Üniversiteye yeni geçtiğim yıl facebooktan biri ile tanıştım bizim oturdugumuz şehre tayini çıkmıştı bir ay kadar konustuktan sonra buluşma kararı aldık fakat ben yazları pek dışarıya cikamadigimdan ablama dedim birlikte çıkalım diye ablam da geldi o da yaninda arkadaşını getirmişti fakat bizim bunları tanistirmak gibi bir niyetimiz yoktu üstelik ablam in iki yıllık bir ilişkisi vardı neyse birer kahve içip eve döndük çocuk ablamla tanışmak istemiş ben ablama söyledim böyle böyle diye hemen çocuğun numarasini aldı ben de bu çocukla anlasamadim bir on gün sonra bitirme kararı aldık ablam bir ay her ikisini de idare etti fakat eski sevgilisi işçi diye ondan ayrıldı digrriyle devam etti en kötüsü de benimki bana sürekli hakaretler ediyordu üstelik iki yıllık bir ilişkisi varmış beni kandirmis ama ablam o kızla yemek de yaptı temizlik de yaptı üstüne gülüp eglebip muhabbet ediyordu şimdi ablam bu çocukla evlenme kararı aldık yüzük falan taktilar bense sap gibi kaldım allah askina bana yardım edin uzuntuden yaşamak bile istemiyorum