- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engelle her yerden. Sana ulaşamazsa şantaj da yapamaz.
Kanıt bırakacak konuşma yapmamaya dikkat et. Engellemeden önce son mesajın:
Peşimi bırak yoksa attığın iftiraları savcılığa anlatırım.
stili bir şey olsun. Bırak etrafta konuşursa da konuşsun, sen de terk edilmeyi kaldıramadı iftira atıyor desin.
Korkma, kanıt yoksa serserinin birinin sözünden başka bir şey de yok ortada.
Erkekler gezdiği kızla beraber olmak, evlendiği kızı dokunulm
Hadi canım sende!...Burada akıl satanların hiç mi hatası yok ya?
Bir kere oluyorsa hata birden fazla oluyorsa tercihtir.
kimse bunu söylemeye cesaret edemez bence.
Hadi canım sende!...
bir eylem ilk defa yapıldığında, pişmanlık getiriyorsa, ^^hata^^ 2 defa yapılırsa salaklıktır. Bu kadar basit.
Eğer yapılan hataysa(ki burda sexten bahsetmiyorum, yaşamın her konusu için konuşuyorum)
ilkinden ders alıp, aldığın derse şükredip, ikinciyi yapmayacaksın.
Yapıyorsan ve hala hata diyorsan, sadece burda değil dünyanın her yerinde salak olarak nitelendirilirsin.
Benimde hatalarım var, hatta salaklıklarım var...
Ama hiç birine dönüp ay şöyleydi böyleydi demiyorum. İnsan önce kendine dürüst olacak.
kabul edecek, sonra yardım isteyecek...
Sana çok teşekkür ederim. Kendimi iyi hissediyorum biraz daha. Şikayet edicem. Sonucu ne olursa olsun zaten ben 20 yaşındayım ben istemediğim sürece hiç bir doktor aileme bu durumu söyleyemez veya polis ailem sadece tehdit olduğunu bilecek.
konu sahibiyle, aramızda 10 değil, 13 yaş var.farkinda misiniz bilmem konu sahibi 20 yasinda ve sizden 10 yas kucuk. Hatalara sizin verdiginiz tepkileri veremeyebilir.
Ama siz 20 yasindaki biriyle kendinizi karsilastiriyorsaniz o da sizin tercihiniz...
Sana Ahmet,olmadı Mahmut diyesim geldiamaan toprak olmicak mı üzülme![]()
konu sahibiyle, aramızda 10 değil, 13 yaş var.
Merak ediyorum, sizinle aramda kaç yaş var? Çünkü.
Biri çıkıyor, ben sevgilimle istemeden birlikte oldum çünkü çok sarhoştum diyor. (artık nasıl sarhoşluksa o) Neyse,
istemeden kadın oldum, sonra yine oldum. Çok pişmandım, yine seviştim pişman oldum vs. diyor.
siz de yorum yapanlara karşı, bu muhabbeti savunur bir tez öne attığınız için, konu sahibini değil, sizi alıntıladım. Hümanizminizi anlıyorum, fakat özellikle, insan kendine dürüst yaklaşmadan, hiçbir hatayı düzeltebileceğine inanmıyorum...
Ha tabi direk konuya cevap vermememin bir diğer sebebi, yanlış hatırlıyorsam düzeltirMissCherryBlossom ile aynı fikirde olduğum içindi. Yani durum abartılmıyor ve tehditler gerçekse, İlk bir kaçı değilde, son yaşanan ilişkilerin hata değil tecavüz olduğunu düşünüyorum. Durum buysa şikayet etmekten başka çaresi yok!... Bunu da tekrar tekrar yazmanın mantığı yok
Laf sokma çabanı takdir ediyorum.Pardon ben sizi alintiladigim kisi sanmistim, meger siz onun avukatiymissiniz.