Konuşma terapisti bi arkadaşı etiketlicektim yapamadımKonuşma terapistini denediniz mi?Öyle bişey yazmışsınız.Sosyalleşmesini tavsiye edeceklerdir.Kreşlerde oyun saatleri var.Oraya götürebilirsiniz.
Yerim istanbul da daha wc eğitimi tamamlamadik malesef kreş e 3 yaş üstü alıyor bana yakın olanlar ikinci çocuk geldiği için imkanı zorlar kreş ücreti bu durumda belediyenin kursları ile ilgili kresleri ilk defa duydum canım araştırırım sağol yorumun icinMerhaba
İmkanınız var ise yarım gün bile olsa kreş öneririm
Üçüncü kızım da tam 30 aylıktı ve tek kelime konuşmuyordu ama komutları anlıyor uyguluyordu pedagog bize önce kreş tavsiye etti ve bir ay sonrasına randevu verdi biz gittiğimizde ise kreşden verim aldığımızı söyledi yaklaşık bir yıl düzenli pedagog kontrollerimiz oldu şimdi maşallah çok düzgün ve akıcı konuşuyor ev hanımı olmama rağmen kreşe verdim
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum eğer Ankara'da iseniz Hacettepe üniversitesi pedagoglarını tavsiye ederim
Maddi durumunuz yeterli değilse belediyelerin açtığı kurslar var onlara katılın o esnada çocuk da kreşde durabiliyor ve ücretsiz
Konuşma terapisti bi arkadaşı etiketlicektim yapamadım
Dr olarak pedogaga götürdüm 3 seans her seans şuan konuşma harici diğer yeteneklerini geliştiriyor dedi konuşur yalnız kalmasın diyor
Her anne gibi çok canım sıkılıyor bu duruma iletişim i kuramadigim icin yerler de inatlaşarak dediğini yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?