- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
ama nasil? ne yapayom yani? ne onerirsiniz?Ben de duz cizgi cizme ozurluyum ama gorsel sanatlar konusunda yetenegim fazladir oldukca. Ebru,yagliboya calismalarim var
Ayrica muhendislik okudum. Teknik resim dersim de iyiydi baya.. .. bence alisirsin...
insanın istediği her seyi başarabileceğine inanıyorum çünkü.Eeeeee ablacigim madem 0 yeteneksin neden bu bolumu sectin?Tamam seviyor olabilirsin ama goz var izan var. Hepimiz kendi capimizda resim yapmayi, sarki soylemeyi seviyoruz ama yetenegimiz yoksa profesyonel olarak yapmiyoruz.
insanın istediği her seyi başarabileceğine inanıyorum çünkü.
ayrıca size ne? ben sizden neden bu bölümü sectigimi sorgulamanizi istemediminsanın istediği her seyi başarabileceğine inanıyorum çünkü.
Bravo.insanın istediği her seyi başarabileceğine inanıyorum çünkü.
ya lütfen siz cevap vermeyin, fikirlerinizi hic merak etmiyorum gerçektenTamam da ablacim, sanat tipi islerde biraz da yetenek gerekiyor bence. Yani yetenegi olan insan kadar basarili olmak mumkun olmuyor. Ama dersin ki illa ben bu isi zorlicam, bence bir desen/figur cizme kursuna git. Orda kalemi kullanmayi, cizim yapmayi ogrenirsin. Yoksa zor. Daha duz cizgi cekemeden nasil olcak bu is?
evet iste anlatmak istedigim ve inandigim bu. suan bu okulu okumam gerekiyor. planlarim için ve bu dersleri gecmek zorundayim. bu dersleri gecmem icin ne yapmaliyim, bunu arastirip yapacagim. bilenlerden yardim istiyorum.Bravo.
Sen ressam olmayacaksın ki, kağıt kalemle işin optimumda.
Ben de anamın karnından lisans eğitimim üzerine olan sıradışı bir maharetle doğmadım
Eeeeee ablacigim madem 0 yeteneksin neden bu bolumu sectin?Tamam seviyor olabilirsin ama goz var izan var. Hepimiz kendi capimizda resim yapmayi, sarki soylemeyi seviyoruz ama yetenegimiz yoksa profesyonel olarak yapmiyoruz.
bunu yapacagim, kurs arıyorum suan. bu sure icerisnde egzersiz gibi ne yapabilirim ki acaba? hani elim biraz kirilsin diyeOzel ders alin, ya da cizim-resim kurslarina katilin.
Kızın kalbine indireceksin
Bu bölüm bitirilmez diye bir şey yok bir şekilde bitirilir tabi ki. Bir süre deneyin, sınırlarınızı zorlayın, hocalarınızla fikir alışverişi içinde olun. Ama bir b planı da köşede dursun mutlaka. Çünkü bu durumda olan birkaç arkadaşım oldu sonunda bölüm değiştirdi bazıları..
ya lütfen siz cevap vermeyin, fikirlerinizi hic merak etmiyorum gerçekten
İlkokulda çöp adamı bile orantısız çizerdim gerçekten berbattı. Sınıfta alay konusu olurdum gülerlerdi. Nasıl zoruma gittiyse her bulduğum boş kağıda resim çizmeye başladım. Hani gazete haberlerinde küçük kutucuklarda insan resimleri olur ya onlara bakarak çiziyordum filan. Çize çize herkesin dikkatini çekmeye başladım baya benzetiyordummerhaba sevgili kk hatunları
bu sene grafik tasarım bölümüne kayıt oldum. Ama çizim yetenegim 0 degil - bir milyon falan. Ne yapacağım bilmiyorum.
Bilgisayar cizimleri yapabiliyorum, ama elime kalem alinca bir duz cizgi bile çizemiyorum.
hayatim boyunca bir seyler cizebilmeyi istedim ve hayal ettim. grafik okumayi cookkkk istiyorum. ama yok cizemiyorum. derslerimiz genellikle cizim üzerine. uygulamalı dersler anlayacaginiz. diyeceksiniz ki madem cizemiyorsun ne demeye grafik okuyorsun?
cevabi net Is-ti-yo-rummm istiyorumm..
ne yapacağım nerden başlayacağım. vize de cansiz varlik çizeceğiz ve bu vize notu olacak. bu dert mi demeyin lutfen.. herkese ragmen univ okuyorum, bilenler bana yol gosterin lutfen
Adım adım ilerleyin.merhaba sevgili kk hatunları
bu sene grafik tasarım bölümüne kayıt oldum. Ama çizim yetenegim 0 degil - bir milyon falan. Ne yapacağım bilmiyorum.
Bilgisayar cizimleri yapabiliyorum, ama elime kalem alinca bir duz cizgi bile çizemiyorum.
hayatim boyunca bir seyler cizebilmeyi istedim ve hayal ettim. grafik okumayi cookkkk istiyorum. ama yok cizemiyorum. derslerimiz genellikle cizim üzerine. uygulamalı dersler anlayacaginiz. diyeceksiniz ki madem cizemiyorsun ne demeye grafik okuyorsun?
cevabi net Is-ti-yo-rummm istiyorumm..
ne yapacağım nerden başlayacağım. vize de cansiz varlik çizeceğiz ve bu vize notu olacak. bu dert mi demeyin lutfen.. herkese ragmen univ okuyorum, bilenler bana yol gosterin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?