- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi Gonulduasi
-
Karşınıza adam çıksaydı napacaktınız pekiOzur diledim mutluluklar dileyip amacimin rahatsiz etmek olmadigini soyledim
Amacim kimsenin mutlulugunu bozmak degil ona da mutluluklar dilerdimKarşınıza adam çıksaydı napacaktınız peki
Evet haklisiniz tesekkur ederimNeyse ders olmuş size. Fazla merak çoğu zaman iyi olmuyor.
İnşallah bi daha tekrarlamazsınız ama bu boşluk halleri sevgiliniz olduğu halde varsa yazık etmeyin sevgilinize derimAmacim kimsenin mutlulugunu bozmak degil ona da mutluluklar dilerdim
Tesekkurlr guzel yorumunuz icinİnşallah bi daha tekrarlamazsınız ama bu boşluk halleri sevgiliniz olduğu halde varsa yazık etmeyin sevgilinize derim
Cok ugras vermedim aslinda emin olNe akıl verelim ki kuzum sana. Almışsın dersini zaten. Verebileceğim tek akıl sevgilinden ayrıl, seni tatmin eden bir ilişki olsaydı seni engellemiş bir adama ulaşmak için bu kadar uğraşmazdin bence.
İşte verdiğin uğraşı da vermezdin, gereksiz gelirdi. Bir ara sorgula bu ilişkiyi kendi içinde. Senin iyiliğin içinCok ugras vermedim aslinda emin ol
Tesekkur ederim :))İşte verdiğin uğraşı da vermezdin, gereksiz gelirdi. Bir ara sorgula bu ilişkiyi kendi içinde. Senin iyiliğin için
Nisanli oldugunu bilmiyordum sadece facebook da adının yanında kız ismi yazılıydıÇocuk zaten nişanlanmış neden msj attın ki
Bundan da anlamadınız yani. Ayy ne kadar safsınız. Ne gelirse başınıza bu saflıktan geliyor dimiNisanli oldugunu bilmiyordum sadece facebook da adının yanında kız ismi yazılıydı
Geveze kelebek seniEs
Bundan da anlamadınız yani. Ayy ne kadar safsınız. Ne gelirse başınıza bu saflıktan geliyor dimi
Gönül duası seni...Geveze kelebek seni
Seven kadın duruşuTebrik ediyorum o kızı, gereken cevabı vermiş size. Neyse ki seviyormuşsunuz sevgilinizi, sevmeseniz ne yapacaktınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?