lütfen bana da yardım edin :(içind ebulunduğum girdapı anlayabilirsin

Iyi de kizlar kiz zaten aşk peşinde değil ama azıcık sevsin ya hiç değilse hafif bi ısınma olsun .sizde diyorsunuz ki sadece iyi baba iyi koca olsun yeter.sonra burdan okuyoruz evliyim ama eşimi aldatiyorum yok mutsuzluk.yok cinsgel sorunlarım var görünen köye klavuz gerekmez .aşk gerekmiyor ama öģürerek koca ni opemezsin.sevmeye çalışarak sevmeyi basarabilseydik sevmemeye calisarakta sevmemeye basarirdik ne kolay duygulara hukmediliyor insan miyiz robot mu bence uzatma uzatırsak donemezsin

gerçekten değil mi? o da beni sevmiyor mantığına uyduğum için benimle evlenmek istiyor doğru mu? ama acaba beni kızdırmak için mi dedi diye de düşünüyorum hani onu seviyor muyum kıskanacak mıyım diye denemek istedi belki de?

aaa böyle bi teklif bile yapabilmiş sana.
sen hala düşünüyomusun.
çok şaştım tavrına.
kendini sağlama alana kadar yedekte duracakmışşın..
nasıl olur da kafasına yüzüğü fırlatmazssın.
onun kadar sen de hatalısın hem de çok.
yapmayın .
böyle hesaplarla yuva kurulmaz.

büyütülecek bir şey yok değil mi? onu üzmek istemyiorum.tüm sülale arkadaşlar herkese rezil olruuz diye canım sıkılıyor. ama diğer türlü de ben mutlu olamayacağım
Niye rezil olasınız hanımefendicim??
Nişan atmak utanılacak bir şey mi? Eskiyor musunuz nişan atınca?

Zaten bunun için var nişan. Tarafların birbirini tanıması için. Siz sevmiyorsunuz. E sebep ne o zaman? Kendinizi sevmeye zorlayamazsınız. Yok öyle bir dünya, his bunlar. Hayatınızı ziyan etmeyin, tabi adamınkisini de.

Iyi de insan denemek icin boyle bir sey der mi? Mesela ben eşimle mantik evliligi olsub diye görüştüm tabi ilk gorusmede cok heyecanlandim, çünkü o beni istiyordu. Benim mantik evliligi olacakti ama o bana aşıktı. Bunu hissettigim icin ve mantigima uydugu icin ben de ona aşık oldum. Cok şükür hala ilk günkü gibi duygularımız ayni.
Erkegin istediğini belli etmesi, cabalamasi gerçekten cok önemli. Bu laflari eden biriyle olmaz gerçekten. Siz onun mantigina uydugunuz icin ve evlenmek istedigi icin halihazirda da siz varsinuz diye evleniyor bence. Zira fikirleri hic duzgun degil..

hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.
Siz de çok tutarlı değilsiniz. Size bunu diyen adam mı mükemmel, melek gibi?

O kişiyle sevmeden nişanlanarak onu kandırmış oluyorsunuz. Yazık değil mi? Silah zoru ile sevgililik yaşatıp, nişanlanmadı ya sizinle bu adam. Hangi aklı kıt adam böyle bir teklif yapabilir ki bana saçma geldi.

kesinlikle öyle mantığına uyuyorum çok hem de.onun için çok iyi bir kısmetim ama o benim için değil işte
İşte kadın mantığı böyle çalışıyor di mi?
Aradığı zaman heyecandan titreyeyim,o geldiğinde dizlerimin bağı çözülsün vs. istiyorsun.
Oysa adam öyle değil ki.
Kadın güzelse,kariyeri de istediği gibiyse sevmek şart değil öperim de severim de sevişirim de diye düşünüyor.
Tabii ki genellemiyorum,senin erkek arkadaşından bahsediyorum,kimse yanlış anlamasın.
Bence burada senin durumun daha vahim.
Sen en azından burada sevmediğini itiraf ediyorsun,öpmüyorsun vs.
Ama adama sorsan "seviyorum ya,bak öpeyim gör,her gece sevişirim evlenince zaten,demek ki çok seviyorum" der.

yazdıklarınızı anlayamadım

Aynen tahmin ettiğim gibi çıktı işte!
Hiç şaşırmadım ki...

İşte buyrun. Adam bildiğiniz gerizekalı çıktı. O evlenme niyeti ile birileriyle görüşüyor yani kız bakıyor, siz sevgili olmak için seveceğiniz birini arıyorsunuz! Amaçlar bambaşka yani! Evlenmek niyeti ile görüşen adam bunu en başta söyler, evlenmek istiyorum, eğer aradığım insanı bulursam uzatmayacağım, hemen evleneceğim der. Bunlar baştan konuşulur, herkes niyetini açıkça söyler, ona göre görüşülür. Bu işler böyle yapılır! Hadi bakalım, nolacak şimdi

kesinlikle öyle

kesinlikle çok doğru ben sevebileceğim biriyle evlenmek istiyorum o mantığına uyan biriyle

E
bunu konunun başında niye belirtmediniz ki?
Herkes adamı melek sanıyor konuyu okuyunca.
Adam bi dalı tutmadan diğerini bırakmama peşinde.
Bi an önce defedin gitsin, hangi mantığınıza uyuyor bu adam hiç anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…