LÜTFEN BAKIN! Vajinal Akıntı

siyaholanpembe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
51
3
Kızlar merhaba, benim regl olduğumdan beri -ki 10 sene eder- sürekli vajinamda akıntım var. Bazı dönemler çok pis kokar. Adet öncesi mutlaka olur kaşıntıyla birlikte. Birkaç kere doktora gittim hep mantar ilacı ve kremi yazıp yolladılar. Bu gece artık dayanamadım önce parmağımla temizlemeye çalıştım içeriyi başedemedim aldım tamponlarımı kulak çöpü gibi içeriyi temizledim 3-4 tane tampon kullandım. (Çıkardıkça peçeteye silmeme rağmen) içimden parça parça akıntılar çıktı. Peçeteye sürünce rengi sarı çıktı. Şimdi de yanma ve batma hissim var. Sürekli mantar kremi de sürüyorum ama geçmiyor bana bir yardım edin lütfen :KK43: bazen bu tampon görevini partnerim görmüş oluyor, içimden bir çıkıyor parça parça akıntılar ne yapmam lazım?

neden o kadar karıştırdın ki en hassas yerine sokmadığın şey kalmamış afedersin ama... mantar ilaçlarını düzenli kullan sanırım kız değilsin o kadar uğraştığına göre vajina içine atılan ilaçlardan vermedi mi doktorun onlar çok iyi geliyor belli ki mantar olmuşsun o parçalarda o nedenle düşüyor içinden ama lütfen çok fazla karıştırma yara yaparsın enfeksiyon kaptırırsın sonra uğraş dur...

O mantar enfeksiyonu partnerine de bulaşır fazla tampon gorevi gordurme.
Fitil versin dr kız olmadıgını belirtirsen verir cunku kızlara verilmiyor o fitiller ...

bence de ciddi bir mantar problemi yaşıyorsunuz doktora görünmenizde fayda var, içeriyi rahatlatmak için kullandığınız uygulamalar daha çok hassaslaştırır.

Travogen krem var mantaraiyi geliyor ben 12senedir bu kremi kullanmaktayım kaşıntıdan kurtuldum ara sıra iç çamaşırını utulamezsem tekrar kaşınır bende sureklı mamaşırlarımı utukerim bu kremi kullanırım

şikayetiniz geçtimi aynı sorun bende de var biraz eski bir konu ama
Evliyseniz krem hap ve fitil öneriyorum doktor kontrolndr benimde 8 9gun sürdü maf oldum sirkeyle temizliyodum kasnti olduğu an hele kremi kullandktam 20 dk si iskence aci yanma kasinma kremimi hapi ve fitili duzenli kullandım ve geçti şükür

2 senedir devam ediyor benim fitil kullandım kullanmadığım fitil ilaç hap kalmadı 6 doktor gezdim bu süreçte geçici tedaviler oldu hep regl dönemimde tekrarladı kaşıntı akıntı bir daha , bu dönem yine ilaç ve hap kullnmaya başladım ama gece uyutmayan bir kaşıntım var hala ne yapsam geçmiyor doktor vajinamın içini yara yaptığımı ve artık kaşımamam gerektiğini söyledi ama bir türlü geçmiyor nedir bunun çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen eşli tedaviyi bile denedik geçmiyor:KK43:

X