lütfen bana bir fikir verin

ruzgargulu_034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
8
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar .nasıl anlatsam bilemedim.benim bundan 1 sene kadar önce bir ilişkim bitti.karşımdaki kişi çok ciddi görünüyordu ailemle bile tanıştı.fakat sonra anlam veremediğim davranışlar oluşmaya başladı ve sonunda bitti tabiki...ben bir türlü anlam veremiyordum neden bittigine .ve en sonunda öğrendim ki beyefendinin üniversitedeki sevgilisi türkiyeye dönmüş ve tekrar başlamışlar.buna niçin kızıyorsun diyebilirsiniz.kızıyorum çünkü bana biraz zaman var ,kafamı toplamam gerek dedi ve bende anlayışla karşılamşıtım.ancak dayanamayıp bir gün yanına gittim konuşmak için bana çok soguk davrandı ve yanından ayrıldıktan sonra bana telefonda eski sevgilisine döndügünü söyledi.bende onun bir üyeliginin şifresini biliyordum.dün üyeliğine girdim birde ne göreyim.tekrar o sitedeki kızlara iltifatlar döşemiş.bende o kadar kızgındım ki ona,bana beni bekle deyipte sonrasında eski sevgilime tekrar döndüm demesini sindirememiştim.kendimi kandırılmış hissetmek beni hasta bile etti yani...http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gifonunla son bir kez görüşüp yüzüne tükürmek isterdim ama kabul etmedi çünkü yeni ilişkisine yalan söylerek başlamıştı.ve olacaklardan korkuyordu.ama benim içimde hala öyle bir nefret var ki ondan bu kızgınlığımı nasıl çıkarsam diye düşünüyorum.

sizce nasıl pişman ederim onu bu yaptıgına?

Son düzenleme:
bunu basit bir intikam olarak düşünmeyin lütfen .yaşadıgım şeyleri ve onun verdigi sözleri hatırladıkça içim sızlıyor.bunları başka bir kızın yaşayacak olması beni daha da sinirlendiriyor.rolünüo kadar iyi oynuyor ki ...görünüşte çok elit bir insan ama içi bambaşka...

isim vermeden ya da kendini belli etmeden ondan bahset. nasıl biri olduğundan kız da anlasın. inanmaya bilir bu sebeple ona özel sadece yakınlarının bilidiği özel birşeyden bahset ki kız gerçekten onu tanıdığını anlasın ve söylediklerine inansın.

kız bir tane degil ki aynı anda birden fazla kıza yazmış.artık kime denk gelirse.gerçekten anlayamaz hale geldim bir insan nasıl böyle olur ve bunu nasıl kamufle eder.dışardan baksanız çok kibar,masum,aristokrat düşünen ,hoşgörülü biri.yani beni kimseye emenet etmeyen annem bile ona güvenmişti.

inan böyle biri için kendini yipratmaya gerek yok. Aç insanmis demekki tek kisi ile idare edemiyor. Sana tek tavsiyem önüne bak. Konulan noktadan sonra gelen hep büyük harf olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…