- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
:))nasil yani bilginiz varsa lutfen soyleyin
markalari farkli ilki poz cikinca ikinciyi aldirdim gece gece
Yüksek ihtimal pozitif öyleyse.markalari farkli ilki poz cikinca ikinciyi aldirdim gece gece
yarin gidiyorum cok uzgunum. Daha amelyatim agriyorEczacı bana pozitifken negatif çıkabilir ama negatifken pozitif çıkmaz demişti.
Benimki de çok silikti hemen testi alıp eczaneye koştum kız görünce hemen hamilesin, yarın hemen doktora git demişti.
Sabah sen de git bence kan testi için.
Kese belki görünmez küçükse ama en azından değerlerine bakarlar.
İnşallah istediğin gibi olur
Ameliyat mı oldun?yarin gidiyorum cok uzgunum. Daha amelyatim agriyor
hucre hastaligi da nedirYüksek ihtimal pozitif öyleyse.
Eğer hücre hastalığınız yoksa
Ameliyat mı oldun?
evet sezeryanAmeliyat mı oldun?
ya yanlis anlayin ben goremiyorim bide 5 dakkayi coktan gecti. Pozitif olsada sayilir mi ..10 gun gecti ama yeni dogum yaptim diye duzensizlik olur dediler onemsemedim birde korundugum icinEki Görüntüle 2079532 İkisinde de var. Hatta o görünmeyeni yakınlaştırdım. Hamilesiniz bence kaç gün geçti?
Aaa ben ilk sandım.evet sezeryan
O fark edilirdi tahlillerdehucre hastaligi da nedir
ilk.pozitif 2. Negatif cikti ama yorumlar misiniz pozitif cikan ilk
Allah beni affetsin istemiyorum.. Niye korunmadin demeyin kesinlikle korundum.. Daha bebegim 3 aylik(
Tam tersiBenim bildigim pozitif cıkarsa yanılma payı varda negatifse negatiftir.
3.bi test yap yada en iyisi kan testi kesin sonuç.
Varsada hayırlısı beraber büyütürsün hiç çocugunun olmamasından iyidir.
Aaa ben ilk sandım.
Hayırlısı olsun inşallah.
Ama testte çıkmış. Benim ablamın da öyleydi. Test yaptı ve bir gün hiç çıkmadı. Siz en iyisi kan testi yapın. Nasıl korunuyordunuz ki?ya yanlis anlayin ben goremiyorim bide 5 dakkayi coktan gecti. Pozitif olsada sayilir mi ..10 gun gecti ama yeni dogum yaptim diye duzensizlik olur dediler onemsemedim birde korundugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?