Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.108
333
36
Güncelleme sayfa 7
Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.

Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.

Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.

Eklentiler

• 5B5791B8-70ED-4D4C-BAED-E064A52C0A67.webp
    5B5791B8-70ED-4D4C-BAED-E064A52C0A67.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 764
  • 1BD5F786-F345-43E5-B4D3-FAA528FBCA37.webp
    1BD5F786-F345-43E5-B4D3-FAA528FBCA37.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 811
  • 6920132D-9BF8-45E7-8BA5-A62A07A7075B.webp
    6920132D-9BF8-45E7-8BA5-A62A07A7075B.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 821
  • 1B00588B-15B0-4C83-A007-26FC49594266.webp
    1B00588B-15B0-4C83-A007-26FC49594266.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 818
  • 1EF1C925-40C2-4309-BDEA-0DA73FC09E23.webp
    1EF1C925-40C2-4309-BDEA-0DA73FC09E23.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 801
Son düzenleyen: Moderatör:
Burnun o kadar şişmiş ki yuvarlaklaşmış 3 aya asıl hali çıkar ortaya ve önceki halinden çok daha güzel boşuma takiyorsun profilden nasıl güzel olacağı belli oliyor zaten

Burnun o kadar şişmiş ki yuvarlaklaşmış 3 aya asıl hali çıkar ortaya ve önceki halinden çok daha güzel boşuma takiyorsun profilden nasıl güzel olacağı belli oliyor zaten

Önceki halini arayacağımı sanmıyorum zaten. Ama o kadar acı çektim para verdim şekil bu. İnsan korkuyor böyle kalacak diye. Teşekkür ederim :(

Aa nesi kotu , gayet odemli yanlarin inicek sabirli ol lokum gibi burun burnun .

Umarım teselli etmek için değildir bu söyledikleriniz :( yandan o kadar beğendim ki sürekli fotoğrafı çekip bakıyorum. Kemerin gittiğine inanamıyorum resmen. Ama önden görünce çok moralim bozuluyor. Tabi ki şişlik de var o kesin ama sanki normale göre daha geniş bir burun.

Burnunuz gayet güzel. Günden güne sabahtan aksama bile değişiyor. Hiç kaygılanmayın. Daha çok çok erken. Ben 21.Günümdeyim her geçen gün biraz daha iyi oluyor 😊

Burnunuz gayet güzel. Günden güne sabahtan aksama bile değişiyor. Hiç kaygılanmayın. Daha çok çok erken. Ben 21.Günümdeyim her geçen gün biraz daha iyi oluyor 😊

Öyle mi dersiniz😕 bandajlar çıkmadan önce burayı okuyordum. Şiş bir burunla karşılaşacağımı biliyordum aslında. Ama bu kadarını beklemiyordum. Gerçek şekli buysa diye çok korkuyorum.

Umarım teselli etmek için değildir bu söyledikleriniz :( yandan o kadar beğendim ki sürekli fotoğrafı çekip bakıyorum. Kemerin gittiğine inanamıyorum resmen. Ama önden görünce çok moralim bozuluyor. Tabi ki şişlik de var o kesin ama sanki normale göre daha geniş bir burun.
Inanin ki teselli degil gercekten suan sis ve ona ragmen sekli guzel,benim 5.ay daha yeni yeni sisim azaliyo ki yine de odemim var.Yandan genelde iyidir herkesin rino sonrasi on gec iner zaten ozellikle uc ve yanlar.ama sunu bilmelisin eski burnumuzdan bazen bi tik kalin gozukebiliyor koyulan kikirdaklardan bu sizi uzmesin gayet guzel

Inanin ki teselli degil gercekten suan sis ve ona ragmen sekli guzel,benim 5.ay daha yeni yeni sisim azaliyo ki yine de odemim var.Yandan genelde iyidir herkesin rino sonrasi on gec iner zaten ozellikle uc ve yanlar.ama sunu bilmelisin eski burnumuzdan bazen bi tik kalin gozukebiliyor koyulan kikirdaklardan bu sizi uzmesin gayet guzel

Eski burnum da kötüydü zaten ve fazla inceydi kemikten dolayı. Bir tık kalın olsa şükrederim ama bu burun o kadar küçülür mü onu bilemiyorum 😕

Arkadaşlar söylemiş ama bende yineleyeyim. Kesinlikle çok çok yeni bir burun tabi. Zamanla ödemler indikçe gerçek şekli ortaya çıkacak. Lütfen sabırlı olun🤗Daha önce birçok konuya eklemiştim resim ama belki görmemişsinizdir diye burayada ekleyeyim. Bakın benim burun iyileşme sürecim😉
2290370
2290371

Öyle mi dersiniz😕 bandajlar çıkmadan önce burayı okuyordum. Şiş bir burunla karşılaşacağımı biliyordum aslında. Ama bu kadarını beklemiyordum. Gerçek şekli buysa diye çok korkuyorum.

Ben de aynı şekildeydi. Şiş dev bi burundu geçen hafta şimdi toparlandı 😊 Sabah uyandığınızda şişebilir. Hatta şişlikler tek taraflı olabilir hiç endişelenmeyin 😇

Arkadaşlar söylemiş ama bende yineleyeyim. Kesinlikle çok çok yeni bir burun tabi. Zamanla ödemler indikçe gerçek şekli ortaya çıkacak. Lütfen sabırlı olun🤗Daha önce birçok konuya eklemiştim resim ama belki görmemişsinizdir diye burayada ekleyeyim. Bakın benim burun iyileşme sürecim😉Eki Görüntüle 2290370 Eki Görüntüle 2290371

Sizin burnunuz ilk fotoğrafta bile çok güzel en azından hatları belli. Benimki tuhaf köşeli gibi :(

Burnun şiş şuanda inecek güven bana.

İnse bile şeklinde bir tuhaflık yok mu sizce de? Burnun üstü köşeli gibi duruyor sanki. İfade edemiyorum ama çok tuhaf geliyor bana. Başkalarının yeni ameliyat olmuş hallerine bakıyorum hiçbiri böyle değil. Sanki şişlik dışında bir şey bu 😕

Back
X