Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

Şuan ortada ilişki filan yok zaten 8 ay önce irtibatımı kestim.aynı şehirde değiliz.yukarıda ayrıntılı bi şekilde yazdım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence ne ilksin ne de son onun için.başka kimlere de şantaj yapıyodur kimbilir. hangisini kandırırım diye düşünüyordur.

Kesin.şikayet etsem neler neler çıkar

İnternetten.yani bence isterse bulabilir

Ailene netten nasıl ulaşacak,annenin,babanın yada kardeşinin adını soyadını biliyor mu bu şahış yada sizin evinizin adresini biliyor mu diyorsun ki faceden kardeşimi ekliyebilir aynı isim ve soyisime mensub bir sürü insan var facede o kişileri tek tek mi ekliyecek.

Son düzenleme:
E be kızım bu yaşta ne işin olur senin bir de elin herifine uygunsuz fotolar yollamışsın... Numaranı değiştirmeden önce sen onuu tehdit et. Yaptığı yasalara göre büyük suç. Eğer silip beni rahatsız etmeyi bırakmazsan şikayet edicem de. Yaşım 18'den küçük yaptığın büyük suç sonra sen uğraş dur benim hiçbirşeyden korkum yok de. Emin ol anında korkudan eli ayağına dolaşır.

Bence tehdit etsem hadi yapta göreyim der.korkuyo gibi durmuyodu çünkü

Eger korktugunu belli edersen bunu her turlu kullanir ve seni daha donulmez buyuk hatalar yapmaya zorlar. Umursamiyormus gibi davran, o zaman fotografini bi yere verirse bile eline birsey gecemyecegini, aksine polise sikayet edebilecegini bildigi icin, bncede bisey yapmaz.
Sen 18inden kucuksun, cocuk alikoymak taciz etmekle suclarim seni de. sadece resmini tutarak bile yaptigi kanunen suc suanda.

Ailene netten nasıl ulaşacak,annenin,babanın yada kardeşinin adını soyadını biliyor mu bu şahış yada sizin evinizin adresini biliyor mu diyorsun ki faceden kardeşimi ekliyebilir aynı isim ve soyisime mensub bir sürü insan var facede o kişileri tek tek mi ekliyecek.

Hayır bilmiyor isimlerini ama genede ihtimal bence sonuçta artık herkes istediğini bulabiliyor

Hayır bilmiyor isimlerini ama genede ihtimal bence sonuçta artık herkes istediğini bulabiliyor

O kadar basit degil bulması, ne kardeşinin adını bulabilir nede annenin babanın.

Eger korktugunu belli edersen bunu her turlu kullanir ve seni daha donulmez buyuk hatalar yapmaya zorlar. Umursamiyormus gibi davran, o zaman fotografini bi yere verirse bile eline birsey gecemyecegini, aksine polise sikayet edebilecegini bildigi icin, bncede bisey yapmaz.
Sen 18inden kucuksun, cocuk alikoymak taciz etmekle suclarim seni de. sadece resmini tutarak bile yaptigi kanunen suc suanda.

Şuan bana ulaşamaz engelledim .emin olamıyorum ki korkar mı .kendine çok güvenli duruyodu

Ben boylelerini cok gordum, emin ol birsey yapamazlar

Nasıl mesela? Sizin başınıza da mı böyle bişey geldi

Tehdit edince korkarsan eger amacina ulasir. Bunlar tatli su serserisi hapis mis mahlemeymia duyunca cok korkarlar merak etme zaten korkmicak olsa seni boyle tehdit etmezdi verirdi aimdiye her yere

Nasıl mesela? Sizin başınıza da mı böyle bişey geldi

haı basıma böyl birşey gelmedi o kadar cesaretli değilim.
Sadece telefonda bir kaç kez görüştüğüm biri ben istanbulda iken erkek arkadaşm eskişehirdeydi ve ben eskişehire dmöndüğümde telefondan mesajla aciz etti erkek arkadaşıma da benimle birlikte olduğunu vb. şeyler söylüyordu arayıp. Sonunda erkek arkadaşım ben öyle bişi yapmış olsa bile onu seviyorum böyle devam edersen savcılğa vereceğim dedi.

Çocukda bir daha aramadı sormadı da.

bu sadece biri.

Back
X