Ya canim ne bileyim kadin oyle deyince korktum. Ucak korkum kesinlikle yok aksine cok severim. Ben henuz 6 haftalik hamileyim rapor almama gerek varmi sizceUcakla bebek düşmesinin.ne ilgisi var ki. Ama uçak korkunuz varsa başka tabi. Ben 28 haftalikken bindim uçağa doktordan rapor aldim arama.noktalarında elle arasinlar diye. Doktorum araba.yolculuğunu hic tavsiye etmedi uzun.süreceği için.
Merhaba arkadaslar ben yeni hamileyim ve ailemin yanina geldim gelisde esimle arabayla geldik ve o ertesi gün döndü. gidistede ben ucakla gidecegim. Doktora hic gitmedim. Cunku daha yeni ogrenmisdim ve aileme geldim. Bebegim tahminimce 6 haftalik. Komsum ucaga binersen cocuk duser diyor ve korktum. Onun bebegi 3 aylikken ucaga bindigi icin dusmus. Yani doktor soylememis ucakdan dolayi diye kendisi soyluyor. Suanda korkuyorum ya bu konu hakkinda fikri olan var mi
Sùper bir uslupa sahipsiniz boyle devam edinYav he he. Her duyduguna inanir misin boyle. Insanlar 7aylik turkiye'den amerika'ya ucuyo. Zaten 28haftaya kadar ucaga binebilirsin. Sonrasindada binersin ama doktor raporuyla.
Ya ben inanmadim zaten ama kadin israrla anlatinca insan korkuyor. Cunku kaybetmek istemiyorum bebegimi. Rapor alicam bugun yinede. En azindan girerken elle kontrol yaparlarBen hamileliğimi öğrendiğim zaman 7 haftalık hamileydim. Öncesinde 1 ay içinde 5 kez uçak yolculuğu yaptım, hiç sorun yaşamadım yani. Uçakla bebek düşmesinin ne ilgisi varmış merak ettim.
Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin fakat hamilelik boyunca lütfen böyle asılsız şeylerle kendinizi strese sokmayın. Çünkü bu ve buna benzer zilyon tane hurafe duyacaksınız hamilelik boyunca. Malum hurafesi bol bir milletiz.
Ya ben inanmadim zaten ama kadin israrla anlatinca insan korkuyor. Cunku kaybetmek istemiyorum bebegimi. Rapor alicam bugun yinede. En azindan girerken elle kontrol yaparlar
Bu komşular ne çok şey biliyor öyle.
Hic birsey olmaz,ben ucaga bindim 7 haftalik hamileyken hic de birsey olmadi icin rahat olsunMerhaba arkadaslar ben yeni hamileyim ve ailemin yanina geldim gelisde esimle arabayla geldik ve o ertesi gün döndü. gidistede ben ucakla gidecegim. Doktora hic gitmedim. Cunku daha yeni ogrenmisdim ve aileme geldim. Bebegim tahminimce 6 haftalik. Komsum ucaga binersen cocuk duser diyor ve korktum. Onun bebegi 3 aylikken ucaga bindigi icin dusmus. Yani doktor soylememis ucakdan dolayi diye kendisi soyluyor. Suanda korkuyorum ya bu konu hakkinda fikri olan var mi
Merhaba arkadaslar ben yeni hamileyim ve ailemin yanina geldim gelisde esimle arabayla geldik ve o ertesi gün döndü. gidistede ben ucakla gidecegim. Doktora hic gitmedim. Cunku daha yeni ogrenmisdim ve aileme geldim. Bebegim tahminimce 6 haftalik. Komsum ucaga binersen cocuk duser diyor ve korktum. Onun bebegi 3 aylikken ucaga bindigi icin dusmus. Yani doktor soylememis ucakdan dolayi diye kendisi soyluyor. Suanda korkuyorum ya bu konu hakkinda fikri olan var mi
Bebeğin ömrü varsa zaten doğacak korkup endişe etmeyin. Komsunuzun ki denkgelmistir. Son aylarda sadece doktor izni gerekir. O da belki heyecandan kasılma olur da erken doğurur diye. Yine de doktorunuza bir danışın.Ya ben inanmadim zaten ama kadin israrla anlatinca insan korkuyor. Cunku kaybetmek istemiyorum bebegimi. Rapor alicam bugun yinede. En azindan girerken elle kontrol yaparlar
Hepsinin ortak özelliği "hepsi tıp mezunu"
Sadece tıp mı? Biyoloji dalında da uzmanlar. Kedi sevdiğimi gören bir komşu "hamileyken kediye dokunma bebeğin kediye benzer" dedi. Ben de naalaka tavrında yaklaşınca ve kediyi bırakmadığımı görünce dedi ki "bizim orada kadının biri kaplumbağaya dokunmuş kaplumbağa doğurmuş"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?