- 17 Temmuz 2021
- 56
- -34
- 3
- 27
- Konu Sahibi Kullaniciyff
Merhaba hepinize. 1 ay 10 günlük evliyim. Eşimle uzun yıllardır tanışıyoruz önceden de böyle oynardı bilgisayarla fakat son zamanlarda (2-3) senedir bilgisayar olmadığı için eskisi bozulduğu için oynayamaz olmustu. Evlendikten 2 hafta sonra oyun bilgisayarı aldı. Saat 3de işten geliyor akşam 11e kadar onun başında bir iki defa kavga ettim kendini düzeltiyor gibi oluyor sonra bu döngü devam ediyor. Bugün yine beraber işimiz vardı dışarıdan geldiğimizde saat en en fazla 6ydı o saatten bu saate kadar bilgisayarın başından kalkmadı, sadece söylenmeyeyim diye 5 dkligina yanıma geliyor bu kadar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,kendimi bu denli değersiz hissetmem normal mi? Hiç konuşmadım bile,farketti tavrımı farkındayım ama bu sefer o da o şekil döndü telefonuyla oynamaya başladı. Bu tavrimi sürdürmeli miyim? Ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum ve sizlerden yardım bekliyorum
Güncelleme****
Konuştum fakat hiçbir şey istediğim giibi gitmedi. O kadar parayı boşa mı verdik? Oynamayacaksam niye aldım? Gibi gibi bir ton şey söyledi. Ve ısrarla çok oynamadığını söylüyor. Tamam diyorum çok oynamıyor olabilirsin kendine göre ama işten geliyorsun sadece yemeğe, göstermelik yanıma gelmen toplam 1 saat bile değildir ben böyle bir şey istemiyorum diyorum. Hiçbir şey değişmedi, sırf doğum günüm diye bana geleceğini biliyormuşum o yüzden trip atiyormuşum
çok çaresiz hissediyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Güncelleme****
Konuştum fakat hiçbir şey istediğim giibi gitmedi. O kadar parayı boşa mı verdik? Oynamayacaksam niye aldım? Gibi gibi bir ton şey söyledi. Ve ısrarla çok oynamadığını söylüyor. Tamam diyorum çok oynamıyor olabilirsin kendine göre ama işten geliyorsun sadece yemeğe, göstermelik yanıma gelmen toplam 1 saat bile değildir ben böyle bir şey istemiyorum diyorum. Hiçbir şey değişmedi, sırf doğum günüm diye bana geleceğini biliyormuşum o yüzden trip atiyormuşum

Son düzenleme: