hamilelik belirtileri

Acırdı canım adete 5 6 gün kala agrırdı ama bu denli değildi bu defa boyle basta az az agrımaya basladı sonra arttı bazı postlarda goruyordum hani elbise bile carpınca agrıyordu diye aynen oyle oldu benimde elbise değince agrıyordu yada yürürken
Azalmadı demi ağrıların canım devam demi? Bemde kasıkta batma var yumurtlamadan beri.2 gündür yoktu. Az önce yine oldu . Sende oldumu?

Azalmadı demi ağrıların canım devam demi? Bemde kasıkta batma var yumurtlamadan beri.2 gündür yoktu. Az önce yine oldu . Sende oldumu?
Azalmadı canım arttı gogus agrım kasık ta batma agrı dün gündüz misafirim vardı farkettim ki hiç agrım olmadı aksam bi baktım tekrar oldu agrım

Azalmadı canım arttı gogus agrım kasık ta batma agrı dün gündüz misafirim vardı farkettim ki hiç agrım olmadı aksam bi baktım tekrar oldu agrım
Canım dayanamadım arkadaşıma aldırdım test yaptım smdi negatif.

Canım dayanamadım arkadaşıma aldırdım test yaptım smdi negatif.
Daha erken umudunu kaybetme adetin gecikirse direk kan verrsin cok duyduk ovu sayfalarına da bakıyorum bazen yazıyorlar yum ın 20 günü silik sekilde gördük filan diye rabbim insAllah nasip eder sen yine bekle duanı esirgeme kendinden

Daha erken umudunu kaybetme adetin gecikirse direk kan verrsin cok duyduk ovu sayfalarına da bakıyorum bazen yazıyorlar yum ın 20 günü silik sekilde gördük filan diye rabbim insAllah nasip eder sen yine bekle duanı esirgeme kendinden
Haklisin canım inşallah . Keşke öyle olsa. Beklicem az kaldı bakalım

Kızlar adetime 10 gün var sizce yarın erken gebelik testi yapsam doğru çıkarmı? Lütfen yardım edebilen varmı?

Canım ben evlendikten 1 yıl sonra soğan kürü uyguladigim ay hamile kaldım. Ama düşük oldu. Kürtaj sonrası kontrollerde daha doğrusu rahim filminde sol tüpümun kapalı olduğunu öğrendik. İçi sıvı doluymuş enfeksiyon. Yani tek tüple hamile kalmışim. Doktor 3 ay dene eğer gebe kalamazsan tüpü alalım, içindeki enfeksiyon gebe kalmana engel olabilir dedi. 5 ay oldu gebe kalamadim zaten tek tüp hemen olmayacağını biliyorum ama gidip de ameliyat olmuyorum. Tıkalı tüp gebe kalmana engeldir belki canim
Sülük tedavisi ol canım pişman olmazsın Allahın izniyle bütün enfeksiyonu çeker alır hamileliği kolaylaştırır

Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende sana dua edeceğim ❤️ Bizim problem yok benim sol tüp kapalı sadece sağ açık ama nedense olmadı inşallah önümüzdeki ay yüzüm Güler benimde isteyen herkesin de 🙏🏻❤️
Sülük tedavisi dene canım

Sülük tedavisi nedir canım nasıl oluyor bu arada enfeksiyon yok bende sadece sol tüp tıkalı sağ açık
Hacamat sülük sanırım tıkalı tüpüde açıyo vücuttaki bütün pisliği atıyo yıllarca çocuk sahibi olamayıp Bü yöntemle hamile kalanlar duydum ben kendim başka rahatsızlıklarım için yaptırdım çok faydasını gördüm geçen ay corona sonrası tarama hacamatı ve sülük oldum nasip olursa martta yine yaptırıcam inşaAllah şifa Allah'tandır biz arayalım Rabbim buldurur inşaAllah şifamızı

Hacamat sülük sanırım tıkalı tüpüde açıyo vücuttaki bütün pisliği atıyo yıllarca çocuk sahibi olamayıp Bü yöntemle hamile kalanlar duydum ben kendim başka rahatsızlıklarım için yaptırdım çok faydasını gördüm geçen ay corona sonrası tarama hacamatı ve sülük oldum nasip olursa martta yine yaptırıcam inşaAllah şifa Allah'tandır biz arayalım Rabbim buldurur inşaAllah şifamızı
Bildiğimiz sülük mü bu ne yapıyorlar onu peki

Sülüğü rahmine salıyolar canım sorun olan yeri tutuyor ve onarıyor
Oha tiksinç bişey ya içeride mi kalıyor o hep nasıl çıkarıyorlar geri çıkmazsa orda kalsa bide nasıl onarıyormuş çok tuhaf ilk kez duydum pis bi hayvan o bide

Daha önce yaptım canım yumurtlama günümü biliyorum ben akıntımdan anlıyorum bide az bişey ağrım oluyor o gün anlıyorum hemen o yüzden kullanmıyorum artık bu ay da olmadı regl oldum malesef :/
DOKTORA GİTTİNİZMİ EŞİNİZLE ? Kontrol den geçtiniz mi çocuk olmaması için bi sebeb var mı ?

Benimde adetime 1 gün kaldı benimde su ana kadar divilcem çıkmadı benim şu ana kadar çoktan cenemde cikmsi gerekiyordu bide bişey sorucsm benimde 3 4 güne kadar kremsi akıntım vardı ama 2 gündür yok sizinde adet ysklastikca bitti mi

Back
X