- 13 Eylül 2019
- 36
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gonulduasi
-
Gereksiz oldugunu dusunmuyorum merak ettim baktimGereksiz merak ve uğraş
Gercekten amacim rahatsiz etmek falan degildi merak iste nefis yenilip yazdimBöyle düşünmektede öyle davranıp Fake hesaptan yazmaktada hatalısınız çünkü zaten engellemiş sizi belli ki hayatında biri var sizinde hayatınızda biri ne diye yazıyorsunuz heyecan mı arıyorsunuz?
Hayir haklisinz hosuma gitmez ama iste merak lanet olsun illet bi seySevgilinizi seviyorsunuz ama eskisine de yazmaktan geri durmuyorsunuz. Aynisini size sevgiliniz yapsa hosunuza gider mi?
HaklisinizBence gereksiz bir hareket gelmiş senden
Yazmayıp bakıp cıkabilirdiniz profilinde kız ismi yazdığını görmüşsünüz ama olmuş artık ne derler olmuşla ölmüşe çare yoktur önemli olan bir daha aynı hataları yapmamak.Gercekten amacim rahatsiz etmek falan degildi merak iste nefis yenilip yazdim
evet tesekkur ederim :)Yazmayıp bakıp cıkabilirdiniz profilinde kız ismi yazdığını görmüşsünüz ama olmuş artık ne derler olmuşla ölmüşe çare yoktur önemli olan bir daha aynı hataları yapmamak.
Kiz sinirlendi hakli olarakYaptığın zaten çok kötü ama kızın da seni bulursam öldürürüm demesi nedir yahu? Kocaman bi' oha çektim burda.
Luzumsuz evet ama kimsenin mutlulugunda gozum yok zaten sevse o yuzuk benim parmakta olurduMilletin de nişanını bozacaksiniz. Kusura bakmada lüzumsuz olmuş. Bunu bir erkek yapsa buraya yorumlar yağardı bırak o adamı diye.
Ozur diledim mutluluklar dileyip amacimin rahatsiz etmek olmadigini soyledimNişanlısını öğrendikten sonra ne yaptınız
Merhaba benim 2 yil once internetten tanisip yaklasik 1 yil flort ettigim biri vardi daha sonra bazi sebeplerden bitidik konusmayi ama o beni cok seviyordu ne desem tamam diyip yapiyordu cok dusunuyordu beni. Bende ona karsi sevgi besliyordum. Neyse bugun baktim instagrami yok daha onceleri de ariyordum telefondan ama beni engellemis sanirm direkt mesgule dusuyordu. Fake bi face hesabi acip yazdim profilinde bi kiz ism yaziliydi yine de yazdim konustuk meger kizla konusmusum nisanlanmis falan kiz seni bulursam oldururum falan demeye basladi hatta bana. Benim de su an sevgilim var sevgilimi d seviyorum ama icim buruk. Yani o cocuga karsu bi sey yok icimde ama ne biliyim kotu oldum sizce hatali miyim boyle dusunmekte
Amacim kotu niyetle yaklasmak degildi ama tabi hal boyle olunca yanlis oluyorSevgiliniz var birine yazıyosunuz?
Kızın ismi yazılmış oraya belli ki sevgilisi nişanlısı flörtü.. niye yazıyosunuz?
Niye durduk yere insanları rahatsız ediyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?