Lütfen bakın Fikirlerinize ihtiyacım var!

Fikirleriniz benim için çok değerleri hepinize çok teşekkür ederim.Zaten bende biliyoum böyle birşey çok saçma bana karşı bişey hissettiğini sanmıyorum tabiki ondan bir beklettim hiç daha yok.Onla ilişki falan aklımın ucundan bile geçmiyorBundan sonra yüz vermiycem dediğiniz gibi geldiği zaman kalkıp gidicem :D

Fikirleriniz benim için çok değerleri hepinize çok teşekkür ederim.Zaten bende biliyoum böyle birşey çok saçma bana karşı bişey hissettiğini sanmıyorum tabiki ondan bir beklettim hiç daha yok.Onla ilişki falan aklımın ucundan bile geçmiyorBundan sonra yüz vermiycem dediğiniz gibi geldiği zaman kalkıp gidicem :D

şu an en güzel ve en deli yaşlarındasın buna emin ol...asla yaklaştırma yanına..ruhuna zarar verir..incitir seni..gençliğinden çalar..ilerde asla geçmicek yaraların olur..sakın taviz verme kendinden.. a.s.

en iyisini yaparsın canım sen aklı başında bi kıza benziyorsun
akıllı ol ve uzak dur herpimiz senin yaşındayken yaşça büyük insanlardan hoşlandık kendi adıma benden faydalanmak istemesiyle saçmalık sona erdi eğer ben durmasını bilmeseydim sonuç daha farklı olurdu :1no2:
a.s.

sokakta bulunan koca malesef oylede hemenkaybedılıyo ve mutsuzluk malesef bızı buluyo.yasadıgım yerde bı tanıdıgım senın gıbıydı ve hoslanma falan sonunda kactı o cocuga sımdı ıkı ogluyla baba evınde.16 yas cok cocukca delı bı yas ve ınsan hata yaptıgının bıle farkında degıl ınanın.genclıgınızın en guzel<gunlerını boyle seylere degıl derslerınıze ayırın derım ben.hayırlı kısmetler..

Back
X