Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

tabi ki geçici sakin ol henüz 8 gün olmuş eğer çok kafana takıyorsan doktoruna danış ödem girecisi kremler kullanabilirsin

Iki kaş ortasindan burun yan duvarlarına kadar şiş. Bu da burnunu oval göstermiş hatlari ortaya çıkmamış. Zamanla inecek daha hoş görünecektir ki şu an bile çok güzel özellikle yan profil :) takma kafaya hic

Çok teşekkür ederim ya rahatladım biraz 😊

Arkadaşlar şimdi de sanki bi taraf daha şiş ve asimetrik görünüyor burnum.

Eklentiler

• B180BDCF-2573-4FB1-86F4-10A2278AEA90.webp
    B180BDCF-2573-4FB1-86F4-10A2278AEA90.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 127
İlk attığınız fotoğraflara göre inmiş yanlar. Tek sorununuz ödem, onun dışında hiçbir şey yok. O da geçici zaten. 😊

Psikolojim bozuldu artık😕 ameliyat hiçbir şeymiş. Asıl dertler ameliyattan sonra başlıyormuş. Sürekli doktorun verdiği jeli sürüyorum masaj yapıyorum ama ödemler hep aynı

Psikolojim bozuldu artık😕 ameliyat hiçbir şeymiş. Asıl dertler ameliyattan sonra başlıyormuş. Sürekli doktorun verdiği jeli sürüyorum masaj yapıyorum ama ödemler hep aynı
Çok erken sizin daha. Bnm 3.haftadan sonra bir anda gözle görünür bir azalma oldu ödemlerde. Kalına yakınmış derim. Doktor öyle söylemişti. Hala sol tarafımda yoğun ödem var ama. Biraz daha sabredin,kesinlikle inecek.

Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.

Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.

Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.
Ama şu an şiş sanırım. Bence hoş duruyor.

Evet kesinlikle ödem var zaten. Ama şeklinde de bir tuhaflık yok mu gerçekten. Bana burun sırtı bir tuhaf geliyor. Böyle değişik bir şekil tarif edemiyorum.

Mesela okla gösterdiğim yerlere bakın basık gibi. Dümdüz ve geniş. Ucu da fazla uzak deliklere

Paranoyak oldum 1 haftadır 😢
Eki Görüntüle 2291018

Eki Görüntüle 2291019
Burun delikleriniz cok kucuk degil mi ya nasil nefes aliyorsunuz onceden mi kucuktu siz mi kuculttunuz

Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.

Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.

Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.
Şuan sis ve kalkık duruyo o zamanla incek ve daha güzel olcak inan bana,bende aynı seyleri yaşadım ve şuan iyki olmuşum diyorum.icini ferah tut cnm

Ya kizlar kalkik olmayan burun kalkar mi sonradan yani odemler inince suan kalkik degil mesela :(

Back
X