- 10 Haziran 2016
- 877
- 386
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
merhaba, 19 yaşındayım hemşire olarak özel bi hastanede çalışıyorum böyle bi konuyu açmak benim için inanılmaz zordu, ama kaçış olmuyo böyle şeylerden. Benim 3 senelik bi ilişkim var. Sevgilim 24 yaşında ben 19. Kendisi annemin teyze oğlu. İlk zamanlar hem ailemin onayı vardı hem de biz anlaşırdık. Son 1 senedir hem biz anlaşamıyoruz hem de annem de babam da kesinlikle istemiyo, herşeyi geçtim annem mutlu olamayacaksın diyor ve o öyle diyorsa eminim doğru çıkacak. Sevgilimle çok zıttız beni çok kısıtladı çok kendi kişiliğimden çıkardı düşünün ki yolda bazen dalgın yürüyorum ona bile sinirlenip kızıyor. Hiç ben değil kesinlikle ilerde de beni mahvedeceğine eminim.Asıl sorunum bundan yaklaşık 2 gün önce stajdan bi erkek arkadaşla kütüphaneye gittik, ders çalışmaya ve erkek arkadaşımın bilgisi dahilinde gittim gizli saklı yok. Arkadaşı 2 senedir tanırım sosyalden takip ederim ama staj sonrasında ilk defa görüştük daha arada bir wpden konuşurduk ve bugün tekrar kütüphaneye gittik, kütüphaneden eve yürüdük bisiyler yedik içtik ve yanında o kadar mutlu o kadar güzel heyecanlı hissettim ki size anlatamam ve hani erkek arkadasım dısında hayatıma bu kadar aldığım ilk erkek oldu gizli bi buluşma yok aldatıyomuş gibi anlaşılmasın ve karşı tarafa da bu değişik hisleri belli etmiyorum kesinlikle onu da bu sorumluluk altında bırakmak hissetmem ama değer veriyor bana biliyorum bunu normal olarak yani. Çok değişik hissediyorum çok farklı hissediyorum ona karşı kesinlikle sevgi yok aşk yok ama yanımda olsun istiyorum. Daha çok genç ve tecrübesizim nolur bana akıl verin ?