lütfen bana bir akil verin:((

O zaman hic arkana bakmadan kac bu adamdan, evlenip de daha kotulerini yasatmasina izin verme sana.
Balik bastan kokarmis, bu adamin da ne oldugu evlenirseniz sana ne verecegi belli: dayak, hakaret, gecim sikintisi, mutsuzluk...
Askerde falan diye vicdan yapma sakin, o sana bunlari yasatirken vicdan yapti mi? Yooo...
Aksine askerde olmasi firsat iste gozden uzak, gonulden uzak olur. Ayrilmanin tam zamani.
Cok kucuksun daha, karsina senin gibi guzel yurekli, seni uzmeyecek, mutlu edecek biri cikar merak etme ve o zaman da iyi ki o zaman kararli olup ayrilmisin dersin.
Insallahh şuan tek istedigim onu aklimdan kalbimden cikarmak cünkü haketmiyor benim sevgimi:(

Merhaba arkadaslar buaralar o kadar mutsuzum kafam o kadar karisikki birilerinin hatta hic tanimadgm insanlarin yani sizlerin yorumlariniza ihtiyacim var..
20 yaşindayim 2 senedir beraber oldugum sewgilim var bana ilgi gosterdi ustume cok dustu ama ben 2 yildir bir turlu tam olarak ona inanamiyrm sanki sahteymis hersey gibi geliyo tabii bunda cewreminde etkisi cok ailem arkadaslarim onu bana yakistrmiyolar sebepleri bir meslegi yok ailem onun sorumluluk sahibi biri olmadgni dusunuyo ne yalan söylim bende öyle düşünuyrm sorumsz sanki ewlendgmzde onunla cok sıkıntı cekicem gibime geliyo ama yandanda cok seviyorum hakszlikmi ediyrm diyorum:KK43:
Askerde suan ve ordayken beni cok incitti uzaklasinca biseyleri daha iyi anladim beni uzmekten hic cekinmiyo agzina geleni soyleyebiliyo beraberkende bana cok bagrdgi hata kucuk capli bi siddette gosterdi kontrolsuz biri.
Sizce napmaliyim??
Küçük çaplı şiddet ne ayol ? Tava mı bu ki küçüğü büyüğü olsun ?

Daha sevgiliyken şiddet uygulayan affedersiniz bu hıyardan bir cacık çıkmaz.
Sevgi gözünüzü kör etmesin bununla evlenirseniz çok çekersiniz çok.
Devam edin ya da ayrılın demek adetim değildir ama ruh sağlığınızı ve can güvenliğinizi düşünüyorsanız yol verin gitsin bundan ne köy olur ne de kasaba.

Back
X