lütfen bana da yardım edin :(içind ebulunduğum girdapı anlayabilirsin

Arkadaş mantık evliliği yapmak istiyor bir an önce, siz severek evlenmek istiyorsunuz halbuki ve acele etmek istemiyorsunuz, doğru mu anladım? Adam ayağına hangi ayakkabı olursa onu alıp gidecek yani, bu a olur, b olur, c olur. Hedefe kilitlenmiş, olabilir, ayıplamıyorum. Ama neden kartları açık oynamadınız, evlilik amacıyla görüşen kişi bunu başta söyler karşıdakine. Madem söylemedi, o halde kendisi suçlu ( Gerçi sizin de evire çevire adamı inceleyip durumu farketmeniz gerekirdi mesela adamın yaşını düşündüğünüzde, bu yaşta adam tabii evlenmek ister. Bir de aşktan gözünüz de kör olmamış, mantığınız nerede? Bunlara rağmen hadi hiçbir şey anlayamadınız diyorum, size iltimas geçiyorum). Bu adama kendinizi feda etmeyeceksiniz o zaman. Siz gidersiniz ayşe gelir, ayşe gider fatma gelir. Maksat evlenmek değil mi? Tek çareniz aileniz ile konuşup nişanı bozmak galiba:KK64:

İyi erkeklerle arkadaş olup, kötü erkeklere aşık olan kadınlar azimsanmayacak derece bu yüzden garipsemedim. Eminim mutlu etmek yerine biraz sana çektirseydi aşık olmuştun bile. 32 yaşında ergen gibi davranmayı bırak bence

Nişanlısın 1 yıl zaman ver işte onu tanımak duygularından emin olmak için. Yani 3 tanıdığın birinin evlenme teklifini nasıl kabul edersin zaten hatayı başta yapmışsın. Neyse sen 1 yıl şans ver bu adama. Belki sevebilirsin belki seni heyecanlandıracak yanları çıkar,bilemezsin zaten 3 ayda daha hiçbir şeyini bilemezsin ki. Şans ver. Baktın hala olmuyor atarsın nişanı olmuyor istemiyorum dersin. Eğer istemeden evlenirsen sürekli eften püften şeylerden kavga çıkarırsın hıncını böyle çıkarırsın. Allah korusun gözün dışarıya kayar vs hem kendi hayatını hem onunkini mahvedersin. Ama yani şans verirken de olmayacak diye şartlama kendini. Güzel yönlerini görmeye çalış

Bu adam seni aimdi bir terketse oyle bir seversinki.
Simdi adam ustune titriyor hersey dort dortluk icin rahat nasilsa bana asik diye kaygan zemin yok o yuzden degeride yok.sana kafa karisikligi lazim sevdigini anlaman icin.

evet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
onun da beni çok sevdiğini düşünmüyorum sadece onun mantığına çok uyuyorum.her yönden belki de onun bana sevgisini hissetsem onu sevebilirdim ama eminim o da beni çok sevmiyor.hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.
İyi de neden o zaman sabahtan beri bu adamı övüp duruyorsunuz onu anlamadım.
Baya beş para etmez biri bu yani.
Bence siZin zihniniz bulanmış böyle diyen bi adamla hala nişanlı kalabildiğinize göre.
Bi de gelmiş burd.. Mükemmel erkek gibi onu anlatıyorsunuz pes.

aşkı geçtim ama sevemiyorum da bir eş olarak sevemiyorum.afedersiniz öpmek istemiyorum o isterse yüzümü çeviriyorum en ufak bir sevginin olması şart değil mi :(
Sorun büyük o halde, gerçekten iyi düşünün o adamla aynı yatağa gireceksiniz, hayırlısı olsun hakkınızda.

B
nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.daha önce buranın sıkı bir takipçisiydim.yazmak bugüne kısmetmiş.gerçekten yardımlarınıza çok ihtiyacım var..
arkadaşlar dünyalar iyisi bir erkekle beraberim.kariyeri var.kalbi melek gibi.beni, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.yaklaşık 3 aydır beraberiz.bana evlilik teklif etti ve ben kabul ettim.ve geçen hafta pazar günü nişan yapıldı.tüm sülale ile.
bu adamda ne eksik var ? hiçbir şey.ama eksik olan benim kalbimde sanırım.sevemiyorum.kalbim atmıyor.heyecanım 0.evet heyecanım hiç yok.neden böyle bilmiyorum sevmem lazım diyorum yok olmuyor sevemiyorum aşık olamıyorum.peki neden kabul ettim evlilik teklifini bilmiyorum:KK43: süreç öyle işledi ki hayır diyemedim.mantığıma 100 de 1 milyon uyuyor ama içinmde ona karşı en ufak bir heyecan aşk kıpırtısı yok desem içinde bulunduğum girdabı anlayabilirsiniz belki.şimdi tüm sülale arkadaşlar herkes biliyor nişanıyım.istesem yarın evlenecek benimle resmen ama istemiyorum :KK43:
sanırım çok büyük bir hata yaptım ona evet demekle ama bahenem yok.onu üzmekten korkuyorum.bir ömür kendimi üzeceğim bu gidişle.
ne olur yardım :KK43:
zamanla aşık olur muyum? beni mutlu etmek için her şeyi yapan biri belki de çok mutlu olurum evliliğimde :KK43: ne yapayım nasıl edeyim bu girdaptan kurtulayım? en yakın arkadaşlarım saçmalama o adamdan ayrılırsan dasha da mutlu olamazsın diyorlar :KK43:yaş da geçiyor malum 32 yim:KK43:
DÜZENLEME:arkadaşlar başlığı yanlış açtım bir hata oldu fazla kelime çıktı kusuruma bakmayın :KK43:
Bende bu şekilde evlendim o çok sevdi ben sevemedim sevdim fakat insanlığını bana olan sevgisini sevdim ailem böyle seven bulamazsın Dedi evlendim ama yürümedi 4 yıl sonra boşandık'iyi düşün onu üzmemek için kendini yakma kardeşim.

Sevedebilirsiniz nefret de edebilirsiniz. Zamana bırakın dersek de kötü sonuçlanırsa kul hakkına girmiş oluruz. Keşke sevmediğiniz biriyle nişanlanmasaydınız. Şimdi o tertemiz insanın hayalleriyle oynamış olacaksınız eğer bırakırsanız. Bırakmazsanoz da kötü. Valla ben de işin içinden çıkamadım.

Daha "dünya iyisi" kalıbını okur okumaz arkasından sevmiyorum'un geleceğini anladım. Bu güne kadar "iyi" diye tanımladığı birini karşı cins olarak beğeneni görmedim.
Bence kesinlikle evlenmemelisiniz, o 1 ömür üzüleceğine 1 ay üzülür, siz de sevebileceğiniz birini bulursunuz belki.

34 yaşında bir arkadaşım var, sevgilisi evlenmek isteyip duruyor, o "bekleyelim acele etmeyelim" modunda 6 aydır. "yaşım geçti" psikolojisiyle asla empati yapamam.

Aynı sizin gibi bir arkadaşım vardı. Nişanı atamadı evlendi ve şu an aşırı aşık bir de anormal kıskanmaya başladı adamı. Hatta nişan öncesi çalıştığı şirketin kapısından kovdurmuşluğu bile vardı. 16 senelik evli ve çok mutlular..
Ben şaşkınım. Sanki bana sonradan olamaz gibi geliyor ama işte örnekleri de var
İnşallah sevebilirsiniz zira ortaklıkta kendini adam sanan bir sürü işe yaramaz var..

@glnraydn Adam acik acik ben evlenicem, Ayse, Fatma cok da fark etmez demis.

Sen bu adamla su su sebeplerden dolayi mutsuz olurum diyorsan, hic kasma. Ver yuzugu gitsin.

Arkadas cevren de epey dar goruslu insanlar. Bazi birliktelikler yalnizliktan beter olabilir.

Bu adam seni aimdi bir terketse oyle bir seversinki.
Simdi adam ustune titriyor hersey dort dortluk icin rahat nasilsa bana asik diye kaygan zemin yok o yuzden degeride yok.sana kafa karisikligi lazim sevdigini anlaman icin.
adam bana aşık falan değil hanımefendi.aşık olsa sevildiğimi özel olduğumu hissetsem ben de sevebilirim belki ama adam için ben olmazsam aygül olur nurgül olur songül olur.bilmem anlatabildim mi.

adam bana aşık falan değil hanımefendi.aşık olsa sevildiğimi özel olduğumu hissetsem ben de sevebilirim belki ama adam için ben olmazsam aygül olur nurgül olur songül olur.bilmem anlatabildim mi.
daha önce de sormuştum.
neden bekliyorsun peki yüzüğü atmak için.
elinde haklı sebepler var
seninle nişanlı kalıp eş adayı aramaktan bahseden adamla yuva kurulmaz.
kesinlikle ve asla.

Araya ne kadar zaman girerse, bu işten dönmeniz o kadar zorlaşır. Bir an önce annenizi babanızı karşınıza alıp güzelce durumu izah edin. Adam ne kadar iyi de olsa, içiniz almıyorsa olay bitmiştir. Zaten aşık falan da değil size, sadece münasip biriyle evlenmek istiyor. Yarın götürür başka biriyle nişanlarlar, sorun değil. Son bir kez daha kendinizi yoklayın. Yine olmuyorsa, artık ailenize durumu açıklayın.

daha önce de sormuştum.
neden bekliyorsun peki yüzüğü atmak için.
elinde haklı sebepler var
seninle nişanlı kalıp eş adayı aramaktan bahseden adamla yuva kurulmaz.
kesinlikle ve asla.

Back
X