- 25 Ekim 2014
- 610
- 599
- 103
Bence göze batan hiçbişi yok, ödem geçince çok daha güzel olacaktır emin olunEstağfirullahBilmiyorum o kadar korkuyorum ki şekli böyle kalacak diye. Tam ortasındaki o basık görünüm beni çok korkutuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence göze batan hiçbişi yok, ödem geçince çok daha güzel olacaktır emin olunEstağfirullahBilmiyorum o kadar korkuyorum ki şekli böyle kalacak diye. Tam ortasındaki o basık görünüm beni çok korkutuyor.
Iki kaş ortasindan burun yan duvarlarına kadar şiş. Bu da burnunu oval göstermiş hatlari ortaya çıkmamış. Zamanla inecek daha hoş görünecektir ki şu an bile çok güzel özellikle yan profil :) takma kafaya hic
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Kaş arası ödem fazla gibi geldi bana
Harika olmuşArkadaşlar söylemiş ama bende yineleyeyim. Kesinlikle çok çok yeni bir burun tabi. Zamanla ödemler indikçe gerçek şekli ortaya çıkacak. Lütfen sabırlı olunDaha önce birçok konuya eklemiştim resim ama belki görmemişsinizdir diye burayada ekleyeyim. Bakın benim burun iyileşme sürecim
Eki Görüntüle 2290370 Eki Görüntüle 2290371
İlk attığınız fotoğraflara göre inmiş yanlar. Tek sorununuz ödem, onun dışında hiçbir şey yok. O da geçici zaten.Arkadaşlar şimdi de sanki bi taraf daha şiş ve asimetrik görünüyor burnum.
İlk attığınız fotoğraflara göre inmiş yanlar. Tek sorununuz ödem, onun dışında hiçbir şey yok. O da geçici zaten.![]()
Çok erken sizin daha. Bnm 3.haftadan sonra bir anda gözle görünür bir azalma oldu ödemlerde. Kalına yakınmış derim. Doktor öyle söylemişti. Hala sol tarafımda yoğun ödem var ama. Biraz daha sabredin,kesinlikle inecek.Psikolojim bozuldu artıkameliyat hiçbir şeymiş. Asıl dertler ameliyattan sonra başlıyormuş. Sürekli doktorun verdiği jeli sürüyorum masaj yapıyorum ama ödemler hep aynı
Ama şu an şiş sanırım. Bence hoş duruyor.Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.
Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.
Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.
Burun delikleriniz cok kucuk degil mi ya nasil nefes aliyorsunuz onceden mi kucuktu siz mi kuculttunuzEvet kesinlikle ödem var zaten. Ama şeklinde de bir tuhaflık yok mu gerçekten. Bana burun sırtı bir tuhaf geliyor. Böyle değişik bir şekil tarif edemiyorum.
Mesela okla gösterdiğim yerlere bakın basık gibi. Dümdüz ve geniş. Ucu da fazla uzak deliklere
Paranoyak oldum 1 haftadır
Eki Görüntüle 2291018
Eki Görüntüle 2291019
Ya ben burun deliklerime hiç dokundurtmadım bu yüzden. Afedersiniz insan karıştırmak istiyor aradaBurun delikleriniz cok kucuk degil mi ya nasil nefes aliyorsunuz onceden mi kucuktu siz mi kuculttunuz
Sizin bana özelden attığınız fotoğrafa göre baya toparlanmış:)MERhaba @hllly, benim durumunda böyle
Bu iner bence her burun estetiginde o yanlar sisiyorMERhaba @hllly, benim durumunda böyle
Şuan sis ve kalkık duruyo o zamanla incek ve daha güzel olcak inan bana,bende aynı seyleri yaşadım ve şuan iyki olmuşum diyorum.icini ferah tut cnmArkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.
Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.
Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.
Öyle miiii , çok teşekkür ediyorum. Benim gördüğüm önden sadece burun kemerli kısmı basık sadece uc tarafı var gibiSizin bana özelden attığınız fotoğrafa göre baya toparlanmış:)
Hadi inşallah içime su serptiniz vallahiBu iner bence her burun estetiginde o yanlar sisiyor
Doktorunuz ne dedi size burun ucuyla ilgiliYa kizlar kalkik olmayan burun kalkar mi sonradan yani odemler inince suan kalkik degil mesela![]()