Lütfen bakın Fikirlerinize ihtiyacım var!

sonay0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
5
0
86
Edirne
Belki bu anlatcaklarım çok saçma olabilir ama birilerinden fikir edinmek zorundayım.
Ben daha 16 yaşındayım.Oturduum mahalle de 28 yaşında bi çocuk var.Bşlarda ben onu tanımıyodum.Dışarda otururken o benimle ilgilenmeye başladı.Ben nereye oturursam oturayım gelip karşı tarafıma oturdu hep.1 haftadır böyle devam ediyo ve artık bende ondan hoşlanmaya başladım.Adam 30'una mrdiven dayamış.Neden böyle yapıyor ki!
Düşüncelerinize ihtiyacım var ne yapyım lütfen yardm edin.
Yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
uzak dur sen kendi yaşıtlarınla görüş ne o 28 yaşında adam kendine yaşıt birini bulamamışmı kesinlikle uzak dur

canım bir düşünsene kendinden 12 yaş büyük biriyle olduğunu
sen daha hayatının baharındasın
bir müddet sonra birbirinile çok tersleşirsiniz
sana tavsiyem
herkes yaşıtıyla uçar canım
inan sonrasında çok mutsuz olursun

bencede kesınlıkle uzak dur
adamın yuzune bakma bıle
büyük ınsan beklentılerı farklı olabılır
daha çok kucuksun.
eğer cok rahatsız edıyorsa annene soyle
28 yaşındakı bir adam 16 yaşında bir kızdan ne bekler ya :olmaz:

tatlım belki bundan nefret ediyorsundur ama söylemek zorundayım maalesef daha çok küçüksün yani çok hoş ve tatlı bir insandırsın.karsındakı ınsan ise senin yaşça tam 2 katın büyüklükte biri.yani az çok sende biliyorsundur arada bu kadar yas farkı varsa bu insan seninle bi gelecek planlamıyordur seviyeli bi ilişkide düşünmüyrdur tecrübelerimi dinlemek istersen bence sen ondan uzaklas seni alayabılıyorum biri seninle sürekli ilgilenmeye baslarsa sende doğal olarak karsındakınden etkileniyorsun bu gayet normal ama lüften kendi yaşıtlarınla ilgilen ve o kişiyi uarabiliyorsan uyar veya davranışlarınla yaptığının hoş bişey olmadıgını ima et kardeşimin yasındasın hemen hemen kıyamam size daha çok masumsunuzzz

uzak dur canım ondan..sana yararı değil zararı dokunur..daha çok küçüksün...

uzak durmanı tavsiye ederim.
yaş fakınız çok fazla.adam senden ne bekleyebilir ki?

Seni etkilemek icin yapiyor, yasli oldugu icin, demekki komplekse girmis simdiden,
etrafa bakin ben daha ne citirlar ayarlarim diye gösteris yapiyor.
Sakin yanasma sakin etkilenme hepsi bir oyun.

Sen daha cok ufaksin daha yasitlarinla cok güzel asklar yasicaksin.
Sakin bu adama aldanma.

Belki bu anlatcaklarım çok saçma olabilir ama birilerinden fikir edinmek zorundayım.
Ben daha 16 yaşındayım.Oturduum mahalle de 28 yaşında bi çocuk var.Bşlarda ben onu tanımıyodum.Dışarda otururken o benimle ilgilenmeye başladı.Ben nereye oturursam oturayım gelip karşı tarafıma oturdu hep.1 haftadır böyle devam ediyo ve artık bende ondan hoşlanmaya başladım.Adam 30'una mrdiven dayamış.Neden böyle yapıyor ki!
Düşüncelerinize ihtiyacım var ne yapyım lütfen yardm edin.
Yorumlarınızı bekliyorum..

bu yazdiklarinda citdiysen guzelim o cocuk dedigin adamdan uzak dur lutfen!!!! o senin yasidin senin flort edecegin bir cocuk degil o koskocaman adam !!! 16 yasindaki kizin onune gelim oturup kafasini karistiracak kadarda geri zeka sinir oldum :kızgın:
Benim 17 yasinda kizim var ve benim kizim birak 28 yasini 20 yasindakileri bile buyuk diye dusunuyor:umursamaz:
Kendi yasidin olanlarla masumane flort et guzelim buyuk insanlardan uzak dur!!!!

UZAK DUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hiç ilgilenme onla canım daha çok küçüksün kendi yaşıtlarınla ilgilen bence

16 yasındasın ve sana bırının ılgı duyması normal ama bırakda bu yasıtlarına yakın olsun 28 yasındakı bı erkegın ısteklerı ve hayatı cok farklıdır..flort edersın bı sure sonra senden cınsellıkde bekler ve uzulen aglayan sen olursun..onun duyguları ıle senın kı asla bır olamaz..kesınlıkle uyum saglayaamazsın ve uzulen sen olursun..
emınım ailende bu ılıskıyı desteklemez..
ama hayat bu ne olcagı bellı degıldır..
dılerımkı karsına yasıtın bırı cıkarda hata yapmazsın..cunku hata yapabılcek bı donemdesın kendını yelkenlerını ıplerını ıyı tut canım daha guzel gunlerın var onunde..

12 yaş fark ileri ki yaşlarında karşına çıksa çok da mühim olmayabilir..
ama söz konusu 16 yaşnda bir ergen ise ondan en fazla iki yaş büyük biriyle arkadaşlık kurmalı...
bence o kişinin ki resmen sapıklık... lütfen uzak dur.

Bak burdaki tüm ablaların uzak dur diyor sinyal veriyor. Ynai bu kadar kişinin elbet bildiği vardır. aman dikkat

neden yapcak seni etkilemek için...28 yaşında bir ADAM masum bir flörtle yetinir mi hiç canım çok acı ama o yaşta düşünceği tek şey seks olucaktır...uzak dur ve seni üzmesine izin verme sakınn...

yargılamak istemiyorum ancak 28 yaşında bir erkeğin 16 yaşındaki bir bayandan hoşlanıyor olması da biraz tuhaf bence, kesinlikle uzak durmalısın.

yasın bu yasta biriyle birlikte olmak için cok kucuk hayatımm benimm sakın böle bişeye kalkısmaa cok üzülebilirsinn ve bunu emin ol ne ben nede burdaki kimse istemes senin yasıtlarında hayatı deli dolu yasayabilecegin öle deli dolu insanlar vardırkii buna emin ol ....

esımle aramda 12 yas var cnm ama ben 25 o 37 bu yaslarda normal ama beyın uyusuyorsa
ama sen daha 16 o 28 ken :olmaz: cnm uzak dur kendı ıyılıgın gelecegın ıcın bu yasta sen okulunu egıtımını dusun yasıtlarınla tanıs sonra canı yanan sen olursun

16 yaşındasın kendşnden büyük birine ilgi duyman normal ama onunsa duyması değil faha çocuksun boş ver uzatma o karşıan otuyorsa sne kalk git evine cnm yüz bulmasın ;)

aman sakın !!! bende hoşlandım gibi kelimeleri ağzına alma
o sana göre bayağı bibüyük canım.sakın pasverme.onunlakarşılaşabileceğin ortamları elbette biliyorsundur. bisüre uzak dur.

Back
X