lütfen bakın hamilemiyim

cocukruhlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
86
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba
sürekli sizi takip ediyorum.
bi arada konu açmıştım.
şimdi gene burdayım.
adetden 1 gün sonra ve tam yumurtlama dönemimde çalışmamız oldu.şubar 21 de regli sonrası oldu bide hesaplayıcıya göre yumurtlama dönemimmiş. şubatın 28 de oldu.

son 5 gündür yatakdan kalkmak eziyet gibi geliyor.
yumurtlama dönemimden önce akıntım olurdu ve biterdi bu kez yumurtlamadan bir kaç gün sonra akıntım tekrar başladı.süt beyazı.ve dün ilk kez sarı akıntım olu.bu gün yok.ama bugünde beyaz akıntı var buda su beyazı şaşırdım valla. sol kasığımda iğne batması gibi hisler oluyor.geceleri sıcak basıyor uyanıyorum.ve bazen uyandığımda kolum uyuşmuş oluyor.şuanda karnımın hemen altı ağrıyor.ama göğüsler normal.ama arada göğüslerdede iğne batmasımı desem damar çekilmesimi desem öle bişeyler oluyor.enteresan bişey daha ben önceden çok wc giderdim şimdi bu azaldı.ateşim 36.3 ün altına inmiyor.ve çooooooooook ağlıyorum. nedir bu kızlar.?????????????

Son düzenleme:
canım hangi gün hamile kaldıgını anlamak biraz zor hem hamileysen bunun ne önemi varki test yapsana canım

ne bileyim merak ettim. kaç haftalık olduğunu anlamk istedim.bide hemen adet sonrası olurmu diye merak ettim. cevap için çok teşekkürler

sanırım bende adet bitiminin hemen sabahı hamile kaldım çünkü 3 gün geçti hala adet olmadım

inş hamişsindir tabi istiyorsan. bende daha adet gecikmesi yok. ama dün dayanamadım kan verdim sonuç bugün 6 gibi çıkacak. bakalım neler olmuş bende. çok merak ediyorum.

selamlar..aynı belirtileri bu ay bende yaşıyorum 4 aydır korunmuyoruz en son 20 şubatta adet oldum 7 gün var adetime ama normalde adete 10 gün kala göğüslerim şişerdi ve acırdı bu sefer 7 gün var ama sönükler ve sadece ara ara batma gibi bir acı oluyor..belim ve arasıra kasıklarıma batma gibi bir ağrı giriyor..bir de heeep uykum var...

hadi hayırlısı inş hamişsindir.benim sonuca bir buçuk saat kaldı

haberler ne hamilemisin benimki değilmiş bende bugün kan tahlili sonucumu öğrendim.Allah olmayanlara evlat sevgisi tattırsın inşallah benim bir tane kızım var ikinciye bayağı geç kaldık ömür çabuk bitiyor günler su gibi geçmiş 8 sene olmuş geç kaldığımı düşünüyorum ama istiyorumda ama çalıştığım için birazda bunca yıl bekledim bakacak kimse yok diye ama olursa olsun bakalım bundan sonra neler olacak :edi:

hadi hayırlısı inş hamişsindir.benim sonuca bir buçuk saat kaldı

haberler ne hamilemisin benimki değilmiş bende bugün kan tahlili sonucumu öğrendim.Allah olmayanlara evlat sevgisi tattırsın inşallah benim bir tane kızım var ikinciye bayağı geç kaldık ömür çabuk bitiyor günler su gibi geçmiş 8 sene olmuş geç kaldığımı düşünüyorum ama istiyorumda ama çalıştığım için birazda bunca yıl bekledim bakacak kimse yok diye ama olursa olsun bakalım bundan sonra neler olacak :kedi:

mercan.a demek seninde kan testinde çıkmadı olsun canım belki bidahaki ay olur sonuçta bir tane var ve hamile kalabildigini biliyosun herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…