Lütfen bakın!

blhum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
3
0
36
Amasya
çok mutsuzum.benim için dua edin lütfennn...Allah rızası içinn..

Son düzenleme:
Evli değilim ama gerçekten kötü bi durum eşinizde kabül ederse aile terapistine gidin.bu böyle olmaz.hem kendinizi hem eşinizi üzmeye hakkınız yok inanın yadırgamak gibi bi niyetim yok sizi.ama bi psikolga gitmenizde yarar var.ama diyorsanız sevgim bitti...eşini ikna edin ve boşanın.diğer türlü hem eşinize hemde eşininizin ailesine mahçup olucaksınız...Belkide daha kötü şeyler olucak Allah korusun

Kusura bakma arkadasim ama sana biraz rahat batmis gibi geldi bana, herkes sanki ne yapiyor herkesin hayati ayni ev, is , yemek, uyku.. Ne bekliyosunuz ki onu anlamadim ? Ha onu birak esin gayette sabirli ve anlayisli biriymis baksana ruyanda eski sevgilini gordugunu falan anlatmissin adam tepki vermemis duzelecegim demiss, bunu ben kendi esime soylesem benim yuzume bakmazdi, ayni sekilde bende onunkine.. Sizinkisi ilk askiniza duydugunuz ask falan deil sadece hayatiniza bi aksiyon ariyosunuz.. Bence oturun ve esinizle birlikte asmaya calisin, cunki asilmayacak bi sorun yok ortada
Ha esimi sevmiyorum diosan bosanacaksin sen yoluna o yoluna okadar basit..

bencede arkadaşın dediği gibi sizin ki sadece heyecan arayışı kendınız demışsnız ben duygusalım mantıklı degılım dıye ılk askınız sıze gereklı cevabı vermıs ne sanıyorsunuz kı boşansanız onunla mı evleneceksınız ıkı gun bulusacaksınız gonlunuz gececek belkıde cunki heyacanı kalmıck özgür olacaksınız bırde düşünün bunun duyuldugunu resmen rezıl olacaksınız aılelere herkeze .

tamam hata yapmısınız konuşmuşunuz sosyal aglarla ılıskınızı kesın ve yenı evlıymıs gıbı takılın belkıde kısa bır basbaşa tatıl ama bı anlık heves ıcın evlılıgınızı yıkmayın insanlar nelere gögüs geriyor

İlk mesaj,İlk konu.Bence fake.Eğer gerçekse de Allah sonumuzu hayır etsin.Gidişat hiç iyi değil.

İlk mesaj,İlk konu.Bence fake.Eğer gerçekse de Allah sonumuzu hayır etsin.Gidişat hiç iyi değil.

hayır fake değil gerçek.neyin ne olduğunu nekadar biliyorsunda böyle içkarartıcı konuşuyorsun.sen hiç yaşamamışsın galiba...

Sevgiliyken yaşanılan heyecanlar,hoşluklar,evlendikten sonra ister istemez bitiyor.
Eşinle değil,eski sevgilinle evlenseydin,şu an yine aynı durumda olman muhtemeldi.
Hatta belki şu anki eşinle evlenmediğin için,eşini özleyecek,hayal edecektin:)
Neden dersen,eşinin şimdiki hallerini değil,sevgiliykenki hallerini bilecektin.

Anlatabiliyor muyum bilmem ?

Sen aslında eski sevgilini değil,aşkı ve sevgili olma halini özlüyorsun.
O yüzden eski sevgilini de daha fazla arayıp kendini küçük düşürme.
Boşanıp onunla olsan bile asla eskisi gibi olamayacağınız gibi...
Bir de üzerine O da değişime uğrayıp eski inceliklerden uzak bir adam olacak.

Aklını başına topla,eşine yönel.Çocuksu düşünceleri bir kenara bırak.Evlilik flörte benzemez.
Hiç olmuyor,sevmiyorum diyorsan,boşanmayı düşünebilirsin.
Ama bana kalırsa,eşine bir şans ver derim.

Sevgiliyken yaşanılan heyecanlar,hoşluklar,evlendikten sonra ister istemez bitiyor.
Eşinle değil,eski sevgilinle evlenseydin,şu an yine aynı durumda olman muhtemeldi.
Hatta belki şu anki eşinle evlenmediğin için,eşini özleyecek,hayal edecektin:)
Neden dersen,eşinin şimdiki hallerini değil,sevgiliykenki hallerini bilecektin.

Anlatabiliyor muyum bilmem ?

Sen aslında eski sevgilini değil,aşkı ve sevgili olma halini özlüyorsun.
O yüzden eski sevgilini de daha fazla arayıp kendini küçük düşürme.
Boşanıp onunla olsan bile asla eskisi gibi olamayacağınız gibi...
Bir de üzerine O da değişime uğrayıp eski inceliklerden uzak bir adam olacak.

Aklını başına topla,eşine yönel.Çocuksu düşünceleri bir kenara bırak.Evlilik flörte benzemez.
Hiç olmuyor,sevmiyorum diyorsan,boşanmayı düşünebilirsin.
Ama bana kalırsa,eşine bir şans ver derim.

çok teşekkür ediyorum çok mantıklı ve açıklayıcı oldu.eşime karşı soğumam geçen sene başladı ama diğerine karşı ilgimi hissedişim 6 7 aydır var.ne hissettiğimi bilmiyorum.hislerimden emin değilim.emin olabilsem bii keşke..dua edin benim içinnn.. :(

Back
X