lütfen bana akıl verin.kafayı yiyecem:((

dedim sana arar die bu iş bu seviyeye gelince geri dönmeden önce iice düşünmek lazımm çünkü seviosun sevgi bişileri halleder bence hele konuşmak içten bi konuşma herşeyi çözer ama aramsına çok mutlu oldm canm çünkü ben seni çok iyi anladım gerçekten kaydirigubbakcemile5

Eski sevgilimin kopyası galiba.
Aynısını yapardı, face'den engellemeler, bir sürü kız arkadaş vs. vs.
Ama ben hep dua ettim, Allah'ım kalbimi soğut diye.
Nitekim soğudum da, pişman değilim.
Umarım senin de hayatına daha hayırlı biri çıkar, ki bu yaşadıkların da onun bir işaretidir, unutma.
Duaya sarıl ve (bence) bırak gitsin.
Sert yorum yapmaktan hoşlanmam ama hissettiğim şeyi de söylemek istedim.
Gizli iş çeviren insan ehp yakalatır kendini.
Benim gibi yol yakınken görmüşsün.
Ne güzel...

asinaz cım inan hiçbirşey gizli kalmıyo ben de tamamen tesadüf sonucu gördüm...bende dua edecem ama o kadar güçlü değilim heralde çekip gitmeye.bunca emekten bunca yıldan sonra softmuskcım çok tatlısın sağol canım..sana özelden msj atacam:))

: ) O beni birkaç defa adatmıştı.
Ya tesadüf sonucu görürdüm ben de senin gibi, ya da rüyalarımı 3 gece kabus olarak işgal ederdi : )
Ben memnunum halimden, inşallah s enin dehakkında hayırlısı olur kardeşim.

asinazcım işin ilginç tarafı ben bu konuda çok güveniyodum ona..öyle kızlara çok yüz veren bi tip değil..hani kesin bi aldatmada var mı yok mu bilmiyorum açıkçası..ama büyük bi yalan ve hata var ortada..hepimiz için en hayırlısı olur umarım..

bide iş ciddiye ninmese nişan olmasa,çevre aileler duymasa belki de herşey daha kolay olurdu..ama bu şekilde kaldıramam gibime geliyo ayrılığı.

arkadaşlar .canın cehenneme diye msj attım ve bitirdim...yaaa görünce bazı şeyleri,yalan dolanları çok soğudum..

bahaneye bakıyomuş herhalde. sen varsın ama yokmuşsun. bunların topunu sallandırcaksın da bakma. sempatiksalakcinni

beraber oldum evlenmek zorundayım diye düşünme bence de. bi yandan da kolayca ayrılmasına engel ol. burnundan getir biraz. klava:

heralde böyle bişey beklemiyordu benden..msjlar atıp arayıp duruyo..yemin ederim seni aldatmadım falan diyo..hayırlısı olsun artık:))

seninde hoşuna gitmiş yalvarması ama affetme derim,aynı şeyleri defalarca yaşarsın...lmaz:

bende katılıyorum affetme bide evli olduğunu düşünsene ozaman bu hataların sende yaratacağı etkiyi hem telafiis bu kadar kolay olmaz ozaman..tabi yaşayan sensin canım yaşamadan bilemeyis ama yine de temkinli ol..hakkında hayırlısı olsun inşallah..

gözü körolasica feysbuk milletin evliligini,iliskisini bozmaktan baska hiçbir ise yaramiyorsun..

arkadasim hakkinda hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…