Lütfen bana akıl verin

Isıracak köpek havlamaz diye bir laf vardır bilir misin? Senin sesini çıkarmaman ona bu cesareti veriyor. Şuan polise gidiyorum, aileme de her şeyi anlatacağım, belki bir temiz dayak yerim ama sana neler yaparlar hiçbir fikrim yok de bakalım, kuyruğunu kıstırıp nasıl kaçacak.

Engelle her yerden. Sana ulaşamazsa şantaj da yapamaz.

Kanıt bırakacak konuşma yapmamaya dikkat et. Engellemeden önce son mesajın:

Peşimi bırak yoksa attığın iftiraları savcılığa anlatırım.

stili bir şey olsun. Bırak etrafta konuşursa da konuşsun, sen de terk edilmeyi kaldıramadı iftira atıyor desin.

Korkma, kanıt yoksa serserinin birinin sözünden başka bir şey de yok ortada.

Sana çok teşekkür ederim. Kendimi iyi hissediyorum biraz daha. Şikayet edicem. Sonucu ne olursa olsun zaten ben 20 yaşındayım ben istemediğim sürece hiç bir doktor aileme bu durumu söyleyemez veya polis ailem sadece tehdit olduğunu bilecek.

işte tüm sorun ne biliyormusun bir bayanın başına böyle bişey gelse anlatacak ailesi olmuyor tek kalıyor hep dışardan yardım bekleniyor .... aileler hatasız olunca mı evlatlarını seviyorlar ???

şimdi bu kızcağız ne yapsın yapmış olmuş bir hata ailesine anlatamıyor diye her tehdine boyun eğiyor ...ve daha çook çırpınıyor...ailesine anlatabilse aile destek olsa böylemi olur.... aile çoook önemli çokkkk

Burada akıl satanların hiç mi hatası yok ya?

Bir kere oluyorsa hata birden fazla oluyorsa tercihtir.

kimse bunu söylemeye cesaret edemez bence.
Hadi canım sende!...
bir eylem ilk defa yapıldığında, pişmanlık getiriyorsa, ^^hata^^ 2 defa yapılırsa salaklıktır. Bu kadar basit.
Eğer yapılan hataysa(ki burda sexten bahsetmiyorum, yaşamın her konusu için konuşuyorum)
ilkinden ders alıp, aldığın derse şükredip, ikinciyi yapmayacaksın.
Yapıyorsan ve hala hata diyorsan, sadece burda değil dünyanın her yerinde salak olarak nitelendirilirsin.

Benimde hatalarım var, hatta salaklıklarım var...
Ama hiç birine dönüp ay şöyleydi böyleydi demiyorum. İnsan önce kendine dürüst olacak.
kabul edecek, sonra yardım isteyecek...

Hadi canım sende!...
bir eylem ilk defa yapıldığında, pişmanlık getiriyorsa, ^^hata^^ 2 defa yapılırsa salaklıktır. Bu kadar basit.
Eğer yapılan hataysa(ki burda sexten bahsetmiyorum, yaşamın her konusu için konuşuyorum)
ilkinden ders alıp, aldığın derse şükredip, ikinciyi yapmayacaksın.
Yapıyorsan ve hala hata diyorsan, sadece burda değil dünyanın her yerinde salak olarak nitelendirilirsin.

Benimde hatalarım var, hatta salaklıklarım var...
Ama hiç birine dönüp ay şöyleydi böyleydi demiyorum. İnsan önce kendine dürüst olacak.
kabul edecek, sonra yardım isteyecek...

farkinda misiniz bilmem konu sahibi 20 yasinda ve sizden 10 yas kucuk. Hatalara sizin verdiginiz tepkileri veremeyebilir.

Ama siz 20 yasindaki biriyle kendinizi karsilastiriyorsaniz o da sizin tercihiniz...

hhh yazmışsın neye yardım edelim yazı yazmana mı?

Sana çok teşekkür ederim. Kendimi iyi hissediyorum biraz daha. Şikayet edicem. Sonucu ne olursa olsun zaten ben 20 yaşındayım ben istemediğim sürece hiç bir doktor aileme bu durumu söyleyemez veya polis ailem sadece tehdit olduğunu bilecek.

Merak etme ilk şantaja uğrayan sen değilsin. Uygunsuz fotoyla da senin gibi de şantaja uğrayan çok kişi var gelip burda akıl istiyorlar biz de havlayacak it ısırmaz diyip geçiyoruz.

Boyun egme birlikte falan olma sakin soyle bana bisey olmaz babam seni napiyor bi gor de
Yada gerek yok ben soyledim simdide seni sikayete gidiyoruz de
Telefonunu falan acma

farkinda misiniz bilmem konu sahibi 20 yasinda ve sizden 10 yas kucuk. Hatalara sizin verdiginiz tepkileri veremeyebilir.

Ama siz 20 yasindaki biriyle kendinizi karsilastiriyorsaniz o da sizin tercihiniz...
konu sahibiyle, aramızda 10 değil, 13 yaş var.
Merak ediyorum, sizinle aramda kaç yaş var? Çünkü.

Biri çıkıyor, ben sevgilimle istemeden birlikte oldum çünkü çok sarhoştum diyor. (artık nasıl sarhoşluksa o) Neyse,
istemeden kadın oldum, sonra yine oldum. Çok pişmandım, yine seviştim pişman oldum vs. diyor.

siz de yorum yapanlara karşı, bu muhabbeti savunur bir tez öne attığınız için, konu sahibini değil, sizi alıntıladım. Hümanizminizi anlıyorum, fakat özellikle, insan kendine dürüst yaklaşmadan, hiçbir hatayı düzeltebileceğine inanmıyorum...

Ha tabi direk konuya cevap vermememin bir diğer sebebi, yanlış hatırlıyorsam düzeltir MissCherryBlossom MissCherryBlossom ile aynı fikirde olduğum içindi. Yani durum abartılmıyor ve tehditler gerçekse, İlk bir kaçı değilde, son yaşanan ilişkilerin hata değil tecavüz olduğunu düşünüyorum. Durum buysa şikayet etmekten başka çaresi yok!... Bunu da tekrar tekrar yazmanın mantığı yok

konu sahibiyle, aramızda 10 değil, 13 yaş var.
Merak ediyorum, sizinle aramda kaç yaş var? Çünkü.

Biri çıkıyor, ben sevgilimle istemeden birlikte oldum çünkü çok sarhoştum diyor. (artık nasıl sarhoşluksa o) Neyse,
istemeden kadın oldum, sonra yine oldum. Çok pişmandım, yine seviştim pişman oldum vs. diyor.

siz de yorum yapanlara karşı, bu muhabbeti savunur bir tez öne attığınız için, konu sahibini değil, sizi alıntıladım. Hümanizminizi anlıyorum, fakat özellikle, insan kendine dürüst yaklaşmadan, hiçbir hatayı düzeltebileceğine inanmıyorum...

Ha tabi direk konuya cevap vermememin bir diğer sebebi, yanlış hatırlıyorsam düzeltir MissCherryBlossom MissCherryBlossom ile aynı fikirde olduğum içindi. Yani durum abartılmıyor ve tehditler gerçekse, İlk bir kaçı değilde, son yaşanan ilişkilerin hata değil tecavüz olduğunu düşünüyorum. Durum buysa şikayet etmekten başka çaresi yok!... Bunu da tekrar tekrar yazmanın mantığı yok

Pardon ben sizi alintiladigim kisi sanmistim, meger siz onun avukatiymissiniz.

Hata ,kaza falan değil.Kendini kandırma.Bal gibi istemişsin ve olmuş.
Bundan sonra kendini üzmenin anlamı yok.Seni kullandığını falan düşünüyorsan ayrıl.
Bunun hata olduğunu düşünüyorsan da bir daha yapma.
Ayrıca kadın oldum ne demek zaten sen kadınsın.

istemedigin halde kaza sonucu beraberlik yasayacak raddeye gelmeseydin o zaman o kazadan oncr belli ki gayet berabersiniz kazayla mi soyunup sevistin ? Kimse yanlis anlamasin ben birliktelige karsi bir insan degilim ama madem bir sey yaptiniz evet yaptim diye arkasinda durun madem kaldi ki devami da olmus oda mi kazayla ? Benimle tehdit edereknl birlikte olmaya calisiyor ailemr soyleyecekmis v.s diyorsun ya inan hicbir sey yapamaz sen korktugun icin ustune geliyor dik dur ben artik seninle birliktelik yasamayacagim git aileme soyle bakalim ben evlatlariyim elbet affederler ama tecavuz etti bana derim hem seni linc ederler hemde polise sikayet ederim dag basi mi burasi de lutfen her tehdide bu kadar cabuk inanmayin ya soyleyecek adam gider soyler tehditle ugrasmaz zaten acikcasi yemez bi yerleri soylemeye ailen ona ha tamam oglum sagol soyledigin icin diyip sana mi saldiracak saniyorsun sen ? En buyuk zararli o cikacak.

Pardon ben sizi alintiladigim kisi sanmistim, meger siz onun avukatiymissiniz.
Laf sokma çabanı takdir ediyorum.
Bir de kimin avukatı olduğumu iddia ettiğini de yazsaydın iyi olurdu.
Bu günlerde kafanız biraz karışık ve streslisiniz sanırım. Size Melisa çayı tavsiye ederim. Limon sıkmayı unutmayın.

Back
X