Lutfen bakın

biliyor musunuz insanlar oyle gormuyor ..aaa bu cok gec kalmıs ses vermıyor mu dıyorlar herseyı bıldıklerı halde
İnsanlara ne bakıyorsunuz siz
Çok bilmişcilerin düşük çenelileri onlar
Bebeğinizin aslında 1.5 aylık olduğunu gelişiminin normal olduğunu söyleyin
Ya da hiçbirşey söylemeyin muhatap olmayın ;)

İnsanlara ne bakıyorsunuz siz
Çok bilmişcilerin düşük çenelileri onlar
Bebeğinizin aslında 1.5 aylık olduğunu gelişiminin normal olduğunu söyleyin
Ya da hiçbirşey söylemeyin muhatap olmayın :KK66:
Cok saolun moralim duzeldi k bakmayın durmayan bebegım var harf harf yazyorum

biliyor musunuz insanlar oyle gormuyor ..aaa bu cok gec kalmıs ses vermıyor mu dıyorlar herseyı bıldıklerı halde
Ah o insanlar ah :) bilirim, bilmez miyim? Ama her cocuk farkli gelisiyor. Hic bir sorun olmamasina ragmen 3 yasina kadar anne bile dememis bir cocukmusum ben de. Her cocuk gelisimi farkli oluyor. Erken dogan bebeklerin adaptasyonu erken dogduklari ay kadar uzuyor tabiiki. Dusunsenize, 4 haftalik anne karninda bebegin kesesi bile var yok arasiyken, 8 haftalik bebegin kalbi atiyor.
1 ay gelisim acisindan ciddi bir sure bebek icin. Ve bebeginiz suan bunu dunyaya geldikten sonra tamamliyor. Bunun cok etkisi var, 3,5 aylik oldugu zaman agu da der, size kur da yapar siz o tatli caninizi sikmayin yeter ki ;)

Ah o insanlar ah :) bilirim, bilmez miyim? Ama her cocuk farkli gelisiyor. Hic bir sorun olmamasina ragmen 3 yasina kadar anne bile dememis bir cocukmusum ben de. Her cocuk gelisimi farkli oluyor. Erken dogan bebeklerin adaptasyonu erken dogduklari ay kadar uzuyor tabiiki. Dusunsenize, 4 haftalik anne karninda bebegin kesesi bile var yok arasiyken, 8 haftalik bebegin kalbi atiyor.
1 ay gelisim acisindan ciddi bir sure bebek icin. Ve bebeginiz suan bunu dunyaya geldikten sonra tamamliyor. Bunun cok etkisi var, 3,5 aylik oldugu zaman agu da der, size kur da yapar siz o tatli caninizi sikmayin yeter ki :KK66:
sizde cok hoşssunuz :) tesekkur ederim

Kesilmemis karpuz?döverim öyle doktoru tövbe ya rabbim densiz bir konuşma geldi bana:sinirli:
Bebeğinize gelince her bebeğin gelişimi farklıdır ayrıca prematüre bebek dünyaya geç adapte olabilir.
Üzülmeyin lütfen.

İnsanları takma. Her zaman her şeyi söylerler . moralini bozanlarla görüşme ya da kulaklarını tıka ya bir sorun yok de konuşmalarına fırsat verme. Kimsenin lafı seni üzmemeli çünkü kimse senden ve bebeğinden değerli değil, aldırma kimseye.

Başkalarınn ne dediği değil sizin ne düşündüğünz önemli 2.5 aylık bebek Agu nasıl desin bu bir ne yapsın konussun mu ? El harket leri olur odaklanma canlı renkleri görünce dikkatli bakar mesela ayrıca belki de bebeginiz çok sağlıkli kuruntu yapmayın bana da doktorlr bebeginz 35 haftalik anne karnında ölüm riski var dedi öyle dediği yavrum suan 1.5 yaşında bazı şeylerde allah a sığınn hele böyle sağlık hususunda lütfen ama lütfen kendinizi boş yere hırpalmyn allah acil şifalar versin ama dedigim gibi daha çok küçük beklenti içine girmeyn basklrnn bebekleri asla Sizinkiyle aynı olamaz hele böyle konulrdA

benim kardeşimin kızını da sezeryanla erken almışlardı.hala anne karnında hissediyordu kendini uyuyordu sürekli.oda hiç gülmezdi hep sinirli bakardı.
ama şimdi büyüdü çok tatlı bir kız hepimizi güldürür yaptıklarıyla. kalbinizi ferah tutun .bebeğinizle göz teması kurun emzirirken biraz sabredin ve çok çok dua edin. biraz zaman geçince doktor kontrollerini yaptırırsınız tekrar.
Allah sağlık afiyet versin yavruna.

Hamileyken ne gördüler doktorlar yani hangi hastalık hangi sendromdan şüphelendiler..
Şuanda zaten 1 ay erken doğmuş ancak yakalar yaşıtlarını takmayin.

Kesilmemis karpuz?döverim öyle doktoru tövbe ya rabbim densiz bir konuşma geldi bana:sinirli:
Bebeğinize gelince her bebeğin gelişimi farklıdır ayrıca prematüre bebek dünyaya geç adapte olabilir.
Üzülmeyin lütfen.
kesilmemis karpuz burda bir deyimdir yanı derız ya kelekte cıkabilir guzelde. Biz bilemeyız dıyor doktor ona kızmıyorum .guzel dıleklerınız ıcın cok saolun

benim kardeşimin kızını da sezeryanla erken almışlardı.hala anne karnında hissediyordu kendini uyuyordu sürekli.oda hiç gülmezdi hep sinirli bakardı.
ama şimdi büyüdü çok tatlı bir kız hepimizi güldürür yaptıklarıyla. kalbinizi ferah tutun .bebeğinizle göz teması kurun emzirirken biraz sabredin ve çok çok dua edin. biraz zaman geçince doktor kontrollerini yaptırırsınız tekrar.
Allah sağlık afiyet versin yavruna.
cook saolun Allah razı olsun guzel enejınız ıcın

İnsanları takma. Her zaman her şeyi söylerler . moralini bozanlarla görüşme ya da kulaklarını tıka ya bir sorun yok de konuşmalarına fırsat verme. Kimsenin lafı seni üzmemeli çünkü kimse senden ve bebeğinden değerli değil, aldırma kimseye.
cok saolun ayse hanım akrabalar işte bişe desem de yazık cocugu hasta olacak dite hassas olmus derler

Back
X