- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
- #1
2.5
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gozume bakıyorama yıgenlerım 2 aylıkkenguldu ebrar 3 aylık olacakBence 2buçuk ay paniğe kapılmak için erken. Annesinin gözlerine bakıyor mı arada sırada? Gülmeyebilir ama anneye bakar, annenin sesine de tepki verir. Bir de sürekli ağlaması koliktir muhtemelen. Çok sancısı oluyordu bebişin. Kiraz saplı haz giderici kemerler var internetten bakabilirsiniz , belli faydası olur ağlamasına. Diğer konu için de tedirgin olmanız normal ama bence erken zaten erken doğmuş yavrum. Biraz zamana bırakın ve çok dua edin. Bir de siz sık sık onunla konuşun, emzirirken şarkı söyleyin saçını okşayın. Çok faydasını görürsünüz.
bebek kucagımda zor yazdım k bakmtın hala sallıyorumİmlanız çok fena, çok zor okunuyor yazdıklarınız. Ben anlayamadım, bebeğinize sağlık taraması yapıldı mı şimdi? Zihinsel bir problemi var mıymış, şüphe giderildi mi?
suan belli olmaz dedıler ama hersey sımdılık normal gulmuyor agu vs demıyorŞu anki durumunu doktor nasıl değerlendiriyor? Hareketlerine bakın da nerede endişelenmeniz gerekiyor söylediler mi?
Anomali konusunu söylemeseydiniz her çocuk farklı zamanlarda farklı şeyler yapar derdim.
Çok iyi bir çocuk doktoru tarafından takip gerekiyor.
cok sagolunBebeğiniz totelde 2,5 aylık olabilir ama aslında 1 ay erken doğdu için 1,5 aylık henüz
O yüzden gülmemesi normal
Ama çok kafama takıyorum diyorsanız uzman bir doktora götürün![]()
bebek kucagımda zor yazdım k bakmtın hala sallıyorum
2,5 aylik bebegi gecin yasi gelen bebe bile agu demiyor zaten.suan belli olmaz dedıler ama hersey sımdılık normal gulmuyor agu vs demıyor
agudan kastım ses vermesi canım2,5 aylik bebegi gecin yasi gelen bebe bile agu demiyor zaten.
Bebegin 1 ay erken dogdu gelisimi acisindan aslinda suan 1,5 aylik ama. Oyle degerlendir o kalbini ferah tut :)agudan kastım ses vermesi canım
evet gozume bakıyorama yıgenlerım 2 aylıkkenguldu ebrar 3 aylık olacak![]()
biliyor musunuz insanlar oyle gormuyor ..aaa bu cok gec kalmıs ses vermıyor mu dıyorlar herseyı bıldıklerı haldeBebegin 1 ay erken dogdu gelisimi acisindan aslinda suan 1,5 aylik ama. Oyle degerlendir o kalbini ferah tut :)
dr suclamadım benÖncelikle Yaradanım özellikle anneleri evlada sınamasın
Konu sahibi yazınızda anladığım, gebelik evresinde Dr birşey en süphelendi. Şuan bahsettiğiniz semptomlar down sendromu septomları gibi ve Dr kesin birşey için erken dedi
Bu da Dr da bir suç göremedim ben. bebeğini ay ay rakiplerini yaptır süphelendi yaklaşmış Dr gebelikten beri
Yazından Dr suçu diye anladım.....dr suclamadım ben