- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Bu durumu cok uygun bir laf var ama ban sebebi. Sevmeye calis bu kadar iyi biriyse tekrar karsina cikmaz. Ama yapamazsan da at nisani gitsin. Evlilik degil bu sonucta. Nisan. Alti ustu bi yuzuk!nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.daha önce buranın sıkı bir takipçisiydim.yazmak bugüne kısmetmiş.gerçekten yardımlarınıza çok ihtiyacım var..
arkadaşlar dünyalar iyisi bir erkekle beraberim.kariyeri var.kalbi melek gibi.beni, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.yaklaşık 3 aydır beraberiz.bana evlilik teklif etti ve ben kabul ettim.ve geçen hafta pazar günü nişan yapıldı.tüm sülale ile.
bu adamda ne eksik var ? hiçbir şey.ama eksik olan benim kalbimde sanırım.sevemiyorum.kalbim atmıyor.heyecanım 0.evet heyecanım hiç yok.neden böyle bilmiyorum sevmem lazım diyorum yok olmuyor sevemiyorum aşık olamıyorum.peki neden kabul ettim evlilik teklifini bilmiyorumsüreç öyle işledi ki hayır diyemedim.mantığıma 100 de 1 milyon uyuyor ama içinmde ona karşı en ufak bir heyecan aşk kıpırtısı yok desem içinde bulunduğum girdabı anlayabilirsiniz belki.şimdi tüm sülale arkadaşlar herkes biliyor nişanıyım.istesem yarın evlenecek benimle resmen ama istemiyorum
sanırım çok büyük bir hata yaptım ona evet demekle ama bahenem yok.onu üzmekten korkuyorum.bir ömür kendimi üzeceğim bu gidişle.
ne olur yardım
zamanla aşık olur muyum? beni mutlu etmek için her şeyi yapan biri belki de çok mutlu olurum evliliğimdene yapayım nasıl edeyim bu girdaptan kurtulayım? en yakın arkadaşlarım saçmalama o adamdan ayrılırsan dasha da mutlu olamazsın diyorlar yaş da geçiyor malum 32 yim
DÜZENLEME:arkadaşlar başlığı yanlış açtım bir hata oldu fazla kelime çıktı kusuruma bakmayın
evet daha önce de sevdikelrim çok sevdiklerim oldu ama çok üzüldüm.aslında evlenmek istemiyorum onunla ama nasıl yapıcam bilmyirorumDaha once ask acisi cektiniz mi??
Mantiginiza bundan dolayimi bu kadar guvendin bilmiyorum ama karsinizdaki insanada haksizlik ediyosunuz
canım evlenince geçecek olan ne? evet çok doğru dedin insan olarak çok seviyorum eş olarak değilSen insan olarak seviyorsun ama eş olarak degil, bununda farkındasın
Bence evlenince geçecek nikahta keramet olacak bi olay degil ama sen buna karar verecen tüm sülale duydu falanı filanı bosver iyi düşün karar ver
mutlu olur muyum ilerdeŞşşt sesini cikarmaa. Kap adami ne aşki be aşk bitiyo bitiyo kaliyosun en son mantiginla baş başa.
Bu duyguların hislerin cnm olumsuz dan olumluya dönüşmesi zorcanım evlenince geçecek olan ne? evet çok doğru dedin insan olarak çok seviyorum eş olarak değil
ben de snein gibi düşünüyorum canım peki nasıl vazgeçeceğim ben bu işten kırmadan dökmeden üzmedenYapma canim kendine de ona da yazık.kaldi ki iyi insan diyorsun daha çok kısa taniyorsun nerden biliyorsun çok iyi.aynı eve girince kimse o kadar dünya iyisi olmuyor ha o zaman evliliği ne ayakta tutuyor olmazsa olmaz sevgi.bir insan sırf iyi diye evlenmemeli birde sevmedigin özellikleri ortaya çıkınca küçük te olsa sevmedigin için sana batacak sevmedigin gibi itici gelecek.biz erkekler gibi değiliz o yatağa sevmeden giremezsin kadinlar duygularıyla birlikte olur tecavüze uğruyor gibi hissedersin .yasinin evlilik icin geç kaldığını düşündüğün için ve iyi insan olarak tanıdigin için tabii çevreninde olumlu tepkisi için kabul etmişsin ama bunu yapma kendine ...eyvah demeden önce lutfen düşün 1 gün değil 5 yıl değil ömür bu yaslanacakmisin onunla
yok canım soytarının teki olsaydı da yataklara düşmezdim acımdan.ama kalbimde ona karşı en ufak bir kıpırtı heyecan yok.kendimi zorluyorum olmuyor.ona deliler gibi aşık olmayı çok isterdim keşke elimde olsaydı da çoks evebilseydim.ama aşık olamamamın onun soytarı olmamasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum.Valla adam soytarinin teki olsaydi, saygisiz edepsiz biri olsaydi deli gibi aşık olurdunuz. Onun icin yataklara duserdiniz. !
Ben anlamiyorum ki zamane kizlarini, iyi insanlari bu kizlar neden sevmiyor acaba? Illa eziyet, çile cekilecek...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?