lütfen bana da yardım edin :(içind ebulunduğum girdapı anlayabilirsin

Evlenme teklif ettiğinde daha çok erken, biraz birbirimizi tanıyalım diyip kendinize zaman verseydiniz keşke. Zaten ne kadar iyi bir insan olursa olsun 3 ayda nişan takılmaz. Bari düğünü biraz uzatın, mesela 1 yıl. Duygularınızı enine boyuna bir tartın bu sürede. 3 ay sonra da düğün yapmazsınız herhalde:KK57:

Valla ben o dediğin heyecanı sanırım en son 14 yaşında platonik aşık olduğum çocuğa karşı duymuştum. Zaten de çok uzun sürmez o heyecanlar, gelir geçer. Ben aşkın bir ömre yeteceğine inanmam. Hayatı paylaşmaktır aslolan. O da kolay kolay bulunmaz. Burda ne aşklar okuduk, paspas gibi sürünen kadınlar "ama çok seviyorum, vazgeçemiyorum" diyordu. Değer mi bir aşk için kendini harcamaya? Aşk güzel şey ama hiçbir aşk kendimizden değerli değil. Değerli hissedeceğin, ruhunu anlayan, hayatındaki yükleri paylaşan bir ilişkiyse yaşadığın, içinde heyecan olmasa da olur. Zaten heyecan kısa sürede bitiyor. Ama şu an içinde bulunduğun ruh halini, içindeki boşluğu karşındaki insana yansıtacaksan, onu mutsuz edeceksen o zaman uzak dur, çünkü adama da yazık
aşkı geçtim ama sevemiyorum da bir eş olarak sevemiyorum.afedersiniz öpmek istemiyorum o isterse yüzümü çeviriyorum en ufak bir sevginin olması şart değil mi :(

Evlenme teklif ettiğinde daha çok erken, biraz birbirimizi tanıyalım diyip kendinize zaman verseydiniz keşke. Zaten ne kadar iyi bir insan olursa olsun 3 ayda nişan takılmaz. Bari düğünü biraz uzatın, mesela 1 yıl. Duygularınızı enine boyuna bir tartın bu sürede. 3 ay sonra da düğün yapmazsınız herhalde:KK57:
yok canım asla yapmam.dediğin gibi uzatırım arayı ama benim evleneceğim insan o değil gibi hissediyorum :( süreç nasıl işledi ben de anlamadım :( istem dışı oldu sanki her şey oldu ben seyrettim gibi :( bana çok iyi davranıyor en iyi sözleri bile yeri geliyor batıyor.adımı çağırsa glnr diye sinirleniyorum :(

ben de snein gibi düşünüyorum canım peki nasıl vazgeçeceğim ben bu işten kırmadan dökmeden üzmeden :KK43:
Valla canim üzülen üzülecek sende uzuleceksin ama sonra bir ferahlayacaksin ki biran önce unutmaya çalışacaksın .sanki üstünden yük kalkmış gibi olacak .bence ona insan olarak onu cok sevdigini ama içinde evlenmek için farklı bir sevginin olması gerektiğini ve duyguların olmadığını söyleyeceksin .sakin yalan söyleme neyse onu şöyle bu sefer yalan başka yalanları doğurur.kimse üzülmesin diye uğraşma. herkes üzülecek ama ben buna mecburum de ve kendini kimsenin yaşamayacağı evliliğe kurban etme.bu evliliği sen yaşayacaksın herkes mutlu olmuş benim dünyam kaymış ne yapayım ben bu hayatı açıkça şöyle sözünden dönme .hadi evlendim diyelim hep mutlu rolü seviyor rolü yaparak ömür mu geçer hem adamı düşün karşısında sahte bir kadın onun eşi mutlu sanıyor seviliyor sanıyor ama kadın maskeyle dolaşıyor.bu oyun bir ömür nasıl surer veya nasıl surdurursun

nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.daha önce buranın sıkı bir takipçisiydim.yazmak bugüne kısmetmiş.gerçekten yardımlarınıza çok ihtiyacım var..
arkadaşlar dünyalar iyisi bir erkekle beraberim.kariyeri var.kalbi melek gibi.beni, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.yaklaşık 3 aydır beraberiz.bana evlilik teklif etti ve ben kabul ettim.ve geçen hafta pazar günü nişan yapıldı.tüm sülale ile.
bu adamda ne eksik var ? hiçbir şey.ama eksik olan benim kalbimde sanırım.sevemiyorum.kalbim atmıyor.heyecanım 0.evet heyecanım hiç yok.neden böyle bilmiyorum sevmem lazım diyorum yok olmuyor sevemiyorum aşık olamıyorum.peki neden kabul ettim evlilik teklifini bilmiyorum:KK43: süreç öyle işledi ki hayır diyemedim.mantığıma 100 de 1 milyon uyuyor ama içinmde ona karşı en ufak bir heyecan aşk kıpırtısı yok desem içinde bulunduğum girdabı anlayabilirsiniz belki.şimdi tüm sülale arkadaşlar herkes biliyor nişanıyım.istesem yarın evlenecek benimle resmen ama istemiyorum :KK43:
sanırım çok büyük bir hata yaptım ona evet demekle ama bahenem yok.onu üzmekten korkuyorum.bir ömür kendimi üzeceğim bu gidişle.
ne olur yardım :KK43:
zamanla aşık olur muyum? beni mutlu etmek için her şeyi yapan biri belki de çok mutlu olurum evliliğimde :KK43: ne yapayım nasıl edeyim bu girdaptan kurtulayım? en yakın arkadaşlarım saçmalama o adamdan ayrılırsan dasha da mutlu olamazsın diyorlar :KK43:yaş da geçiyor malum 32 yim:KK43:
DÜZENLEME:arkadaşlar başlığı yanlış açtım bir hata oldu fazla kelime çıktı kusuruma bakmayın :KK43:
3 ay mıı.
çok ama çok acele verilmiş bir karar.
ve de sevmiyorsun bile bu adamı.
neden acele ettin ki bu kadar.
yaşın sebebi le muhtemelen ve çevre baskısı olmuştur tahminimce.
açıkcası ne kadar zor olsa da boşanmaktan kolaydır nişan atmak.
yol yakınken nişanı atacaksın başka yolu yok.
daha şimdiden sevmediğin içinin ısınmadığı bir adamla bir ömür evlilik sürdürmen çok zor.
yani sürdürsen de hep böyle mutsuz ah larla vah larla sürdürürsün.

aşkı geçtim ama sevemiyorum da bir eş olarak sevemiyorum.afedersiniz öpmek istemiyorum o isterse yüzümü çeviriyorum en ufak bir sevginin olması şart değil mi :KK43:
Mutlaka şart. Ama nişan aşamasına gelmiş bir ilişkide bunları aşmış olmanız gerekmez miydi? Hangi yakınlığı yaşayıp evliliğe karar verdiniz o zaman? Sizin hiç yaklaşamadığınız bir insan nerden cesaret bulup size evlenme teklif edebildi? Ben bu aşamaya gelindiğine göre ilişkinin belli bir seviye ilerlemiş olabileceğini düşünerek yazdım. Kalbin pır pır uçuşması herşey değil ama tamamen sevgisiz de olmaz tabi. Sizin bu uzak durma çabanız nişanlınızı da kırıyordur. Şimdi böyleyse ilerde evlenseniz daha da sıkıntı olur bu durum. Olmuyorsa da olmuyordur, çok da uzatıp onu da üzmeyin madem

Bence adam da bir garip.
İnsan sevilmediğini hisseder.
Niye o da bu işi ilerletmiş ki?
Belki de o da sevmiyordur,mantığına uyduğu için sürdürüyordur.

cnm benım bende 30 yaasındayım cevremde benımle sevgılı olmak ısteyen var ama sevmedgım kısıyle sevgılı bıle olamıorum. yasım gecıyor dıye de kendımı sevmedıgım ınsanın kollarına atmak ıstemem. ıskence gelır. sen ustelık kabul etmıssın teklıfını.

kendıne ona az zaman ver ama baktınkı ıcınde kıpırtı yok sonucta aynı yataga grıceksınız. o nedenle yolunu cızersın zaman ver az daha kendıne bu arada evlılık tarıhınıde uzatın.

yok canım asla yapmam.dediğin gibi uzatırım arayı ama benim evleneceğim insan o değil gibi hissediyorum :KK43: süreç nasıl işledi ben de anlamadım :KK43: istem dışı oldu sanki her şey oldu ben seyrettim gibi :KK43: bana çok iyi davranıyor en iyi sözleri bile yeri geliyor batıyor.adımı çağırsa glnr diye sinirleniyorum :KK43:

Bazen insan kendi hayatında bile seyirci olur evet. Bence sevmek için çaba sarfedin. Hem ayrıca madem heyecanınız yoktu, niye sevgili oldunuz, bir arkadaş da sormuş bunu. İşte böyle çığrından çıkıyor bazı şeyler, başlayınca önü alınmıyor. Dediğim gibi, sevmeye çalışın madem bu kadar mükemmel bir insan. İyi bir eş, iyi bir baba olabilir madem öyle. Aşk da herşeyi kurtarmaz hayatta emin olun. Cicim ayı dediğiniz şey bence en fazla 2 aydır. O iki ay bitince hayatın gerçekleri bir bir önünüze serilmeye başlayacak. İşte o zaman sizi romantik bir aşık değil, sizi sevip sayıp değer veren, işinde gücünde ekmeğini kazanıp sizi iyi bir şekilde yaşatmaya çalışan güçlü bir erkek kurtaracak. Maddiyatçı değilim yanlış anlamayın, ama bahsettiğiniz kadar iyi özellikleri her erkekte bulamayabilirsiniz. Bence 1-2 yıl verin kendinize. Acele etmeyin.

Mutlaka şart. Ama nişan aşamasına gelmiş bir ilişkide bunları aşmış olmanız gerekmez miydi? Hangi yakınlığı yaşayıp evliliğe karar verdiniz o zaman? Sizin hiç yaklaşamadığınız bir insan nerden cesaret bulup size evlenme teklif edebildi? Ben bu aşamaya gelindiğine göre ilişkinin belli bir seviye ilerlemiş olabileceğini düşünerek yazdım. Kalbin pır pır uçuşması herşey değil ama tamamen sevgisiz de olmaz tabi. Sizin bu uzak durma çabanız nişanlınızı da kırıyordur. Şimdi böyleyse ilerde evlenseniz daha da sıkıntı olur bu durum. Olmuyorsa da olmuyordur, çok da uzatıp onu da üzmeyin madem
evet ya konu sahibi ne yaşadınız nasıl bir bağ kuruldu aranızda da evet dedin sen bu adama.

Bence adam da bir garip.
İnsan sevilmediğini hisseder.
Niye o da bu işi ilerletmiş ki?
Belki de o da sevmiyordur,mantığına uyduğu için sürdürüyordur.
kesinlikle öyle mantığına uyuyorum çok hem de.onun için çok iyi bir kısmetim ama o benim için değil işte :(

yok canım soytarının teki olsaydı da yataklara düşmezdim acımdan.ama kalbimde ona karşı en ufak bir kıpırtı heyecan yok.kendimi zorluyorum olmuyor.ona deliler gibi aşık olmayı çok isterdim keşke elimde olsaydı da çoks evebilseydim.ama aşık olamamamın onun soytarı olmamasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Iyi insana bence aşık olmalisin. Tabiki bi enerji olmali ama enerji yoksa baştan neden kabul ettin? Bence etmezdin enerji yoksa.
Ve azicik bile bi enerji varsa bence nişanı falan atma. Iyi insanlar kolay bulunmuyor..

evet ya konu sahibi ne yaşadınız nasıl bir bağ kuruldu aranızda da evet dedin sen bu adama.
arkadaş ortamı gereği sürekli görüşüyorduk zaten.sonra tek başına davetler başladı müsait olduğumda beraber yemeğe çıktık.tanıdıkça onun sohbeti güzel geldi.çoğu insandan dürüst samimi hayat tevrübesi kendine çekti beni hatta bir ara hoşlandım da diyebilirim.ama aklımın olmaduığu bir ana mı denk geldi bilmiyorum.süreç bu şekilde işledi sürüklendim ben de :(

Çok saçma kusura bakmayın.
Nişan atacaksınız nesini büyütüyorsunuz?
Sevmediğiniz biriyle evlenmeyeceksiniz herhalde? Adamcağıza haksızlık bu.
Mutlu değilim deyip ayrılın.

Iyi insana bence aşık olmalisin. Tabiki bi enerji olmali ama enerji yoksa baştan neden kabul ettin? Bence etmezdin enerji yoksa.
Ve azicik bile bi enerji varsa bence nişanı falan atma. Iyi insanlar kolay bulunmuyor..
evet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
onun da beni çok sevdiğini düşünmüyorum sadece onun mantığına çok uyuyorum.her yönden belki de onun bana sevgisini hissetsem onu sevebilirdim ama eminim o da beni çok sevmiyor.hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.

Çok saçma kusura bakmayın.
Nişan atacaksınız nesini büyütüyorsunuz?
Sevmediğiniz biriyle evlenmeyeceksiniz herhalde? Adamcağıza haksızlık bu.
Mutlu değilim deyip ayrılın.
büyütülecek bir şey yok değil mi? :( onu üzmek istemyiorum.tüm sülale arkadaşlar herkese rezil olruuz diye canım sıkılıyor. :(ama diğer türlü de ben mutlu olamayacağım :(

Sizin aşık olduğunuz insan size zerre aşk heyecan duymadan evlenme yoluna girse nasıl iğrenç hissedersiniz değil mi, sırf iyisiniz diye evleniyorsa bide.
Kimsenin hayatını mahvetmeyin, herkes sevilmeyi hakeder.
Ne kendi hayatınızı ne de onun hayatını mahvetmeyin atın nişanı.

evet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
onun da beni çok sevdiğini düşünmüyorum sadece onun mantığına çok uyuyorum.her yönden belki de onun bana sevgisini hissetsem onu sevebilirdim ama eminim o da beni çok sevmiyor.hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.

Yuh ya oha cüş gercekten. Simdi hak verdim dittir et gitsin gerizekali adam. Bir kadins boyle denir mi Allah askina? Neden sevmedigin belli oldu, arkandayim at nişanı mutlu olamazsin çünkü.
Adam cabalamazsa kadin sevmez hele bi de ettigi laflara bak. Hic beyefendinin keyfini bekleme. Salak şey ya cok uyuz oldum..

Nişanlınız da çok değişik kusura bakmayın da üç ayda ne evlilik teklifi nişanlanması daha iyi tanımaya çalışsa belki nişanlanmadan aynı duygulara sahip olmadığınızı anlardı.Ayrıca siz de bir değişiksiniz.Madem sevmiyorsunuz ne nişanlanırsınız kariyeri etkiledi de sonra severim mi dediniz?Sonra da sevemediniz...

Adam sever herşeyi yapar ay ben sevemiyorum dersiniz. Adam yoktan biri olur mahveder herşeyi ölüyorum onsuz olamıyorum dersiniz :işsiz:

Back
X