• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin iyi değilim çocuklarımla psikolojik şiddet görüyorum çok çaresizim

Çok üzüldüm. İnsanın ailesi böyle davranırsa el ne yapsın? Ekstra işe girme durumunuz yok mu? Anneniz nasıl anne öyle ? Niye dolduruyor babanızı?
Vardiyalı çalışıyorum ekstra işe hiç zamanım yok maalesef,annem hep böyleydi çocukluğumuzu,gençliğimizi zehir etti bize ben çocuk sevmiyorum derdi erkek çocuk istemiş hep olmamış,kızları
çok üzüldüm o yavrularla bunu yaşamanıza. acaba uyguna eşyalı kiralık ev bulabilir misiniz?
Bakıyorum bulunduğum semtte eşyalı yok, çocukların okulu burda,ve küçük oğlum daha 7yaşında diye güvenip başka semte bakamıyorum

Çalışan insanın banyosuna da kimse karışamaz lütfen ezdirme kendini. Ayrıca eşyalı ev bulmaya çalışır gerekirse. Bilemedim zor durum Allah yardımcın olsun. Birikim yap bir an da tüm eşyanı alırsın çünkü şimdi kira vs derken zorlanırsın tek maaş.
Birikim yapmalısın.

Cocuklarinizi alıp ailenize siginmissiniz ve onlar boyle yapıyor. Calisiyormussunuz, ayri eve yine de cikarmiyorsunuz hakli olarak, :KK43: acaba ailenize para verseniz de kira gibi dusunup seslerini kesseniz mi?
Küçük oğluma güvenemiyorum ondan bekledim ama ciddi ciddi düşünüyorum artık sabrım kalmadı.eve para veriyorum ayrıyeten mutfak alışverişide yapıyorum

Eşyalı bir daire bulun. Bir de derneklere gidin. Muhakkak yardım edecek yerler çıkar. Hangi şehirdesiniz belki sizi yönlendirebiliriz buradan... Pek çok görüşten pek çok grup var. Yardımsever birilerine denk düşseniz dahi size kol kanat gererler

Bu nasıl ana-baba. Çekmeyin bunları. Eve katkı da sağlıyormuşsunuz. Allah’larından daha ne istiyorlar?
Hiç beraber yaşayabileceğiniz bir akraba, arkadaşınız yok mu?
Ya bence Türkiye’de bu konuda çok büyük eksik var. Boşanmış kadınların yaşayabileceği sığınma evlerinin sayısı artırılmalı.

Çalışan insanın banyosuna da kimse karışamaz lütfen ezdirme kendini. Ayrıca eşyalı ev bulmaya çalışır gerekirse. Bilemedim zor durum Allah yardımcın olsun. Birikim yap bir an da tüm eşyanı alırsın çünkü şimdi kira vs derken zorlanırsın tek maaş.
Birikim yapmalısın.
Karışıyo laf ediyo insanı çıldırtcak derecede.insan içine çıkıyorum terliyorum,saçım yağlanıuor,yıkanmayıp napıcam🥺 kendileri ayda 1 yıkandığı için bizim yıkanmamız fazla geliyo

Bu nasıl ana-baba. Çekmeyin bunları. Eve katkı da sağlıyormuşsunuz. Allah’larından daha ne istiyorlar?
Hiç beraber yaşayabileceğiniz bir akraba, arkadaşınız yok mu?
Ya bence Türkiye’de bu konuda çok büyük eksik var. Boşanmış kadınların yaşayabileceği sığınma evlerinin sayısı artırılmalı.
Maalesef beraber yaşayacağım birisi yok, sığınma evine gitsem işten çıkmam lazım borçlarım var çıkamam

Eşyalı bir daire bulun. Bir de derneklere gidin. Muhakkak yardım edecek yerler çıkar. Hangi şehirdesiniz belki sizi yönlendirebiliriz buradan... Pek çok görüşten pek çok grup var. Yardımsever birilerine denk düşseniz dahi size kol kanat gererler
İstanbul Küçükçekmecedeyim bildiğiniz bi yer varsa söyleyin lütfen

Açıkçası pek bir fikrim yok ama, belediyeye başvurdunuz mu? Onların yardımları olabilir.

Çocukların öğretmenleri, okulları ile konuşma imkanınız varsa onlar belki sizi bir yerlere yönlendirebilirler. Ya da ek iş ayarlayabilirler. Durumu çok kötü olan velilerine ikinci el eşya ayarlayanları biliyorum.
Henüz gitmedim yarın oraya gidicem

Eşyalı baksanız artık eşyalı ile eşyasız arasında nerdeyse fark kalmamış durumda.
Eğer kira ödeyip geçinecek gücünüz varsa ev ilanlarını takipte olun gelirinize uygun bir yer çıkabilir.
Umarım bir an önce çocuklarınız ile huzurlu yaşayacağınız bir yeriniz olur Allah kolaylık versin,o ailenize de vicdan versin
Amin inşallah kira ödeyebilirim sıkıntı yok zorlansamda en azından kafam rahat olur

Hepsi geçecek emin ol. En zor günleriniz. Ben neler çekmiştim hatırlıyorum. Babam sigara içerdi ben de balkonda içtim diye ki odamın balkonu üstelik eve girip bağırmisti. Bu balkonu leş yaptı diye. Kendisi üstelik evde içerdi. Annem sesini çıkarıp da korumazdi. Çocuğum küçüktü vs. Mutfağa gidip gece acıksam bisey alamazdim annem kızardı mutfağı batırdın diye. Masaya oturup yesem babam laf sokardı. Gece yesem ekmek peynir annem kızardı. Eve değil odama bile sigamiyordum. Hem para veriyordum hem temizlik yemek ama bosaninca sigamiyor insan evine demek diyorum. Sonra yavaş yavaş çocuk büyüdü. Ben kenara para atamadim çok ama madem aklıma koydum azar azar biriktiricem dedim. Babadan daha yüksek nafaka istedim. Vermezse barodan ücretsiz avukat bulup alacaktım. Bak şimdi kendi evimdeyim. Kendi evime geçtikten sonra da ailem düzeldi zaten. Ve bilmiyorum buna ne denir ama babam hastalık geçirdi baya maddi birikim harcadilar. İki gündür de annem ve babam benim evime sigindilar. O geçen üç sene zor geçti ama sonrası aydınlık ferahlık. Sen de cocuklarinla mutlu yasayacaksin. Bizim evimizde kızımla sadece keyif huzur var. Hatta gecen şey dedik ikimiz de eve koşa koşa geliyoruz o kadar huzur veriyor dedik. Yani umudunu kaybetme. Bosver bagirsinlar sen işine cocuklarina odaklan. Üç yüz beş yüz kenara at toplanınca gram altın yap. Bir iki yıl sonra ihtiyacın olacak.

Back
X