Lutfen bakın

nasil yani bilginiz varsa lutfen soyleyin
:))

İkinci çizgi çıkmayan test, diğerinden farklı mı?

Bazı testler adet öncesi yapılanlardan oluyor ya ona benziyor, diğeri sıradan.
Eğer öyleyse muhtemelen ilki doğrudur onun doğruluğu daha güvenilir oluyor çünkü.

Hakkında hayırlısı, gönlündeki olsun.

İkisinde de var. Hatta o görünmeyeni yakınlaştırdım. Hamilesiniz bence kaç gün geçti?

yarin gidiyorum cok uzgunum. Daha amelyatim agriyor

Eki Görüntüle 2079532 İkisinde de var. Hatta o görünmeyeni yakınlaştırdım. Hamilesiniz bence kaç gün geçti?
ya yanlis anlayin ben goremiyorim bide 5 dakkayi coktan gecti. Pozitif olsada sayilir mi ..10 gun gecti ama yeni dogum yaptim diye duzensizlik olur dediler onemsemedim birde korundugum icin

ilk.pozitif 2. Negatif cikti ama yorumlar misiniz pozitif cikan ilk

ben fotoya gre ılk ıkıncı dedım testı seklınden tanıdım ılk resımdekı seklo koselere dogru daralan teste ıtımat etme

dıger dıkdortgen test dogrudur, buyuk ıhtımalle var yanı. sanırım uc aylık bebegın varmıs sutun bıle korurdu senı nasıl oldu hayret dogrusu bırde hemen telaslanma yakın zamanda ablamım basına geldı evde test yaptı pozıtıf cıktı hamıle sandık megersem kıst varmıs kıst beta hcg yı yukseltıyrmus haberın olsun en guvenlısı kan tahlılı olurda bebek varsa sakın uzulme benım 4 bucuk yıl olmadı ınankı olmaması cok cok cok daha zor Allah aratmasın uzulme onda da br hayır vardır kolaylık vardır

Benim bildigim pozitif cıkarsa yanılma payı varda negatifse negatiftir.
3.bi test yap yada en iyisi kan testi kesin sonuç.
Varsada hayırlısı beraber büyütürsün hiç çocugunun olmamasından iyidir.
Tam tersi
Negatifse güvenmeyin tekrarlayın
Pozitifse emin olun
Yazar zaten üstünde.

ya yanlis anlayin ben goremiyorim bide 5 dakkayi coktan gecti. Pozitif olsada sayilir mi ..10 gun gecti ama yeni dogum yaptim diye duzensizlik olur dediler onemsemedim birde korundugum icin
Ama testte çıkmış. Benim ablamın da öyleydi. Test yaptı ve bir gün hiç çıkmadı. Siz en iyisi kan testi yapın. Nasıl korunuyordunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…