Lutfen bakın

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
Merhaba .. 2 test yaptim birinde var birinde yok.gbi basina gelen var mi lutfen fikir verin ..

Eklentiler

• IMG-20171214-WA0031.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 501
  • IMG-20171214-WA0026.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 501
İkisini de aynı anda mı yaptın?
Çift olanı idrarı uzun süre tutup tek çizgi olanı sonradan yaptıysan silik olması normal.
Yani hamilesin gibi görünüyor

Hey havalı

Şu görüntü tamamen negatif

Ama testin azıcık kafası karışıkşa güvenmeyin yazıyor prospektüste

Allah beni affetsin istemiyorum.. Niye korunmadin demeyin kesinlikle korundum.. Daha bebegim 3 aylik (

Ilk teste ıtımat etme yanıltıyor genelde markası a... Ile baslıyrdu tam aklıma gelmedı dugerınde var gıbı grunuyor hayırlısı olsun yarın kan ver en ıyısı :)

Ilk teste ıtımat etme yanıltıyor genelde markası a... Ile baslıyrdu tam aklıma gelmedı dugerınde var gıbı grunuyor hayırlısı olsun yarın kan ver en ıyısı :)
ilk.pozitif 2. Negatif cikti ama yorumlar misiniz pozitif cikan ilk

Erken gebelik testi al canım eczaneye söyle onlar bilir böyle yapılmyo o bunlarda sıkıntı oluyo yanlış olma olasılığı çok fazla erken gebelik testi kesin sonuç

uzwrinden biraz zaman gecti ikisininde
Eczacı bana pozitifken negatif çıkabilir ama negatifken pozitif çıkmaz demişti.
Benimki de çok silikti hemen testi alıp eczaneye koştum kız görünce hemen hamilesin, yarın hemen doktora git demişti.
Sabah sen de git bence kan testi için.
Kese belki görünmez küçükse ama en azından değerlerine bakarlar.
İnşallah istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…