Lütfen bakın kızlar:(

maGalena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
66
0
96
İstanbul
Kızlar gece 2 sularında uyku sersemliğiyle burnumu kapıya çarptım ama çok hızlı bi şekildee :( bastan kesn olarak kırıldgını hssettm ama kan falan gelmedi ve oynadgmda çıt dye ses çıktı:( tabi hemen buz koydum falan ama burnumun tamamını kaplyan bi kırmızılık kaldı bepanten falanda surdum gecsn dye gecermi szcee kızlarr ya:( zaten sivilce izleryle ugrasıyrm bi de bu boyle kalırsa iyice suratına bakılmaz hale gelicemm çok uzgunum:(:(

canım benim kan oturmuş gaiba burnuna. çünkü kardeşim de çocukken düştü ve biz de kırılda falan sandık ama kan oturmuş meğerse... telaşlanma iz falan kalmadı.

ama bence müsaitsen hemen yarın sen yine de bi doktora görün,iyileşmeyi hızlandıracak bi ilaç verebilir sana...

geçmiş olsun:)

canım tabii ki öyle kalmaz sen şimdi moralini bozma ama bepanthenle falan da geçmez çünkü içeriden bi hasar almış olabilirsin. mutlaka en yakın bi doktora git ya da sağlık ocağına, hiç olmazsa eczaneye sor baştan anlaşılsın ne olduğu sağlık bu şakaya gelmez sonra çok uğraşırsın

canım benim kan oturmuş gaiba burnuna. çünkü kardeşim de çocukken düştü ve biz de kırılda falan sandık ama kan oturmuş meğerse... telaşlanma iz falan kalmadı.

ama bence müsaitsen hemen yarın sen yine de bi doktora görün,iyileşmeyi hızlandıracak bi ilaç verebilir sana...

geçmiş olsun:)

canım kardeşin bi ilaç kullanmış mıydı burdaki eczane kapalı bugun pazar oldugu icn nöbetcide cok uzak terramisn etki eder mi acaba ?

canım tabii ki öyle kalmaz sen şimdi moralini bozma ama bepanthenle falan da geçmez çünkü içeriden bi hasar almış olabilirsin. mutlaka en yakın bi doktora git ya da sağlık ocağına, hiç olmazsa eczaneye sor baştan anlaşılsın ne olduğu sağlık bu şakaya gelmez sonra çok uğraşırsın

ya içerden bi hasar geldysee kalır mı acaba ne dersn?burnmda bi kırmızılıkla dolaşmak istemyrm:S

ya içerden bi hasar geldysee kalır mı acaba ne dersn?burnmda bi kırmızılıkla dolaşmak istemyrm:S

canım muhtemelen çok büyük bi şey yoktur ben sadece tedbir diye söyledim. ama doktora gidersen o sana ne olduğunu kesin söyler ve çok daha hızlı iyileşmen için ilaç, merhem falan verebilir. gerekli görürse bi film çekilmesini ister ona göre karar verir. hiç merak etme hiç bi şeyin kalmaz sadece erteleme mutlaka birine sor.

canım kardeşin bi ilaç kullanmış mıydı burdaki eczane kapalı bugun pazar oldugu icn nöbetcide cok uzak terramisn etki eder mi acaba ?

kardeşim için ne doktora gittik ne de ilaç kullandık. kendiliğinden geçmişti ama uzun zaman almıştı. doktora gidersen iyileşme sürecin hızlanır...

Geçmiş olsun maGalena. Yüz çok önemli bir bölge, çıt sesi geldi falan da diyorsun, kırmızılık geçer ama yamulma falan olabilir. Şu an şiş olduğu için veya rengine odaklandığın için farketmeyebilirsin. Hala durum aynıysa ve şeklinden emin değilsen, bence doktora gitmelisin. Umarım geçer hemen.

cnm bende burnuma yumruk yedim yanlışlıkla,çok fena kanadı ve 3 gün feci şişik ve mordu,garanti kırıldı dedim cesaretimi toplayıp doktora gittim,çatlama bile yokmuş,2 hafta içindede şişlikler indi,

burun ağrısı dayanılmaz olur doktora gitmeden duramazsın diyorum ama doktora gitmende fayda var kırıldıysa ve gitmezsen yanlış kaynarsa hayatın mahvolur

kusura bakma ama ; buraya yazana kadar bir doktora gitseydin en azından gerçek bir yorum yapabilirdi diye düşünüyorum en azından bizim yorumlarımızdan daha kesin olur

doktora git kırılmış olabilir. öyle böyle kırılmaz diye kesin bişey yok
üstelik yanlış kaynarsa ameliyat gerekebilir
DOKTORA GıT

Back
X