Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

DoWhatUWant

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
59
1
6
35
Şanlıurfa
Merhabalar herkese.benim başıma büyük bir dert çıktı lütfen konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.eskiden aylar önce internet üzerinden bir iki kere kamera açtığım biri vardı.ve sonra hiç konuşmadım .o aylarda havalar baya sıcaktı dolayısıyla baya ince geziyordum filan.bi hata yapıp uygunsuz bir iki fotoğraf gönderdim.oda benim fotoğrafımı filan çekmiş ince giyindiğim için fotoğraflar uygunsuz baya.tabiki bu çok kısa sürdü hata yaptığımın hemen farkına vardım ve irtibatı kestim hemen .ve şuan aşırı derecede pişmanım.18 den küçüğüm yani daha doldurmadım. Ve bu arkadaş bana mesaj atıp şantaj yaptı bende böyle fotoğrafların var benle tekrar konuşmaya devam edersen ancak silerim filan dedi.şimdi polise versem ailemin öğrenmesinden ve hatta akrabaların filan duymasından korkuyorum. Yaşanmış çünkü böyle şeyler. Lütfen bana yardımcı olun napayım ben şimdi .

Merhabalar herkese.benim başıma büyük bir dert çıktı lütfen konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.eskiden aylar önce internet üzerinden bir iki kere kamera açtığım biri vardı.ve sonra hiç konuşmadım .o aylarda havalar baya sıcaktı dolayısıyla baya ince geziyordum filan.bi hata yapıp uygunsuz bir iki fotoğraf gönderdim.oda benim fotoğrafımı filan çekmiş ince giyindiğim için fotoğraflar uygunsuz baya.tabiki bu çok kısa sürdü hata yaptığımın hemen farkına vardım ve irtibatı kestim hemen .ve şuan aşırı derecede pişmanım.18 den küçüğüm yani daha doldurmadım. Ve bu arkadaş bana mesaj atıp şantaj yaptı bende böyle fotoğrafların var benle tekrar konuşmaya devam edersen ancak silerim filan dedi.şimdi polise versem ailemin öğrenmesinden ve hatta akrabaların filan duymasından korkuyorum. Yaşanmış çünkü böyle şeyler. Lütfen bana yardımcı olun napayım ben şimdi .

Numarani değiş.kurtul.resmi filan dagitmazzzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emin olamıyorum ya birilerine filan gösterirse ilerde karşıma çıkarsa çünkü fotograflarda yüzüm görünüyor hatta kaç fotoğraf olduğunu bile bilmiyorum

sende ona mesaj at,öyle birşey yaparsa seninde onu mahkemeye vereceğini söyle blöf yap,korktuğunu bilmesin yoksa üstüne daha çok gelir,yada hiçbirşey yazma,yazar yazar en sonunda sen cevap vermeyince pes eder,ikisinden biri.

Ah bebguzelim ne diye yaparsin byle birseyi hemde su yasta yaw yakindaki erkeklerin suyumu cikdi onkdrno ysta devgili yapacakdiysan bari yakin biriyle olaydin ne diye elin tanimadign bilmedigin sapiklarina cam aciyosun wlla buyuk olay bnce ailenle paylas basina dert olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet mesajına cevap vermedim bende ve engelledim. Ama genede kötü bişey yapabilir

yapamaz,o kadar kolay değil,istersen mesaj yaz tekrar engelle yapılabiliyorsa.mesajınıda dediğim gibi yaz,ondan korkmadığını ama böyle birşey yaparsa mahkemeye vereceğini,kendisinin daha büyük başına bela alacağını yaz ve engelle.

hem ne yapabilirki,çırılçıplak resmin bile olsa nerede yayınlıyacakki.öyle kolay değil internete koyması falan.korkma sen ama bundan sonra dikkatli ol:34:

Facebook üzerinden kardeşime ulaşma ihtimali filan korkutuyor beni.tanımıyor ama araştırsa bulur .ayyy çok pişmanım

ahh canım bı savcılıga suc duyurusunda bulunsan neye ugradıgını sasırır da...... işte kızlarımızı boyle korkutup kabuklarına cekılmesını saglıyorlar....

Artık emniyettede bir sosyal medya ekibi var ve gerçekten ilgileniyorlar. Internet kafeden bile dagitsa resimlerinizi yakalanma şansı yüksek.

Keşke engellemeseydiniz. Sapık birisi ise gerçekten dagitmis ya da dağıtacak olabilir. Bana tehtitlerini içeren mesajlar elimde ekran görüntüleri de var sen siteye dagitmasan bile ben tehdit ve santajdan hakkında suç duyurusunda bulunacağım de.

O zaman ne yapacak bakalım. Hatta resimleri dağıtım cezani agirlastirirsin işime gelir de. :) korkma bişey olmaz ama bu alternatifler sana tekrar aynı hatayi yaptırmasın

Sevgiler

Eğer 18 i doldurmuş olsam şimdiye suç duyurusunda bulunmuştum,henüz tam doldurmadığım için çocuk polisine giriyor ve aile bilgilendiriliyor sanırsam

Engelini kaldırabilirim fakat o mesajları sildim biri görmesin diye.fakat ağzını arayıp tekrar atmasını sağlayabilirim.fakat sonra ne yapıcam

Bir arkadasim da aynisini yasadi hicbir sey yapamaz icin rahat olsun. Sanirim bu olaylar facebook uzerinden olmus. Bence hesabini kapat bir sure fake hesap acip sana ulasmaya calisabilir. Eger yine bir sekilde ulasip tehdit ederse sen de onu sikayet edecegini soyle korkmadigini dusunsun sakın belli etme korktugunu. Bir sey yapamaz zaten canini sıkma. Bundan sonra cok daha dikkatli olursun sanirim

Uygunsuz fotoğraf derken? Göğüs dekolten falan mı vardı hani ne tür bi'şey olduğunu belirtirsen?

Olay şu konuşmazsan fotoğrafı yayarım diyecek ve sen konuşmaya devam edeceksin. BİNGO! istediği olmuş olacak.
Devamı kamerada şunu yapmazsan yayarım, bana kontör yollamazsan yayarım, benle buluşmazsan yayarım vs vs.
Sakın korkuyo gözükme.
Kendinden emin bi'şekilde cevaplar ver.
Hatta şu saatten sonra hiç cevap dahi vermek için konuşma bile engelle ve unut.
Bi'halt yapamaz.

sana ait bilgi veya gorsellerin baska yerlere baskaları tarafından yuklenmesi bildigim kadarıyla suc. ama yargılama nasıl oluyor bilmiyorum.

zaten her turlu mahkemeye verecegini, yuklemese bile sana yolladıgı mesajların kendini ihbar niteligi taşıdıgını soyle.

ve korktugunu katiyen belli etme.

tehditler savurarak istedigini elde etmeye calısan karaktersizler maalesef havlayan köpek ısırmaz misali... boş boş konusuyorlar.

zaten sikayet etmeyecek isen (yaş ve aile korkunda ötürü) şu an telasa kapılmanın sana bir faydası yok, olan olmuş bi kere.

ama bu durum da sana ders olsun.... tanımadıgın kimseyle ne gorus, ne guven, ne de sana dair herhangi bir bilgiyi paylas.

Bende engelleyip geçtim ve suç duyurusunda buyursam kesinlikle suçlu bulunur.mesajları o derecede.genede içimde kurt kalıyor aklı kalıyor insanın sonuçta rahat olamıyosun şunu mu yapar bunu mu yapar diye aklına binbir türlü ihtimal geliyor.böylelere bi ders vermek lazım ama elimden ne yazık ki bişey gelmiyor şuan.

Bende engelleyip geçtim ve suç duyurusunda buyursam kesinlikle suçlu bulunur.mesajları o derecede.genede içimde kurt kalıyor aklı kalıyor insanın sonuçta rahat olamıyosun şunu mu yapar bunu mu yapar diye aklına binbir türlü ihtimal geliyor.böylelere bi ders vermek lazım ama elimden ne yazık ki bişey gelmiyor şuan.

Sildigini o bilmiyor sonuçta mesajlari sen mesaj at.. Mesajlarinizi konusmalarinizi kaydettiğini bir daha resimleri yaymakla tehdit ederse bile arkdasin da dediği gibi şantaj ve tehdit ten polise gideceğini nasil olsa kaybedecek bir şeyin olmadigini.. Seni yakarsa sende onu yakacagini şöyle...

Ama biliyorsun ki omur boyu yapti mi yapacak mi şüphesiyle yasayacaksin;/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X