• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin :(

Ask_i derun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
116
62
38
Merhaba,ben yeni üye oldum ve aslında bakarsanız sorunum yüzüne üye olmak istedim cünki napıcamı bilmiyorum.. Nisanliyim ve iki ay sonra dügünüm olcak ama nisanlimla aramda hep kavga tartisma var beni cok seviyor biliyorum ne yazikki su ıkı ayda yasadıgım tartısmalar beni cok yıprattı.. Sizlere kısa kisa tartısma cıkardıgı kpnuları anlatayım.
Sigara icmemi istemiyor her ictigimde kıkkım ic toplu ayaklabı yasak aynı boydayız dıye redbull yasak kahve yasak makyaj yasak dısarı cıkmam kız arkadasımla bulusmam yasak kiz arkadasımı gectım ablamla dısarı cıkmamı bıle istemiyor cok sıkıstırılmıs hisedıyorum kendımı nefes alamıyorum artık hergün mutsuz edıyor bıgün lavgasız gecmıyor günümüz napcam ben sımdı hic bilmiyorum :( annem elalem ne der ıkı ay kalmıs yüzügü atamassın dıyor. Lütfen yasamis olan varsa yardım etsin

Merhaba,ben yeni üye oldum ve aslında bakarsanız sorunum yüzüne üye olmak istedim cünki napıcamı bilmiyorum.. Nisanliyim ve iki ay sonra dügünüm olcak ama nisanlimla aramda hep kavga tartisma var beni cok seviyor biliyorum ne yazikki su ıkı ayda yasadıgım tartısmalar beni cok yıprattı.. Sizlere kısa kisa tartısma cıkardıgı kpnuları anlatayım.
Sigara icmemi istemiyor her ictigimde kıkkım ic toplu ayaklabı yasak aynı boydayız dıye redbull yasak kahve yasak makyaj yasak dısarı cıkmam kız arkadasımla bulusmam yasak kiz arkadasımı gectım ablamla dısarı cıkmamı bıle istemiyor cok sıkıstırılmıs hisedıyorum kendımı nefes alamıyorum artık hergün mutsuz edıyor bıgün lavgasız gecmıyor günümüz napcam ben sımdı hic bilmiyorum :KK43: annem elalem ne der ıkı ay kalmıs yüzügü atamassın dıyor. Lütfen yasamis olan varsa yardım etsin
zararın neresinden dönerseniz kâr.. evlendikten sonra aileniz boşanmanıza hiç müsade etmez, böyle adamla da ömür geçmez..

Sigara icmemi istemiyor her ictigimde kıkkım ic toplu ayaklabı yasak aynı boydayız dıye redbull yasak kahve yasak makyaj yasak dısarı cıkmam kız arkadasımla bulusmam yasak kiz arkadasımı gectım ablamla dısarı cıkmamı bıle istemiyor cok sıkıstırılmıs hisedıyorum kendımı nefes alamıyorum artık hergün mutsuz edıyor bıgün lavgasız gecmıyor günümüz napcam ben sımdı hic bilmiyorum :KK43: annem elalem ne der ıkı ay kalmıs yüzügü atamassın dıyor. Lütfen yasamis olan varsa yardım etsin

1- elalemi sittir et...hayat senin hayatın..
2-evlenince daha fazlasını yaşayacaksın..
3-saygısızlık sevgiyi tüketir, nişanlının sana saygısı yok..
4-madem bu yönlerinden rahatsızdı, kendine uygun birini bulaydı..
5-bu adamla sen olamazsın canım..açık ve net...

Ben bide avusturyada yasiyorum türkiyeye dönüs yapicam aylemi birakip ve nisandan sonra öyle seyler olduki bunlar ufak tefek seyler dedim sustum su bi haftadir daha kötü seyler oldu annem kanser ve kanser tedavisi yeni bitti türkiyeye geldik nisan oldu annemle nisanlim hep tartistilar ve üc gün önce bana dediki ablanla enistenin hilayesini anlat bana ozmn gitmene gelmelerine birsey demeyim dedi bende onlarin gecmisinden sanane ben senin kardeslerinin gecmisini sorguluyormuyumda sen sorguluyorsun dedim bana verdigi cvp neydi biliyormusun :( annenle biz niye kötü olduk anneni tanimadigim icin o yüzden bunlar yasandi dedi .. Yani annem kendine gelemeden üc haftada cok yiprandi zayifladi hergün agladi konuda annemi tanimiormus diye bu bana cok koydu

yasaklar çiğnenmek içindir En Büyük KK kim oluyorda bu kadar yasak koymayı kendinde hak görebiliyor pes.eşim bile bana bu kadar karışmıyor.bu kadarıda saygısızlık!!evlenince mutsuz olursan elalem sana neden mutsuzsun demez,mutsuzluğunu gidermez.iyice düşün doğru kararı ver.

aynı şeyleri yaşadım hatta eşyalar yerleşirken daahada fazlasını elalem zaten mahvediyor hayatımızı bence iyi düşün çünkü evlenicede kötü gidiyor çalışan ben şimdi maalesef önce kendin kendini yakma bence erkekler bişey olmuyor haytta ama bayansan hasassan olan sana oluyor

Benim ayrilcami tahmin ediyor galiba ve bile bile gitti tutucamiz evi boyadi esyalari satin aldi isi zorlastirmak istiyor ama herkez dügünü bekliyor dügün telasinda herkez yüzügü atmamla bitse iyi.. Aslinda cok cesaretliyimdir her konuda ama su yüzügü parmagimdan cikaramiorum sanki büyügü yapmislar gibi bi türlü niyet edemiyorum etmek istesemde duyduklarim devam etmeme tetikliyor sanki beni

Selulit mi yapiyormus :)) saglimi düsünüyormus ama tabi bunlar gecerli sebep degil sonucta nefes almam bile yasak gibi ..

Malesef:110:
Acik konusalim illaki seviyosundur ama bi omur boyle gecer mi? Adam hasta gibi resmen...
Annenle tartismis, ablanla sorun var onu yapma bunu yapma o kim ya. Evlenince daha da abartacak ustelik yazik etme kendine.

Ali
ilk başta alışkanlık var sende ayrılırsam nolur diye düşünüyorsun
aliskanlik yok ayrilirsam nolur diye düsünmüyorum dünyanin sonu degil ama ayleme karsi kendini cok soguttu ayleme hicbir sekilde saygi ilgi göstermiyor bense tam tersini yapiyorum onun aylesine karsi benim aylem ona napti diye düsünüyorum zaten büyük bi aylede degiliz annem ablam enistem kardesim niye geldiler niye gidiyorsun ablanlara vs vs.. Bayramda bile bayram mesaji cekmedi neymis kirginmis bizimkilere

Ali

aliskanlik yok ayrilirsam nolur diye düsünmüyorum dünyanin sonu degil ama ayleme karsi kendini cok soguttu ayleme hicbir sekilde saygi ilgi göstermiyor bense tam tersini yapiyorum onun aylesine karsi benim aylem ona napti diye düsünüyorum zaten büyük bi aylede degiliz annem ablam enistem kardesim niye geldiler niye gidiyorsun ablanlara vs vs.. Bayramda bile bayram mesaji cekmedi neymis kirginmis bizimkilere
bu adamdan bi cacık olmaz, kendini ateşe atma..

Bosandiginda el alem ne diyecek ???

Annene sorarmisin , ne dicekler Dul dicekler bu seferde , bosandi geldi dicekler.
Zaten bizim millet cok merakli dul demeye anlayisizlar...

daha simdiden seni bukadar bi adamla sadece dugun gunu mutlu olursun.
Sonrasinda nefes aldirmicak sana , ve mutsuz olucaksin.

Kimseye soyleme sorma , ver yuzugu ve kararinin arkasinda.dur.
asla kararindan vazgecme.

Malesef:110:
Acik konusalim illaki seviyosundur ama bi omur boyle gecer mi? Adam hasta gibi resmen...
Annenle tartismis, ablanla sorun var onu yapma bunu yapma o kim ya. Evlenince daha da abartacak ustelik yazik etme kendine.
Bende aklimdan gecmedi degil beynine oksijenmi gitmiyor acaba :KK48:

Bosandiginda el alem ne diyecek ???

Annene sorarmisin , ne dicekler Dul dicekler bu seferde , bosandi geldi dicekler.
Zaten bizim millet cok merakli dul demeye anlayisizlar...

daha simdiden seni bukadar bi adamla sadece dugun gunu mutlu olursun.
Sonrasinda nefes aldirmicak sana , ve mutsuz olucaksin.

Kimseye soyleme sorma , ver yuzugu ve kararinin arkasinda.dur.
asla kararindan vazgecme.
boşanmakkkkkk var çok zorrr ailene ssaygısı olamayandan sanada hayır gelmez sana hiç saygısı olmazzz

Back
X