• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin iyi değilim çocuklarımla psikolojik şiddet görüyorum çok çaresizim

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler

Durumunuz zor,ama her zaman bir çıkış yolu vardır , İnanıyorum bunlarda geçer.İyi olmanızı , çocuklarınızla kendi düzeninizi kurmanızı yürekten diliyorum.

Keşke ailenizi bildiğiniz halde kendinizi garantiye almadan maddi manevi bosanmasayadiniz! Dayak vs olmadığı sürece anı boşanmalar daha travmatik duruma sürüklüyor insanı .. benim ailemde sizinki gibi eşimle defalarca ayrılık düşündüm ama gideceğim yer sığınma evi oldu hep.aklimda asla dönemem o eve.. şimdi ise kendimi garantilemek çalışıyorum hedefim kpss ile atamak .. sonra duruma bakacağız şu an iyi eşim.ama tek bi hataya tahammülüm yok .. mesela ben araba sürmeyi de öğrendim gözümde buyurdu ...ama bunlar hep ne eşime ne aileme asla guvenemememden kaynaklı.. Ben asla o prenses bebeklerden olamadim.. hayatta beni kocaman. Bi seyit onbasiya çevirdi.. ama aklım başımda boşansam hak hukuk bırakmam karsida evelallah

1buçuk yıldır eşimle ayrıyım ailemle yaşıyorum.Banyo yapmamız dert mutfağa girmemiz dert,sürekli laf ediyolar,annem ortalığı karıştırıp babamı üstümüze salıyor.bu sabah banyo yaptım diye bi dünya laf,kavga ettik babam dövmeye yürüdü üstüme.s..n gidin diyolar.ev tutcam eşya alcak param yok.çalışıyorum ama eşyayı neyle alcam.kaymakamlığın sosyal yardımlaşma yerine gittim biizm böyle bi yardımımız yok dediler

Eşyalı kıralık ev baksanız🥹

Çocuklar kaç yaşında bence çalışıyorsanız o eve hiç masraf yapmayın toplayın biraz birikim yapınca da ayrı eve çıkın

Açıkçası pek bir fikrim yok ama, belediyeye başvurdunuz mu? Onların yardımları olabilir.

Çocukların öğretmenleri, okulları ile konuşma imkanınız varsa onlar belki sizi bir yerlere yönlendirebilirler. Ya da ek iş ayarlayabilirler. Durumu çok kötü olan velilerine ikinci el eşya ayarlayanları biliyorum.

Eşyalı baksanız artık eşyalı ile eşyasız arasında nerdeyse fark kalmamış durumda.
Eğer kira ödeyip geçinecek gücünüz varsa ev ilanlarını takipte olun gelirinize uygun bir yer çıkabilir.
Umarım bir an önce çocuklarınız ile huzurlu yaşayacağınız bir yeriniz olur Allah kolaylık versin,o ailenize de vicdan versin

Burada unıversıte ogrencılerıyle yasayanları gordum. Sadece kıraya destek olarak ev işi yemek temızlık yapıyolar o kızlarada bır destek olmus oluyor. Karsı cıkan aıleler baslrında abla var dıye rahay edıyır ama zor ole bısey bulmakta

Gerçekçi olalım , malesef günümüz şartlarında 15 20 binden aşagı ev bulmak imkansız .
Çalışıyor musunuz ?
Nafaka alıyor musunuz ?
Çocuklar kaç yaşında ?
Mesleğiniz var mı ?
Biraz detaylı anlatırsanız daha cok yardımcı olur üyeler.

Çok üzüldüm. İnsanın ailesi böyle davranırsa el ne yapsın? Ekstra işe girme durumunuz yok mu? Anneniz nasıl anne öyle ? Niye dolduruyor babanızı?
Vardiyalı çalışıyorum ekstra işe hiç zamanım yok maalesef,annem hep böyleydi çocukluğumuzu,gençliğimizi zehir etti bize ben çocuk sevmiyorum derdi erkek çocuk istemiş hep olmamış,kızları sevmedi hiç

Back
X