- 13 Temmuz 2022
- 22
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi heartbrokencraoss
-
Burdaki konuları hiç okumuyor musunuz?dün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı
dün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı? (zarım yırtılmadı herhangi bir durum olmadı,ağrı sızı,kan,herhangi bir durum yok sadece tedirginlik)
Test yapdün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı? (zarım yırtılmadı herhangi bir durum olmadı,ağrı sızı,kan,herhangi bir durum yok sadece tedirginlik)
peki gecikmesinin sebebi nedir?benim kuzenim hamile kalmadı ama sürtünürken ateş almıştı. Yangın çıktı ve tüm bina yandı. Bu sebeple sürtünürken yanınızda mutlaka yangın söndürme tüpü olsun yoksa mazallah olacakları yazdım biri bina yakar biri tower. Bu arada senin adetin gecikir söylemedi deme...
Aynı konu 52637826 kez açıldı. Onları okuyabilirsiniz.dün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı? (zarım yırtılmadı herhangi bir durum olmadı,ağrı sızı,kan,herhangi bir durum yok sadece tedirginlik)
endişe etiğim için yani bir problem olmaz dimi?Aynı konu 52637826 kez açıldı. Onları okuyabilirsiniz.
dün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı? (zarım yırtılmadı herhangi bir durum olmadı,ağrı sızı,kan,herhangi bir durum yok sadece tedirginlik)
içerisine dahi girmedi bile sadece korktuuğmdan soruyorumAynı konu ile ilgili burada onlarca başlık var. Madem korkuyorsunuz sürtünmeyin o zamanzevk suyu da süperman falan değil birleşme olmadan içinize girecek de bir de sizi hamile bırakacak...
Heee illa korksam da sürtünmeye devam diyrsanız bir zahmet erkek arkadaşınıza prezervatif aldırın. Stresten regliniz gecikince aynı gün içinde yüz kere hamile miyim diye sormak zorunda kalmazsınız
içerisine dahi girmedi bile sadece korktuuğmdan soruyorum
peki gecikmesinin sebebi nedir?
kahverengi bir akıntı oluştu bir gün sonra bu ne anlama geliyor ? reglime 10 gün varAynı konu ile ilgili burada onlarca başlık var. Madem korkuyorsunuz sürtünmeyin o zamanzevk suyu da süperman falan değil birleşme olmadan içinize girecek de bir de sizi hamile bırakacak...
Heee illa korksam da sürtünmeye devam diyrsanız bir zahmet erkek arkadaşınıza prezervatif aldırın. Stresten regliniz gecikince aynı gün içinde yüz kere hamile miyim diye sormak zorunda kalmazsınız
Tahriş olmuşsunuzdur sürtünmeden o yüzden gelmiştir. Bir günde hamile kalıp belirti yaşanmıyorkahverengi bir akıntı oluştu bir gün sonra bu ne anlama geliyor ? reglime 10 gün var
hamile değilimdir dimi? çünkü vajinanın içine bile girmedi herhangi bir olay olmadıTahriş olmuşsunuzdur sürtünmeden o yüzden gelmiştir. Bir günde hamile kalıp belirti yaşanmıyor
Değilsin stres yaptıkça adetim gecikecek sadece.hamile değilimdir dimi? çünkü vajinanın içine bile girmedi herhangi bir olay olmadı
regl öncesi de gelebiliyormuş okuduğum kadarıyla herhangi bir ağrı kasılma cart curt hiçbir şey yok panik oldum.Değilsin stres yaptıkça adetim gecikecek sadece.
Cart curt ne demek?regl öncesi de gelebiliyormuş okuduğum kadarıyla herhangi bir ağrı kasılma cart curt hiçbir şey yok panik oldum.
herhangi bir şey olmadı yani her zamanki gibi regl öncesi vajinal akıntım geliyor (1.5 hafta var reglime)Cart curt ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?