💕
Bu daha katlanır oldu teşekkür ederim. Ama dediğim gibi beni tam tanımıyorsunuz. Burada çok toksik anlattım kendimi. Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim ☺️

Takıntılısınız. Konu silemezsiniz mesajımı siz konuyu sileceğim dediğinizde bilginiz olsun diye yazdım.
Yaşadıklarınız gerçek ve saçma arasındaki farkı çok net anlayamadığınızı gösteriyor açıkçası. 20'lik genç kızlar bunları yapabilirler ama 31 yaşında bir kadın için çok saçma şeyler.
40 ve 50’lernbile yapıyor. 30 ne ki hanımefendi?

Hepsini okumuşsunuz. (: Teşekkür ederim. Böyle yazarken her şey net işte. Yaşarken öyle değildi. Ya da benim gözüm kör oldu bilmiyorum.
Hanımefendi hem saydırıp hem yeşekkür ediyorsunuz. Üye isimlerini okumanız gerek. İki mesaj üstte bana yorumun boş diyen iki mesaj sonra ay çok doğru diyor. Zihnim dumanlandı.

20 bile çok 16-17 yaş lise muhabbeti bunlar

Sen sevme beni. Biraz kibar olsanız bu şekilde davranmak zorunda kalmam. Site yöneticileri geri getirseydi konumu. Bu şekilde başıma üşüşmelerine gerek yoktu.
Ben sevmedim zaten de bu kafayla sizi sevecek adamı da zor bulursunuz. Sinir bozucu bir enerjiniz var. Etrafınızdaki herkesi iter bu. Dediğim gibi iletişim becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor acilen. Bu şekilde olmaz.

20 bile çok 16-17 yaş lise muhabbeti bunlar
Onu anlatamadım ben. Yani bu platoniklik, ay ayrıldık geri barıştık hop yine ayrıldık olayı bana hep çok ergence gelmiştir.
Yetişkinler için ayrılık kelimesi konuşulduysa son başlamış demektir.
Bir de 4 çocuğunun babası mı yani. Bu ladar yalvarıp paralanmanın manası ne?

Ben sevmedim zaten de bu kafayla sizi sevecek adamı da zor bulursunuz. Sinir bozucu bir enerjiniz var. Etrafınızdaki herkesi iter bu. Dediğim gibi iletişim becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor acilen. Bu şekilde olmaz.
Herkes tarafından sevilmek zorunda değiliz. Muhteşem iletişim becerilerine de ihtiyacım yok. Konum üzerinden yorum yapın karakterim ve geleceğim üzerinden değil.

Betül’le baştan beri sevgiliydi zaten.

Belki ailesi başta onu istemedi, o da sizinle denedi ama yapamadı. Sizin olayınız tam olarak bu.

Aile baskısı yüzünden bazı sorunlarınız var. Bir de adamın üstüne çok gitmişsiniz. Bunu yapmayın mesela kimseye. Evlilik evlilik diye boğmuşsunuz. Tayin istediğini de düşünmüyorum.Aslında çok fazla ipucu vermiş ama hiçbirini görmemişsiniz.

Ve kendine değer veren bir insan, telefon suratına kapatıldığı an o işi bitirir. Özünüzde bir yerde kendinizden memnun olmama haliniz var. Bir de giyim kuşam sosyal medya yasağı gibi konularda hiç kimsenin dediğini yapmayın. Bunu yapan kadınlar her zaman kaybediyor. Yani hiç kimsenin sizin değiştirmeye çalışmasına izin vermeyin, hemen kaçın o kişiden. Çok ders çıktı size bu olaydan.

Back
X