• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bir fikir verin kafam çok karışık

citanes

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
22
3
6
39
Ben evlenmek üzereyim ama ailem daha doğrusu babam çok karşı bu evliliğe hem işinden dolayı hem de biz ayrılıp barıştık çok tartışıyorduk ama ayrıykende yapamadık şimdi yine sorunlarımız var ama birbirimizi seviyoruz beraberkende olmuyor ayrıykende ben tartışmalarımıza rağmen evlenmeyi göze alıyorum çok seviyorum ama babam sırf işinden dolayı kabul etmiyor nişanlım kaptan babam da annemde seninki evlilik olmuyor bir hayatı tek başına göğüsleyeceksin zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun diyorlar bazen hak veriyorum bazen biz evlenince herşey düzelir belkidiyorum neyapmalıyım sizce ailemidinlemelimiyim işinden dolayı ayrılırsampişman olurmuyum

seviyorsaniz bişey diyemem ama arkadasim yeni evlendi 3 ay oldu ama onun eşi vanda kendisi kutahyada 3-4 ayda bi gorüşuyolar ikiside memur ve kızin tayin durumu yok ya kutahyada calişacak yada işten ayrilacak eşi de daha gelemio ama cok zor oluyo evlilik sadece telefonla devam eden bi sürec onlarda mutlular ama keşke böyle olmasa iki ayri ev dayanamiorum bazen dio siz bilin derim aşk herseye deger ama ayri yasamak da zor yaa

Evlenince ne duzelir mesela?
Belki duzelir diyip yola cikilmaz.
Eger duzelmeye dogru somut adimlar yoksa nerden biliyosun duzelicegini?

Tecrübelerini dayanarak diyorum ki baştan ne işe sonunda da aynı oluyor.
Ben Nişanlın ken başladı sorunlar 11 yıl dir hep aynı şeylerin etrafında dönüp duruyoruz .tam düzeldi dersin başa sararsin hep.kendine yazık etme lütfen evlenince bitirmek çok zor.sevgi yetmez yetmiyor
Zaten bir zaman sonra kavgalar güveni ve saygıyı bitiriyor.iste o zaman keşke dersin ama geriye dönüşü daha çok açitir.
Hakkında hayirlisi
Büyük sözü dinle

Bile bile lades deme sakin ayrıl ayrılma diyemem ama anne baban çok çok haklı evlenince değişir umuduyla evlenip riske girme bdv yi aç biraz oku hayat öyle kolay olmuyo hele bide bunun çocuk olduktan sonraki kısmı var

Sıkıntılı bir evlilik istiyorsanız evlenin. Bazı şeylerin sonu, başından belli olurmuş. Sizinki de o hesap

evlenince tartışacak daha çok konu olacak...ailemiz hisseder ama yinede sen bilirsin...

Evlenince ne duzelir mesela?
Belki duzelir diyip yola cikilmaz.
Eger duzelmeye dogru somut adimlar yoksa nerden biliyosun duzelicegini?
şimdi çok ayrı kalıyoruz evlendiğimizde daha fazla vakit geçirebileceğiz o yüzden ilişkimiz daha düzgün olur diye düşünüyorum. birde ailem en baştan karşı işinden dolayı o yüzden onları dinlesem pişman olurmuyum diye düşünüyorum haklılık payları yok değil aile hayatım olmayacak belkide dinlemediğim için çok pişman olacağım ama arada kaldım işte çokmu zor acaba kaptanla evlilik yada gerçekten mantıksızmı bunun kararını veremiyorum?

Evlenince düzelmiyor sorumluluk üzerine sorumluluk biniyor nişanlılık en cicim zamanları biz nerdeyse hiç tartışmamıştık hala fazla tartışmayız ama bana anormal sabırlısın derler bizim tek tartışmamız huysuz, bencil ve diktatör bir ana babası oluşu :(

iyide sorunlardan biri nişanlının mesleği ne yapıcak bu adam evlendikten sonra mesleğimi bırakacak

Hiç sorunu olmayan tartışmayı sevmeyen insanlar bile evlendikten sonra bir şeylere dertlenip kavga ediyorsa, sizi düşünemiyorum.
Evlenince bitmiyor iş, aslında başlıyor. Daha ne konular çıkacak tartışma ve kavga üzerine, bunları göze alabiliyor musun?

şimdi çok ayrı kalıyoruz evlendiğimizde daha fazla vakit geçirebileceğiz o yüzden ilişkimiz daha düzgün olur diye düşünüyorum. birde ailem en baştan karşı işinden dolayı o yüzden onları dinlesem pişman olurmuyum diye düşünüyorum haklılık payları yok değil aile hayatım olmayacak belkide dinlemediğim için çok pişman olacağım ama arada kaldım işte çokmu zor acaba kaptanla evlilik yada gerçekten mantıksızmı bunun kararını veremiyorum?

Kaptanlarla evlenilmez diye bi sart yok.
Ben basta tabi olmaz diyodum.
Ama kkda bi kac hanim gordum " esimle gemiye biniyoduk sehir sehir turluyoduk, bebegimide gemide dogurdum, esim kaptan oldgu icin herkes esimin emrinde oldugu icn krallar gibi hayat yasadim, cokta memnunum" diyorlar.
Demekki oluyormus gercekten.
Ama herkesin durumu farklidir.
Seninde gemide gitme ihtimalin varmi?

İşte konunun temeli burada...Şimdi çok ayrı kalıyorsunuz evet, bundan dolayıda tartışsanız dahi uzak kalınca tartışma soğuyor, araya özlem giriyor ve belki de sorun halledilmeden sonuca bağlanmadan unutulup gidiyor. Evlenince daha fazla yan yana olunca tartışmalar soğumuyor. Kavgalar daha şiddetli bir hal alıyor. Kısacası evlenince düzelmiyor üstüne var olan sorunlar daha da büyüyor. Karar sizin tabi ki ama evlenince düzelir belki, diyerek yola çıkılmaz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

bence otur bi köşeye eksileri ve artıları düşün hangisi diğerini sollarsa o yönde karar ver başka birşey gelmiyo aklına insanın

Kaptanlarla evlenilmez diye bi sart yok.
Ben basta tabi olmaz diyodum.
Ama kkda bi kac hanim gordum " esimle gemiye biniyoduk sehir sehir turluyoduk, bebegimide gemide dogurdum, esim kaptan oldgu icin herkes esimin emrinde oldugu icn krallar gibi hayat yasadim, cokta memnunum" diyorlar.
Demekki oluyormus gercekten.
Ama herkesin durumu farklidir.
Seninde gemide gitme ihtimalin varmi?
iki kez gitsem üçüncüde gidemem sürekli gidilmez çünkü şartlar gemide ağır nişanlımda götürme taraftarı değil zaten krallar gibi yaşayan kim bilmiyorum ama nişanlım bile zor dayanıyor heleki bebek büyüme çok zor olur sanırım hasta olsa ateşlense ne yaparsın bazen afrika ülkelerine gidiliyor bulaşıcı hastalıklar var bence çok zor kim başarmışsa çok şanslı yada yakın yolda çalışmışlardır uzak yolda zor nişanlım daha bu yıl 2. kaptan oldu 1. kaptanlar daha rahat tabi

evlilikte keramet vardır ..MUCİZE yoktur yoktur yoktur...
bi arkadaşta söylemiş nasıl başladıysa öyle devam eder diye ki aile rızası alınmayan evliliklerin sonu pek iç açıcı olmuyor..

Back
X