Sivilceli Ciltler Lütfen bakınnnnn!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Hilal1414

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
6
0
1
Ankara
yüzümde sivilceler var çok olmasa bile alın bölgemde küçük küçük var :17: bal ve limon sürüyorum buhar yapıyorum garnier saf ve temiz 3ü bir arada aldım yeni onu kullanıyorum bunları kullananlar ve uygulayanlar varmı varsa sonuçlarını söyleyin lütfen bugün uyandığımda azalmış ama okul açılanana kadar geçermi bilmiyorum söylermisiniz lütfennn :43: :54:

Ya iste bende bundan şikayetciyim nasil gecicek alnimda kucuk kucuk var terlesem.bile hemen cikicak türdeler ne yapmam lazim lutfen yardimci olun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ya iste bende bundan şikayetciyim nasil gecicek alnimda kucuk kucuk var terlesem.bile hemen cikicak türdeler ne yapmam lazim lutfen yardimci olun

terlememeye çalış evet terden çıkar sivilce serinlet kendini yüzüne soğuk su vur ve saçının yüzüne gelmemesine dikkat et yüzüne fazla dokunmamaya çalış ellerin temiz olsun sabunla yıka yüzünü ama ii sabunlar olsun dove hacışakir filan öyle bilinmedik markalar kullanma düzenli olarak buhar yap ilk başlarda nefes alman biraz zor olur ama zamanla alışırsın ve bu maskeyi dene bal yoğurt limon bal ve yoğurdu göz kararı yapabilirsin yüzüne göre ama limonu en fazla 5 damla damlt ama istersen 3de olabilir temiz yüze uygula 35-40 dk bekle iyi yıka ılık sıyla en sonunda soğuk su vur uygularsan sonucu görürsün ama düzenli yapmaya çalış gece yatmadan gülsuyuda yapabilirsin ama yağlı cide sahipsen gülsuyunu haftada 3 kez filan yap hergün yapma :40:

Canim sirf sivilcelerden nefret ettigim icin cikmasin diye gunde 4 kere yuzumu yikikiyorum cildim kuru bu yuzden ama arkadasimin yuzu bebek gibi cildinde ne siyah nokta var ne sivilce nede sivilce izi bana hic bisey kullanmadigini soyluyor ee tabi bende kiskanclik oluyor yardimci olun

Back
X