Lütfen bana bunun geçici olduğunu söyleyin :( (resimli)

Peki ameliyat olmuş diğer hastaların burunlarını görme imkanınız oldu mu

Maalesef olmadı. Benim ameliyat olma hikayem biraz enteresan. Dıştan kötü görünen bir burnum vardı ama asıl ameliyat sebebim sağlık problemimdi.

Ameliyat olduğum doktoru bu konuda çok iyidir diye tavsiye ettiler bana. Yani nefes alma problemiyle ilgili başarılı ameliyatlar yapmış. Ben de kendisine bu sebeple gittim. Tomografi çekildi ve kemikte herhangi bir eğrilik olmadığını söyledi. Asıl sorun burun şekli ve bunun için de estetik gerekiyor dedi. Bana tuhaf gelmişti bu durum. Başka KBB uzmanlarına da gittim hepsi aynı şeyi söyleyince ikna oldum.

Bu arada doktorumun ameliyat sırası çok doluydu. Bana ameliyat günü bile veremedi (bu süreçte gittiğim diğer doktorlar da ileriki tarihlere gün veriyordu). Ben ısrarla ismimi not aldırmıştım yaz tatilinde gelmeyen olursa beni arar mısınız diye. Gelmeyen olmaz ama yine de not alalım demişti. Sonra da biri gelmemiş yerine beni aradılar.

O güne kadar nasıl olsa ameliyat olamıyorum diye çok takmadım. Ameliyat olacağım kesinleşince de o heyecanla sormam gereken bir sürü şeyi unuttum soramadım. Zaten devlet hastanesi olduğu için her dakika ulaşma şansımız da yok. Sadece buraya konu açmıştım bu doktora ameliyat olan var mı diye ama yazan da olmamıştı.

Kesinlikle ödem ve geçici. Çok sabırlı olmak gerekiyor. Ödemler gidince çok güzel görünecek emin olabilirsin.

Kesinlikle ödem ve geçici. Çok sabırlı olmak gerekiyor. Ödemler gidince çok güzel görünecek emin olabilirsin.

Evet kesinlikle ödem var zaten. Ama şeklinde de bir tuhaflık yok mu gerçekten. Bana burun sırtı bir tuhaf geliyor. Böyle değişik bir şekil tarif edemiyorum.

Mesela okla gösterdiğim yerlere bakın basık gibi. Dümdüz ve geniş. Ucu da fazla uzak deliklere

Paranoyak oldum 1 haftadır 😢
D4CAB0D4-956D-49A6-8893-E547F616A875.jpeg

1DF156FF-25DD-494F-8E12-C44C57525903.jpeg

Evet kesinlikle ödem var zaten. Ama şeklinde de bir tuhaflık yok mu gerçekten. Bana burun sırtı bir tuhaf geliyor. Böyle değişik bir şekil tarif edemiyorum.

Mesela okla gösterdiğim yerlere bakın basık gibi. Dümdüz ve geniş. Ucu da fazla uzak deliklere

Paranoyak oldum 1 haftadır 😢
Eki Görüntüle 2291018

Eki Görüntüle 2291019
Yandan bakınca hiç sorun yok gibi. Gayet güzel hatta. O sırt kısmı, basık gibi duran kısım içe göçük değilse korkmayın bence. Sanki ödem oranın etrafında toplanmış daha çok. Doktor orayla çok mu uğraştı acaba? Ödemi atınca çok güzel bir burnunuz olacak, minicik ve kibar. O kaşların arasındaki genişlikten, mesafeden korkmayın. Benimki o kadar ayrık ve şişti ki boynuz çıkacak herhalde demiştim. 😂 Şu an eski haline döndü sayılır. Bende de delik ve kanatlarda asimetri var mesela. Bir ara kafayı yiyordum ama alıştım artık. Herkes benzer süreçlerden geçiyor. Üzülmeyin.

Yandan bakınca hiç sorun yok gibi. Gayet güzel hatta. O sırt kısmı, basık gibi duran kısım içe göçük değilse korkmayın bence. Sanki ödem oranın etrafında toplanmış daha çok. Doktor orayla çok mu uğraştı acaba? Ödemi atınca çok güzel bir burnunuz olacak, minicik ve kibar. O kaşların arasındaki genişlikten, mesafeden korkmayın. Benimki o kadar ayrık ve şişti ki boynuz çıkacak herhalde demiştim. 😂 Şu an eski haline döndü sayılır. Bende de delik ve kanatlarda asimetri var mesela. Bir ara kafayı yiyordum ama alıştım artık. Herkes benzer süreçlerden geçiyor. Üzülmeyin.

Umarım öyle olur 😕 içe göçük olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Dokunduğumda elime kemik geliyor şiş gibi değil sanki orası.
Bir de haklısınız en çok orayla uğraşmış olabilir çünkü aşırı kemerli bir burnum vardı. İlk sayfaya fotoğraf eklemişim isterseniz bakabilirsiniz. Tam orada kemik vardı yani.
Evet kaşlarımın arası iki metre🤦🏻‍♀️ Gerçekten delirmek üzereyim. Başka bir konuda yorumlarınızı gördüm albümümde bir sürü fotoğraf var demişsiniz baktım ama göremedim😕

Umarım öyle olur 😕 içe göçük olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Dokunduğumda elime kemik geliyor şiş gibi değil sanki orası.
Bir de haklısınız en çok orayla uğraşmış olabilir çünkü aşırı kemerli bir burnum vardı. İlk sayfaya fotoğraf eklemişim isterseniz bakabilirsiniz. Tam orada kemik vardı yani.
Evet kaşlarımın arası iki metre🤦🏻‍♀️ Gerçekten delirmek üzereyim. Başka bir konuda yorumlarınızı gördüm albümümde bir sürü fotoğraf var demişsiniz baktım ama göremedim😕
Ben hiç fotoğraf yüklemedim. Başka bir üyedir o. 😊 Evet ilk fotoğraflarınıza şimdi baktım, kemer çok fazlaymış. Kesinlikle doktor orayla çok uğraştığından öyle orası. Çok normal yani, şöyle bir 15 gün daha geçsin cidden çok fark edecek.

Arkadaşlar ben 10 Temmuz’da devlet hastanesinde KBB uzmanına burun estetiği oldum. Kemerli bir burnum vardı. Aşırı derecede nefes alamama problemim de vardı. Ağzım kapalı uyuyamıyordum tuhaf bir ses çıkarıyormuşum uyurken. Onlarca doktor dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi. İçte hiçbir eğrilik yok sorun burun şeklinde. Kemeri alıp ucunu kaldırmak gerekiyor. Bu da estetiğe giriyor haliyle. Neyse ameliyatımı oldum. Dün de tampon ve sargı alındı. İlk burnumu gördüğümde ağlamak istedim. Doktor şu an şiş olduğunu söyledi.

Burda da günlerdir okuyorum aslında. Herkes ilk görünen şekliyle kalmadığını söylüyor. Ama kendi burnum gibi bir burun görmedim hiç. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Önceden de kötüydü burun şeklim ama önden bakınca böyle aşırı büyük değildi.

Fotoğraflarda çok normal gibi duruyor. Ama gerçekte sanki iki burun yan yana getirilmiş gibi aşırı kalın bir burun.

Burnun çok ödemli gözüküyor. Benim daha kötüydü ödemim, 5 aya kalmaz iner merak etme, benim 10. Ayım hala burun ucum şiş canım. Sabır gerekiyor🙏

Şimdi siz böyle sorunca da tedirgin oldum acaba burnum düzelmeyecek mi ne gördünüz 🙈🙈
Hayır ya tam aksine burnunuzu çok beğendim, diğer hastaların burunlarını da böle güzel yapmış mıdır diye merak ettim telaş etmeyin..
Bu arada saçma sapan sebepten ceza aldığım için geç yazdım kusura bakmayın

Burnunda aşırı ödem var öncelikle sakin ol yorum yapmak için çook erken. Günden güne bile farkeder görüntüsü. Ben ameliyat olalı 9 ay oldu yeni yeni oturuyor neredeyse şekli.

Burnun çok ödemli gözüküyor. Benim daha kötüydü ödemim, 5 aya kalmaz iner merak etme, benim 10. Ayım hala burun ucum şiş canım. Sabır gerekiyor🙏

Görünüşten anlaşılıyor herhalde ödemli olduğu. Siz tecrübeyle anlıyorsunuz belkide. Ben bakınca şekli buymuş gibi geliyor. Ve üstünde kimseye bir türlü anlatamadığım bir tuhaflık var basık gibi. Fotoğraflarda da belli olmuyor. Yeni ameliyat olmuş bir arkadaşımın ilk alçı çıktığı an yanındaydım burun sırtı benimki gibi basık değildi. O yüzden tedirginim belkide bilmiyorum.

Hayır ya tam aksine burnunuzu çok beğendim, diğer hastaların burunlarını da böle güzel yapmış mıdır diye merak ettim telaş etmeyin..
Bu arada saçma sapan sebepten ceza aldığım için geç yazdım kusura bakmayın

Estağfirullah☺️ Bilmiyorum o kadar korkuyorum ki şekli böyle kalacak diye. Tam ortasındaki o basık görünüm beni çok korkutuyor.

Burnunda aşırı ödem var öncelikle sakin ol yorum yapmak için çook erken. Günden güne bile farkeder görüntüsü. Ben ameliyat olalı 9 ay oldu yeni yeni oturuyor neredeyse şekli.

Tam olarak neresi ödemli görünüyor peki? Ben anlayamıyorum ya da şeklinden dolayı kaygılı olduğum için doğru yorumlayamıyorum.

Tam olarak neresi ödemli görünüyor peki? Ben anlayamıyorum ya da şeklinden dolayı kaygılı olduğum için doğru yorumlayamıyorum.
Iki kaş ortasindan burun yan duvarlarına kadar şiş. Bu da burnunu oval göstermiş hatlari ortaya çıkmamış. Zamanla inecek daha hoş görünecektir ki şu an bile çok güzel özellikle yan profil :) takma kafaya hic

Back
X