Lütfen bana bir akıl verin

kdrmne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
64
9
1
Üniversiteye yeni geçtiğim yıl facebooktan biri ile tanıştım bizim oturdugumuz şehre tayini çıkmıştı bir ay kadar konustuktan sonra buluşma kararı aldık fakat ben yazları pek dışarıya cikamadigimdan ablama dedim birlikte çıkalım diye ablam da geldi o da yaninda arkadaşını getirmişti fakat bizim bunları tanistirmak gibi bir niyetimiz yoktu üstelik ablam in iki yıllık bir ilişkisi vardı neyse birer kahve içip eve döndük çocuk ablamla tanışmak istemiş ben ablama söyledim böyle böyle diye hemen çocuğun numarasini aldı ben de bu çocukla anlasamadim bir on gün sonra bitirme kararı aldık ablam bir ay her ikisini de idare etti fakat eski sevgilisi işçi diye ondan ayrıldı digrriyle devam etti en kötüsü de benimki bana sürekli hakaretler ediyordu üstelik iki yıllık bir ilişkisi varmış beni kandirmis ama ablam o kızla yemek de yaptı temizlik de yaptı üstüne gülüp eglebip muhabbet ediyordu şimdi ablam bu çocukla evlenme kararı aldık yüzük falan taktilar bense sap gibi kaldım allah askina bana yardım edin uzuntuden yaşamak bile istemiyorum

Merhaba,
kendinizi bu kadar uzmenize gerek yok bence, ablanizla paylasin kirginliginizi. Belki neye uzuldugunuzu anlamamis olabilir. Eminim birlikte bir cozum bulursunuz, onemli olan eniste adayinizla bir problem yok ve ablaniz mutlu degil mi?

Merhaba,
kendinizi bu kadar uzmenize gerek yok bence, ablanizla paylasin kirginliginizi. Belki neye uzuldugunuzu anlamamis olabilir. Eminim birlikte bir cozum bulursunuz, onemli olan eniste adayinizla bir problem yok ve ablaniz mutlu degil mi?
Enişte adayına ne zaman baksam benim yasadiklarim geliyor aklıma ve pek hoslanmiyoruz birbirimizden ablam onun katdesiyle saatlerce telefonda konuşuyor ama enişte beni görünce selami bile zor veriyor

Ben sorunu anlamadım

Evlenecek olan ablan kiminle Evleneceğine o karar verir senin onunla yahut öbür kişi ile yaşadıkların ablayı ilgilendirmez

Ben sorunu anlamadım

Evlenecek olan ablan kiminle Evleneceğine o karar verir senin onunla yahut öbür kişi ile yaşadıkların ablayı ilgilendirmez
Ne demek ilgilendirmez o adamın arkadaşı evleneceği adam ve beni aldattı resmen ablam da sevgilisi de bunu bildikleri halde bana soylemediler sen hiç aldatildin mi çok baglandigin bir kişi tarafindan

Çocukla anlaşamadım 10 gün sonra bitirdim diyorsun

Ablamın eski sevgilisi varken bu çıcuk ike de ikili kurdu diyorsun sen de söylememişsin

Ablan 10 günde mi adamın eski sevgilisi ile samimi oldu

Sende ikisini birden idare etmesine göz yummasaydın şimdiye işler bu raddeye varmazdı.

Cok tuhaf geliyo belki gençliğimden belki cahilligimden ama hep dua ediyorum allahkarşıma hayırlı insanlar çıkarsın diye inşallah bir daha böyle şeyler yaşamam saf yerine koyfurmam kendimi

Ay senin görüştüğün çocukla sevgili oldu ablan sandım, şok oldum. Yani bence karışma, yüzgöz olma, uzak dur. Ablan ikisini birden idare ederken sen eski sevgilisine "ablam seni aldatıyor" diyebildin mi? Bazen oluyor işte böyle şeyler, daha yakın olduğu taraf için susuyor insanlar.

Günde degil zamanla ama ben aynı şeyi yapmazdim on günlük adam için kardesimi satmazdim

Anlamadığım sen 10 gün gezip bırakmışsın ablan devam etmiş o adamla da arkadaşlar diye görüşmüş
Sana karşı bir davranışı yok

Iki kişiyi idare etmesi de ablan için sorun değil zira kendisi de etmiş

Ay senin görüştüğün çocukla sevgili oldu ablan sandım, şok oldum. Yani bence karışma, yüzgöz olma, uzak dur. Ablan ikisini birden idare ederken sen eski sevgilisine "ablam seni aldatıyor" diyebildin mi? Bazen oluyor işte böyle şeyler, daha yakın olduğu taraf için susuyor insanlar.
Haklısın

Anlamadığım sen 10 gün gezip bırakmışsın ablan devam etmiş o adamla da arkadaşlar diye görüşmüş
Sana karşı bir davranışı yok

Iki kişiyi idare etmesi de ablan için sorun değil zira kendisi de etmiş
Ben bırakmak zorunda kaldım çünkü beni sürekli evine cagiriyordu gitmeyince o terk etti brni

Haklısın

Ben bırakmak zorunda kaldım çünkü beni sürekli evine cagiriyordu gitmeyince o terk etti brni

Tamam adam sana uymamış

Olmuş bitmiş ablan sırf bu kişinin arkadaşı diye evleneceği adamdan mı vaz geçsin

Ben Ablana neden kızdığını ne yapmasını istediğini anlayamadım

Onu bunu bilmem benim kardesime kimse boyle yapamazdi. Ablanda az degilmis.
Amannn uzulmee bosver herkes kendi isinde bosuna canini skma

Tamam adam sana uymamış

Olmuş bitmiş ablan sırf bu kişinin arkadaşı diye evleneceği adamdan mı vaz geçsin

Ben Ablana neden kızdığını ne yapmasını istediğini anlayamadım
Ya en azından o adamın sevgilisiyle gorusmesin

Back
X