Lütfen bana bi akıl verin ?

sevgilini sevmiyorsun
ve büyük ihtimalle diğer çocuktan da hoşlanmıyorsun
sadece sana kötü davranmayan, bi şeyler paylaşabildiğin bi erkeği görmek hoşuna gitti ve içinden “keşke böyle bi sevgilim olsaydı” dedin

yoksa o çocukla alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum
mesele sadece sevgilini sevmemen ve yaşadığın boşluk hissi

yapacağın en doğru şey ayrılmak olur

Staj arkadaşından etkilenmissin, kendine bile itiraf edemiyosun. .erkek arkadaşını yeterince sevseydin böyle hissetmezdin. .ayrıca ilişkin alışkanlığa dönüşmüş bence ..bu kadar kisitlanmak ve bunu normalmiş gibi kabul etmek de yanlış ..bir an önce ayrılıp hayatına yeni bir yön vermen senin için en doğrusu ..yasin küçük , kendine biraz zaman tanı ciddi bir ilişki için ..

sevgilini sevmiyorsun
ve büyük ihtimalle diğer çocuktan da hoşlanmıyorsun
sadece sana kötü davranmayan, bi şeyler paylaşabildiğin bi erkeği görmek hoşuna gitti ve içinden “keşke böyle bi sevgilim olsaydı” dedin

yoksa o çocukla alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum
mesele sadece sevgilini sevmemen ve yaşadığın boşluk hissi

yapacağın en doğru şey ayrılmak olur
Teşekkür ederim bu güzel düsüncen için çok mantıklı geldi gerçekten tesekkürler

Staj arkadaşından etkilenmissin, kendine bile itiraf edemiyosun. .erkek arkadaşını yeterince sevseydin böyle hissetmezdin. .ayrıca ilişkin alışkanlığa dönüşmüş bence ..bu kadar kisitlanmak ve bunu normalmiş gibi kabul etmek de yanlış ..bir an önce ayrılıp hayatına yeni bir yön vermen senin için en doğrusu ..yasin küçük , kendine biraz zaman tanı ciddi bir ilişki için ..
Doğru sanırım ciddi iliski düsünmek zor bisey gerçekten yürütmek zor

Back
X