Lutfen bakın

Şu anki durumunu doktor nasıl değerlendiriyor? Hareketlerine bakın da nerede endişelenmeniz gerekiyor söylediler mi?
Anomali konusunu söylemeseydiniz her çocuk farklı zamanlarda farklı şeyler yapar derdim.
Çok iyi bir çocuk doktoru tarafından takip gerekiyor.

Bence 2buçuk ay paniğe kapılmak için erken. Annesinin gözlerine bakıyor mı arada sırada? Gülmeyebilir ama anneye bakar, annenin sesine de tepki verir. Bir de sürekli ağlaması koliktir muhtemelen. Çok sancısı oluyordu bebişin. Kiraz saplı haz giderici kemerler var internetten bakabilirsiniz , belli faydası olur ağlamasına. Diğer konu için de tedirgin olmanız normal ama bence erken zaten erken doğmuş yavrum. Biraz zamana bırakın ve çok dua edin. Bir de siz sık sık onunla konuşun, emzirirken şarkı söyleyin saçını okşayın. Çok faydasını görürsünüz.

Benim bebeğim de tam 2-2.5 aylık gibi gülmeye başladı. Bakın bu gelişim evreleri her bebeğe göre değişir. Bazı çocuklar geç yürür geç konuşur biraz zaman tanıyın. Tek tani yöntemi gözlemlemek ise eğer 2.5 aylık bebek için gelişime göre böyle bir kanıya varmak çok erken. Yine de başka drlari da deneyin belki daha farklı tanı yöntemleri vardır bu konuda içiniz rahatlar

Bence 2buçuk ay paniğe kapılmak için erken. Annesinin gözlerine bakıyor mı arada sırada? Gülmeyebilir ama anneye bakar, annenin sesine de tepki verir. Bir de sürekli ağlaması koliktir muhtemelen. Çok sancısı oluyordu bebişin. Kiraz saplı haz giderici kemerler var internetten bakabilirsiniz , belli faydası olur ağlamasına. Diğer konu için de tedirgin olmanız normal ama bence erken zaten erken doğmuş yavrum. Biraz zamana bırakın ve çok dua edin. Bir de siz sık sık onunla konuşun, emzirirken şarkı söyleyin saçını okşayın. Çok faydasını görürsünüz.
evet gozume bakıyorama yıgenlerım 2 aylıkkenguldu ebrar 3 aylık olacak :(

Şu anki durumunu doktor nasıl değerlendiriyor? Hareketlerine bakın da nerede endişelenmeniz gerekiyor söylediler mi?
Anomali konusunu söylemeseydiniz her çocuk farklı zamanlarda farklı şeyler yapar derdim.
Çok iyi bir çocuk doktoru tarafından takip gerekiyor.
suan belli olmaz dedıler ama hersey sımdılık normal gulmuyor agu vs demıyor

bebek kucagımda zor yazdım k bakmtın hala sallıyorum

Kıyamam, siz kusura bakmayın o zaman. Belki de çok basit bir şeydir. Sadece keyifsiz bir bebektir, sindirim problemleridir, geç konuşacatır... Benim kardeşim 2 yaşına kadar konuşmadı. Şu an 16 yaşında, hiçbir problemi yok. Yani tedbiri elden bırakmamak lazım tabii, siz yine danışın çocuk doktoruna, gerekirse nöroloğa. Ama kendinizi yiyip bitirmeyin.

Öncelikle Yaradanım özellikle anneleri evlada sınamasın

Konu sahibi yazınızda anladığım, gebelik evresinde Dr birşey en süphelendi. Şuan bahsettiğiniz semptomlar down sendromu septomları gibi ve Dr kesin birşey için erken dedi
Bu da Dr da bir suç göremedim ben. bebeğini ay ay rakiplerini yaptır süphelendi yaklaşmış Dr gebelikten beri

evet gozume bakıyorama yıgenlerım 2 aylıkkenguldu ebrar 3 aylık olacak :KK43:

Her bebek farklıdır. Benim iki oğlum var. Biri 2 yaş biri 50 günlük. 2 yasında olanın bebekliğiyle yeni doğan çok farklı. Kıyaslama yaparsanız üzülürsünüz. Kendinizi üzmeyin bebeğinize yansır. 4 ayı geçsin o zaman endişelenirsiniz ama doktorunuz şüpheli dediği için başka doktora dahagidin fikir alın. İçinizi rahatlatmak için yani

Öncelikle Yaradanım özellikle anneleri evlada sınamasın

Konu sahibi yazınızda anladığım, gebelik evresinde Dr birşey en süphelendi. Şuan bahsettiğiniz semptomlar down sendromu septomları gibi ve Dr kesin birşey için erken dedi
Bu da Dr da bir suç göremedim ben. bebeğini ay ay rakiplerini yaptır süphelendi yaklaşmış Dr gebelikten beri
dr suclamadım ben

Back
X