lütfen bana bir akil verin:((

Sorma yemin ederim 2 senede tamm cok mutlu ettigide oldu ama cok uzdugu yiprattigi zamanlarda oldu ya dusunuyrm kafamda tartiyrm ama yok olmuyo pisman olmaktan cok korkuyrm hep sknti stresi bifmiyo derdi sanki bnm iyi niyetimi kulaniyo

Hep iyi niyetimin kurbani oldum ben bunuda biliyo hep vicdanimdan vuruyo beni farkina variyorum yanmdayken gozum gormuyodu uzaklasnca anladim neyin ne oldugunu

Ah ah... Hayatinizi boyle ziyan ediyorsunuz ya bir sey diyemiyorum gercekten. Anlayamiyorum cunku.

Sinirlendiginde agzina geleni soyluyor, siddete meyilli, iyi niyetinizi suistimal ediyor. Utanmadan temizlige cagiriyorlar piskin piskin. Siz de buna iliski diyorsunuz, oyle mi?

Ah ah... Hayatinizi boyle ziyan ediyorsunuz ya bir sey diyemiyorum gercekten. Anlayamiyorum cunku.

Sinirlendiginde agzina geleni soyluyor, siddete meyilli, iyi niyetinizi suistimal ediyor. Utanmadan temizlige cagiriyorlar piskin piskin. Siz de buna iliski diyorsunuz, oyle mi?[/QU

Canım bırak gitsin Sevgi bir yerr kadar sen temizlikçi degilsin onun babasını ne kadar taniyosun ki boşver böyle insanları ya yarın öbür gün evlenirsen aileni kaybedersin sonra babası sizinle oturur sen çalışırsın o yer kendimden örnek vereyim dört senelik eski sevgilimi çok anneci diye bıraktım bıraktığımda gerçek yüzü ortaya çıktı sonra karşıma öyle birini çıkardı ki Rabbim altı ay içinde evlendik çok şükür mutluyum ilk günkü gibi aşığım yani şunu diyorum o yol yanlış yol hele aile uludur yucedir bırak ağlarsın en fazla bir ay geçer gider daha iyisi çıkar karşına

Canım bırak gitsin Sevgi bir yerr kadar sen temizlikçi degilsin onun babasını ne kadar taniyosun ki boşver böyle insanları ya yarın öbür gün evlenirsen aileni kaybedersin sonra babası sizinle oturur sen çalışırsın o yer kendimden örnek vereyim dört senelik eski sevgilimi çok anneci diye bıraktım bıraktığımda gerçek yüzü ortaya çıktı sonra karşıma öyle birini çıkardı ki Rabbim altı ay içinde evlendik çok şükür mutluyum ilk günkü gibi aşığım yani şunu diyorum o yol yanlış yol hele aile uludur yucedir bırak ağlarsın en fazla bir ay geçer gider daha iyisi çıkar karşına
Dogru diyorsun ben kendimi cok degerszlestrdim hatanin buyugu bende benim buna ihtiyacim varms bunlari kmseye anlatamiyrm burda tanimadgm.insanlarin nasihatı,tecrubeleri gorusleri ben kendimce dagada cesaretlendriyor

Bak canım gerçekten üzülmezsin emin ol kendi hayatını baskalarinin hayatı için mahvetme ne hali varsa görsün şiddetle acıyarak emrederek hiç bir ilişki yürümez durur ilk önce mutlu olacaksın ilgi göreceksin Sevgi göreceksin ki yaşadığın bu hayatın ziyan olmasın

Bak canım gerçekten üzülmezsin emin ol kendi hayatını baskalarinin hayatı için mahvetme ne hali varsa görsün şiddetle acıyarak emrederek hiç bir ilişki yürümez durur ilk önce mutlu olacaksın ilgi göreceksin Sevgi göreceksin ki yaşadığın bu hayatın ziyan olmasın
Coook gec olsada anladim bunu:(
Cok tesekkur ederim ilgilendgn icin Allah mutlulugunu daim etsin insallah

Canım benim teşekkür ediyorum inşallah Rabbim seninde karşına doğru düzgün Seni gerçekten mutlu eden birini çıkarır inşallah

Senin sevgin yetmiyor demek şimdi o ufak çaplı şiddet ilerde hangi boyutlara taşınır sen düşün o laflar hangi küfürlere gider düşün çocuk değilsin şu pembe gözlükleri çıkar.

Bak canım Senin yaşındayken herkes böyle şeyler yaşıyor kendini önemse hiç bir şey senden önemli değil ve şunu unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir içini Ferah tut bir kapı kapanırken diğeri açılır:)

Bak canım Senin yaşındayken herkes böyle şeyler yaşıyor kendini önemse hiç bir şey senden önemli değil ve şunu unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir içini Ferah tut bir kapı kapanırken diğeri açılır:)
Beni cook rahatlattin Rabbimm su mubarek ayda evinden huzur,mutluluk,bereket hic eksik etmesin.
Bunlari ne aileme,ne arkadaslarima kimseye anlatamadim ve hiç tanimadigim insanlardan gercekleri duymak beni dahada cesaretlendirdi.

Rahatlatmak için söylemiyorum bunları sana bebeğim birebir benzer şeyleri yaşadım ayrıldım barıştım ailem hep olmaz dedi bigün oturdum düşündüm Dedim bütün herkes mi yanlış ben mi doğru yapıyorum ve tek kalemde bütün herşeyi bitirdim arkama bakmadim bi daha bak emin ol o senin gibisini onu çekeni bulamaZ Nikahlı eşi değilsin nişanlısı değilsin kendine eş değil Uşak aramasin boşuna

Rahatlatmak için söylemiyorum bunları sana bebeğim birebir benzer şeyleri yaşadım ayrıldım barıştım ailem hep olmaz dedi bigün oturdum düşündüm Dedim bütün herkes mi yanlış ben mi doğru yapıyorum ve tek kalemde bütün herşeyi bitirdim arkama bakmadim bi daha bak emin ol o senin gibisini onu çekeni bulamaZ Nikahlı eşi değilsin nişanlısı değilsin kendine eş değil Uşak aramasin boşuna
Evet bende öyle düşünüyorum kimse istemiyor bende düşünüyorum herkesmi yanlis dye ve diyorunki bu kadar kisi diyosa demekki benim göremediklerimi görüyolar. Bu geceden sonra tertemz bir sayfayla yasadiklarimi kendime ders olarak alio hareket edicem.

Hakkında hayırlısı canım ilk önce kararından vazgeçme mutlaka daha kötü anıların olmuştur kendini uzaklaştırmak istiyosan onları getir aklına ben özel günlere çok önem veririm doğum günümde yanımda olmadı Diye ayrılmıştım bunlar nefretini kabartmaya birebir ilaclar

Hakkında hayırlısı canım ilk önce kararından vazgeçme mutlaka daha kötü anıların olmuştur kendini uzaklaştırmak istiyosan onları getir aklına ben özel günlere çok önem veririm doğum günümde yanımda olmadı Diye ayrılmıştım bunlar nefretini kabartmaya birebir ilaclar
Aynenn öyle yapicamm..

Tatlim durumunun elle tutulacak hicbir yani yok, yapma kendine bu eziyeti.
Ne munasebet babasinin evini gidip temizleyecekmissin! Essek olursan semer vuran cok olur demisler, seni kirmak icin soylemiyorum ama insanlar boyle bakiyor olaya. Hele ki bunlar senin iyi niyetini somuruyor resmen.
Hele ki ufak capli siddet gosterdi diyorsun ki siddetin ufagi buyugu olmaz, hakaret ediyor, kotu davraniyor, babasi bile afra tafralarda... Yazik etme kendine.
Bu okuz adam boyle seni kullanir kullanir sonra da basar kicina tekmeyi ben ona ne fedakarliklar yaptim ama o beni terketti diye aglarsin, bunlar olmadan sen bas onun kicina tekmeyi de gorsun gencecik kizi kole etmek neymis. Pislik...
Kendine acimiyorsan sunu dusun: evlenip cocugunuz olmus, o masum yavrucuga da boyle kotu davraniyorlar... Ister misin?
Issiz gucsuz, ipsiz sapsiz olmasina deginmedim bile...
Yapma guzelim, kendine bu eziyeti yaptirma...

Tatlim durumunun elle tutulacak hicbir yani yok, yapma kendine bu eziyeti.
Ne munasebet babasinin evini gidip temizleyecekmissin! Essek olursan semer vuran cok olur demisler, seni kirmak icin soylemiyorum ama insanlar boyle bakiyor olaya. Hele ki bunlar senin iyi niyetini somuruyor resmen.
Hele ki ufak capli siddet gosterdi diyorsun ki siddetin ufagi buyugu olmaz, hakaret ediyor, kotu davraniyor, babasi bile afra tafralarda... Yazik etme kendine.
Bu okuz adam boyle seni kullanir kullanir sonra da basar kicina tekmeyi ben ona ne fedakarliklar yaptim ama o beni terketti diye aglarsin, bunlar olmadan sen bas onun kicina tekmeyi de gorsun gencecik kizi kole etmek neymis. Pislik...
Kendine acimiyorsan sunu dusun: evlenip cocugunuz olmus, o masum yavrucuga da boyle kotu davraniyorlar... Ister misin?
Issiz gucsuz, ipsiz sapsiz olmasina deginmedim bile...
Yapma guzelim, kendine bu eziyeti yaptirma...
Eveet abla cook haklisin istediğim,hayal ettigim kişi bu degil kendimi kandirdim hep duzelecek anliyacak diye ama bakiyorum yok sanki ben onun icin bunlari yapiyrm ya mecburmusum gibi dawraniyor ailesi aile degil 24 yasinda bir meslegi dikili bir agaci yok istedigim hayat bu değil

Eveet abla cook haklisin istediğim,hayal ettigim kişi bu degil kendimi kandirdim hep duzelecek anliyacak diye ama bakiyorum yok sanki ben onun icin bunlari yapiyrm ya mecburmusum gibi dawraniyor ailesi aile degil 24 yasinda bir meslegi dikili bir agaci yok istedigim hayat bu değil
O zaman hic arkana bakmadan kac bu adamdan, evlenip de daha kotulerini yasatmasina izin verme sana.
Balik bastan kokarmis, bu adamin da ne oldugu evlenirseniz sana ne verecegi belli: dayak, hakaret, gecim sikintisi, mutsuzluk...
Askerde falan diye vicdan yapma sakin, o sana bunlari yasatirken vicdan yapti mi? Yooo...
Aksine askerde olmasi firsat iste gozden uzak, gonulden uzak olur. Ayrilmanin tam zamani.
Cok kucuksun daha, karsina senin gibi guzel yurekli, seni uzmeyecek, mutlu edecek biri cikar merak etme ve o zaman da iyi ki o zaman kararli olup ayrilmisin dersin.

Back
X