- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Mrb kizlar ben dun adetime 6 gun kala kan testi yaptrdm beta hcg 24 cikti degerim. Sizce bu deger normalmi, artis olurmu? Daha once buna benzer bir durum yasayipta hamile oldugunu ogrenen oldumu? Lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Tsj ederm. Simdi yaptm 3 haftalik gebesiniz diyo. Benim merak ettigim normalmi bu deger adete 6 gun varken ??http://tahlil.com/gebelik-suphesi-olanlar-icin-gebematik şu sitede otomatik hesaplıyor sanırım bi bakın isterseniz
Peki sizinkinde artis oldumu ??benımde adet 5 gun gectıkten sonra 24 cıkmıstı ...senın daha yenı olmalı adetın gecınce tekrar yaptır artar ınş...
Tsj ederm. Simdi yaptm 3 haftalik gebesiniz diyo. Benim merak ettigim normalmi bu deger adete 6 gun varken ??
Bugun doktor sinirda dedi cok korkuyorumGebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
sizinki 3 haftalık, ve değeriniz normal yukarıdaki aralığa bakınca :)
Bugun doktor sinirda dedi cok korkuyorum
Tamam canim cook sagol allah razı olsunstres yapma,içini hep ferah tut, korkma bol bol dua et,inşirah suresini oku bol bol
Tamam canim cook sagol allah razı olsun
Dun doktora gittm kiyasal gebelik dedi buyuk ihtimallebence hamilesiniz gayet normal bir değer adete 6gün varsa
Dun doktora gittm cnm doktor kimyasal olabilir dedi moralm cook bbozuk. SSence nasil olur bi fikrin varmi.ama adetinde 6 gün varsa değer normal değil mi
Biee canim ben en son persembe yqptrmstm 25 cikmisti 14 saat arayla yaptgmda da 29 cikti doktor deger cok dusuk dediDun doktora gittm cnm doktor kimyasal olabilir dedi moralm cook bbozuk. SSence nasil olur bi fikrin varmi.
3 gun sonra 120 ye yukseldi tatlmCanım 6 gün kala değerin bence çok iyi ama iki katına çıkması Lazım bu Değerin iki günde bir. En son 120 ye çıkmış ama kaç gün sonra bu önemli sanırım.
Moralini yüksek tut o lekelenmeler belki Yerleşme kanamasıdır.
Inşallah sıkıntısız geçirirsin bu Günlerini, güzel haberler bekliyorum.
aslında artış normal. diğer bayanların dediği gibi değer iki günde bir iki katına çıkmalı. inşallah herşey yolundadır3 gun sonra 120 ye yukseldi tatlm
Inşallah canim ahh inşallah bebegim birakmaz beni cok korkuyorum doktor progesteron ve folik asit verdi.aslında artış normal. diğer bayanların dediği gibi değer iki günde bir iki katına çıkmalı. inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?