Lütfen ban yemeden sadece yardım almak istiyorum:((

maveraben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
332
400
33
Hepinize merhabalar benim sıkıntım her yeni evli gibi zifaf anı:(( utanarak yazıyorum böyle konuları okudukça abartılıyor derdim ama yok haklılarmış. Yok arkadaş olmuyor zorlanıyorum acı stres.. üstü kapalı yazmaya çalışıyorum konu taşınmasın kapanmasın diye. arkadaşlar ne yapmalı akıl danışıp yöntem istiyorum. Şimdi ne yapayım ben mi tutayım başını falan diyenler olur falan lütfen dalga geçmeyip öneri verenler olursa çook sevinirim.

Son cümle olmamış kardeş. :110: Ne kadar oldu evleneli?
Ya dalga geçerler diye onlardan önce kendim yazayım dedim. Nikahımız yapıldı 1 ay olacak düğünede bir hafta var:halay: eşim kişisi durmadı istiyorum da istiyorum nikahlı karımsın diyodu evimizde hazır zaten e dedim hadi deneyelim. Off olmadı tabi bende zorlamak istemedim hepten korkarım bir daha yanaşamam diye öyle kaldı . Valla artık yalnız kalmak istemiyorum ya tekrar deneyecek diye.

Zifaf ne demek, ilk cinsel ilişki mi? Ben açık sormak zorundayım valla kusura bakmayın başka türlü anlaşılmaz. Ön sevişme yapıyor musunuz yoksa kocanız direkt zorlamaya mı çalışıyor?
Evet birliktelik oluyor. Biraz yapıyo aslında ama yzun sürmüyor açıkçası

Evet birliktelik oluyor. Biraz yapıyo aslında ama yzun sürmüyor açıkçası

Uzatın biraz ön sevişme süresini siz iyice rahatlayana kadar, oral seks deneyin (o size yapsın), kayganlaştırıcı kullanın. Birkaç denemeye rağmen yine olmazsa bir uzmana danışırsınız. Cinsellik bölümüne de konu açılabiliyor artık bu arada, oraya da konu açabiliyorsunuz bilmeyenler varsa duyurmuş olayım buradan.

Uzatın biraz ön sevişme süresini siz iyice rahatlayana kadar, oral seks deneyin (o size yapsın), kayganlaştırıcı kullanın. Birkaç denemeye rağmen yine olmazsa bir uzmana danışırsınız. Cinsellik bölümüne de konu açılabiliyor artık bu arada, oraya da konu açabiliyorsunuz bilmeyenler varsa duyurmuş olayım buradan.
Ben yeniyim burda bilmiyordum teşekkürler. Sanırım ben kasıyorum kendimi henüz düğün olmadı diye. Ama anlamıyor düğün olmasada sen benim karımsın diyo inat ediyor

Ön sevisme olmadan siz kendinizi tamamen hazır hissetmeden olmaz o iş. Tamamen rahatlamaniz lazım. Bir de oraya konsantre olmayın anı yaşayın. Korkacak bir şey yok gayet doğal bir durum bu. Ah ah türlü şeyler anlatıp kızların psikolojisini bozanlar utansın.

Ya dalga geçerler diye onlardan önce kendim yazayım dedim. Nikahımız yapıldı 1 ay olacak düğünede bir hafta var:halay: eşim kişisi durmadı istiyorum da istiyorum nikahlı karımsın diyodu evimizde hazır zaten e dedim hadi deneyelim. Off olmadı tabi bende zorlamak istemedim hepten korkarım bir daha yanaşamam diye öyle kaldı . Valla artık yalnız kalmak istemiyorum ya tekrar deneyecek diye.
Önce yasak düşüncesi ve zorlanmak seni germiş...istemiyorsan kocana anlat söyle böyle zorlarsan daha kötü olacak de...sonra sen rahatla farkli düşünceleri kafandan...o zaman istiyorsan tekrar dene

Hayır olamadı birleşme. Düğün haftaya ,düğün öncesi arzu diyeyim eşim nikah var diye duramadı da

Benden size tavsiye,
Eşiniz duramadı diye birliktelik yaşamayın.
Siz de istiyorsanız birlikte olun.
Evlilik içinde de bu geçerli.
Çok istiyorsa sizin arzularınızı uyandırmak için çaba göstersin.
Ön sevişmeyi uzun tutun, etkileneceğiniz şeyleri keşfetmeye çalışın... siz de istediğinizde zaten ortada sorun kalmaz kendiliğinden gelişir. Şimdiden bunun stresini de yapmayın...

Psikolojik olarak kendinizi evli hissetmiyorsunuz bence henüz düğün olmadığı için. Onun tedirginliğinden dolayı odaklanamıyor olabilirsiniz.

Kendizi kasmayin.
E zaten nikahinizda yapilmis , akisina birakin.
Yol gosterin, birazcik yonlendirin, on sevismey uzun tutun, ortami hazir hale getirin. Sonrada yansin buralar:KK200:

Yeterli islaklik oldugundan emin olun esiniz sert girmeye calismasin. P..si girise yerlestirdiginde siz ikinin orasi acilip daha rahat alacaktir yavas yavas ilerlesin. Duz degil asagiya egimli ilerlesin vajina ici egimli bir yer popoya dogru. Burada boyle konular konusuyoruz skinti yok:)

Hepinize merhabalar benim sıkıntım her yeni evli gibi zifaf anı:KK43:( utanarak yazıyorum böyle konuları okudukça abartılıyor derdim ama yok haklılarmış. Yok arkadaş olmuyor zorlanıyorum acı stres.. üstü kapalı yazmaya çalışıyorum konu taşınmasın kapanmasın diye. arkadaşlar ne yapmalı akıl danışıp yöntem istiyorum. Şimdi ne yapayım ben mi tutayım başını falan diyenler olur falan lütfen dalga geçmeyip öneri verenler olursa çook sevinirim.

Terapiye gidip tedavi olmalısınız eşinizle. Eşinizin çok anlayışlı olması lazım ve ön hazırlık şart ( uzun olmalı ) , krem tarzı kayganlastirici şeyler de yardımcı olabilir.

Eşinizle duygusal bağınız önemli. Psikolojik olarak da rahat hissetmelisiniz ve stres yapmamalisiniz.
Uzmanlar yardımcı olmalı yanlış yapılırsa süreç uzuyor ve ağırlaşıyor.

Ben yeniyim burda bilmiyordum teşekkürler. Sanırım ben kasıyorum kendimi henüz düğün olmadı diye. Ama anlamıyor düğün olmasada sen benim karımsın diyo inat ediyor

Olabilir, belki bilinçdışında daha hala evli değilmişsiniz gibi hissediyor olabilirsiniz. Alkol kullanıyorsanız düğün gecesi evinizde biraz alkol alıp gevşedikten sonra öyle de başlayabilirsiniz. Kullanmıyorsanız eşinizden ön sevişme süresini uzatmasını rica edebilirsiniz. Vajinismus falan demek için erken daha, bir de bu dediğim şekilde deneyin.

Bence sen evlendikten sonra da kasmaya devam et. Dunyanin bin bir turlu hali var bosanirsaniz falan Allah korusun gitmesin bekaret. Hay Allahim.

Back
X