Boğazını tutmadan kilo ve-re-mez-sin..
Boğazını tut derken aç kal demiyorum; belli yemek yemek saatlerin olsun, ara öğünler ye, sağlıksız beslenme
Abur cuburu çıkar hayatından, ekmeği mesela cok yiyorsan kahvaltıda 1 dilim kepekle sınırla, beyaz un mümkün oldugunda tüketme, eğer tüketirsen ertesi gün daha hafif beslen
bol bol yürüyüş yap, hem rahatlatır hem kilo verdirir, tempolu yap ama..
ama öncelikle bi diyetisyene git, gerçekten azmederek git ama, sana verdiği diyet listesine harfiyen uy, bak göreceksin 1-2 hafta içinde kilo vermeye başlayacaksın
ama kendin için yap bunu, kendine saygından dolayı, sevgilin beğensin peşinen koşsun diye değil, bu çok acizce
bırak ne hali varsa görsün seni 'sen' oldugun için sevmeyen adamdan hayır gelmez
çok aşırı bir kilon yok ama evet zayıf değilsin ve sağlık için kilo vermelisin.
Ayrıca hızla kilo kaybı yaşamamaya çalış, bir anda kilo verirsen sarkarsın, sıkılaşma için de günde 20 squat yap daha sonra bunun sayısını artırabilirsin feci etkili, benim bacaklarda tek tük selülitler var bunu uyguladım geçti şimdi
yani canım kilit nokta sensin, azmetmen gerekiyor, cefasını cekmeden sefasını süremezsin malesef.
ama önemli olan belli bir süre için kilo vermek değil, bunu yaşam tarzı haline getirmek
benim 4 kilo fazlam vardı şimdi onu verdim çok şükür ama hafif beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum
mesela dün börek yapmıştı annem ne yalan söyliyim yedim, ama bugün daha hafif beslenmeye çalıştım, o şekilde dengelemeye uğraşıyorum işte
umarım hakkında hayırlısı olur