Geçmiş olsun. İlaçlarınızı kullanmaya devam edin lütfen. Evet etkisi biraz zaman sonra görülüyor ama görülüyor sonuçta.Merhaba herkese ben daha önce çok konu açtım depresyonla ilgili,yine depresyondayım ama bu defa çok berbat hissediyorum,sanki zaman geçmiyor ve benliğimi yitirmiş gibiyim,hayat bana çok uzun geliyor tek düşüncem bu ve yaşamak istemiyorum,inanın büyük ızdırap içindeyim neden böyle oldum bilmiyorum,bu düşünce depresyondan mı kaynaklanıyor geçici bir durum mu acaba çünkü böyle yaşayamam,ilaç kullanıyorum ama etki etmiyor,bu arada normalde Almanya’da yaşıyorum ama Tr geldim annemin ve babamın yanında kalıyorum iki aydır burdayım 24 Aralık’ta dönücem ama Almanya’yı hiç sevmiyorum 10 yaşında oğlum var o olmasa hiç dönmem,bu halimin kronikleşmesinden korkuyorum her saniye ölüyorum yaşama hevesim yok,ne olur umut verin hep böyle kalırmıyım?ilaçlar genelde çok geç etki ediyor bana geçen sene iyileşmem 6 ay sürmüştü 1 sene iyiydim ama tekrar girdim yaşamak ağır geliyor ve ömür boyu böyle hissedeceğim diye düşünüyorumkendimden korkar oldum ne hafıza ne yaşama sevinci bıraktı bende bu lanet hastalık,bacaklarım çözülüyor güçsüzlükten,kendimden kurtulmak istiyorum uyuyup bir daha bu dünyayı görmek istemiyorum güçlü olmaya çalıştıkça daha çok batıyorum,ne olur bir şeyler yazın geçecek mi?
Allah yardımcınız olsun. Siz kurtulmak istiyor musunuz bu durumdan yoksa ben bir çaba göstermeyeyim kendiliğinden geçsin mi diyorsunuz onu anlayamadım. Eşiniz de destekmis zaten, bir uzman yardımıyla bu durumu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.Depresyona girmemin nedenini bilmiyorum ben kendimi bildim bileli hep böyleyim,sanırım yatkınım depresyona,evliliğim iyi sayılır bazı konularda fikir ayrılıklarımız var ama eşim bana destek oluyor,yalnız bir hatası var onu kabullenemiyorum biraz özel bir konu,genel olarak çok karamsar bir yapım var unutkanım ve tembelim ama bunu değiştiremiyorum,mücadele yeteneğim yok ve herşeye zor tarafından bakıyorum,içimde hep bir sıkıntı var mideme ve bağırsaklarıma vuruyor zaten hep böyleydi ama depresyonla birlikte dayanılmaz oluyor,öyle bir sıkıntı ki anlatamıyorum kimseye anlayamazlar,birde böyle ömür boyu yaşama düşüncesi bitiriyor beni,biri beni alsın artık bu hayattan çünkü kendime hayrım yok,daha uzun bir ömür var ama benim yaşam isteğim yok,yaşamak zorunda olduğum için yaşıyorum bazen sinir krizi geçirecek noktaya geliyorum neden böyleyim diye,Allahım affetsin ama çok zor imtihan bu
Bakın daha önce de yazılmış terapi alın diye. Bu sadece ilaçla olacak şey değil. Terapiyle depresyonunuzun sebebini bulmanız gerekiyor, neyin tetiklediğini bulmanız gerekiyor. Bir uzmandan yardım almanız gerekiyor.Lütfen birileri birşeyler yazsın
bazı şeyler kendiliğinden geçmiyor, ben de yaşadım. Depresyon değildi ama panik ataktı. Terapi almanız şart sadece ilaçla olmaz benceLütfen birileri birşeyler yazsın
merak etme iyleşeceksin doktora koş o ilaçları mutlaka değiştirsin iyleşmek zor ve sabır isteyen bir süreç er geçen gü kendini daha iyi hissedeceksin yanındayımDepresyona girmemin nedenini bilmiyorum ben kendimi bildim bileli hep böyleyim,sanırım yatkınım depresyona,evliliğim iyi sayılır bazı konularda fikir ayrılıklarımız var ama eşim bana destek oluyor,yalnız bir hatası var onu kabullenemiyorum biraz özel bir konu,genel olarak çok karamsar bir yapım var unutkanım ve tembelim ama bunu değiştiremiyorum,mücadele yeteneğim yok ve herşeye zor tarafından bakıyorum,içimde hep bir sıkıntı var mideme ve bağırsaklarıma vuruyor zaten hep böyleydi ama depresyonla birlikte dayanılmaz oluyor,öyle bir sıkıntı ki anlatamıyorum kimseye anlayamazlar,birde böyle ömür boyu yaşama düşüncesi bitiriyor beni,biri beni alsın artık bu hayattan çünkü kendime hayrım yok,daha uzun bir ömür var ama benim yaşam isteğim yok,yaşamak zorunda olduğum için yaşıyorum bazen sinir krizi geçirecek noktaya geliyorum neden böyleyim diye,Allahım affetsin ama çok zor imtihan bu
İnşallah arkadaşım ama çok zor benimki ilaçla geçecek birşey değil biliyorum çünkü ben yaşamaktan vazgeçtim o gücü bulamıyorum artık Allah yardımcım olsunmerak etme iyleşeceksin doktora koş o ilaçları mutlaka değiştirsin iyleşmek zor ve sabır isteyen bir süreç er geçen gü kendini daha iyi hissedeceksin yanındayım
Ömür boyu böyle kalmak gibi bi durum olamaz. Doktorunuzla konuşun ilaçların etki etmediğini düşündüğünüzü. Ağır bi depresyon geçiyor olabilirsiniz bu herkesin başına gelebilir. İlaçlar geç etki ediyor demişsiniz o zaman biraz bekleyin. Bu bi süreç ve herkesin başına gelebilir. Tedaviyle çok iyi olucaksınız bunu düşünün şu an tedavi sürcindesiniz.Merhaba herkese ben daha önce çok konu açtım depresyonla ilgili,yine depresyondayım ama bu defa çok berbat hissediyorum,sanki zaman geçmiyor ve benliğimi yitirmiş gibiyim,hayat bana çok uzun geliyor tek düşüncem bu ve yaşamak istemiyorum,inanın büyük ızdırap içindeyim neden böyle oldum bilmiyorum,bu düşünce depresyondan mı kaynaklanıyor geçici bir durum mu acaba çünkü böyle yaşayamam,ilaç kullanıyorum ama etki etmiyor,bu arada normalde Almanya’da yaşıyorum ama Tr geldim annemin ve babamın yanında kalıyorum iki aydır burdayım 24 Aralık’ta dönücem ama Almanya’yı hiç sevmiyorum 10 yaşında oğlum var o olmasa hiç dönmem,bu halimin kronikleşmesinden korkuyorum her saniye ölüyorum yaşama hevesim yok,ne olur umut verin hep böyle kalırmıyım?ilaçlar genelde çok geç etki ediyor bana geçen sene iyileşmem 6 ay sürmüştü 1 sene iyiydim ama tekrar girdim yaşamak ağır geliyor ve ömür boyu böyle hissedeceğim diye düşünüyorumkendimden korkar oldum ne hafıza ne yaşama sevinci bıraktı bende bu lanet hastalık,bacaklarım çözülüyor güçsüzlükten,kendimden kurtulmak istiyorum uyuyup bir daha bu dünyayı görmek istemiyorum güçlü olmaya çalıştıkça daha çok batıyorum,ne olur bir şeyler yazın geçecek mi?
KesinlikleBakın daha önce de yazılmış terapi alın diye. Bu sadece ilaçla olacak şey değil. Terapiyle depresyonunuzun sebebini bulmanız gerekiyor, neyin tetiklediğini bulmanız gerekiyor. Bir uzmandan yardım almanız gerekiyor.
sakın yaşamaktan vazgeçme daha önce iyleşmişsin yine iyleşebilirsinİnşallah arkadaşım ama çok zor benimki ilaçla geçecek birşey değil biliyorum çünkü ben yaşamaktan vazgeçtim o gücü bulamıyorum artık Allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?