- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
- Konu Sahibi busemakilic
Öncelikle inşallah hamile kalırsınızvalla artık cok yoruldum. Duygularımı dile getirirken bile kötü oluyorum . 5 aydır hamile kalabilmek için uğraşıyorum . her ay doktora gidiyorum yumurtalarımda sorun olmadığını söylüyorlar , rahim filmi cektirdim onda da sorun yok. ovülasyon takibi ile yumurtlama günlerini değerlendiriyorum ama olmadı ve çok yoruldum. Her ay gün saymaktan yumurtlama yakalamaya çalışmaktan.. Elbette şükür buna da ama artık birşeyler yapmam gerekiyor . Eşim hiç doktora gitmedi sperm testi için .... aşılama yaptırmak istiyorum . bunun için devlet hastanesine gitmek istiyorum . Ne gerekiyor nasıl olmadı bana yardımcı olur musunuz lütfen . Allah rızası için
Şimdi gelelim kendi olayıma.. Her şeyin hayırlısını isteyin size tavsiyem budur. Çünkü ben hamileyim ve hamileliğimin başından beri kanama yaşadım 6 kez hastanede yattım. Kan değerlerim düştü kan tedavisi oldum. Damarlarım patladı serumla yemekten.. Her gece korkuyla kalkıyorum yine mi olur acaba suyum gelir mi acaba bir şey olur mu diye.. 21 haftadır sadece yatıyorum tuvalet dışında kalkmıyorum yerimden. Bir poşet ilaç kullanıyorum. 3 güne 1 iğne yemekten kalçam kevgire döndü. Bebek tutunsun diye bu iğneler.. Erken doğum riskim var ve çevrede bebeği alacak küvöze kabul edecek hastanede yok. Sevk ederiz bebeği diyorlar ama ben istiyor muyum bebeğimin uzağa 3-4 saatlik hastanelere gitmesini. Yani herşeyin hayırlısını iste.. Dünyanın sonu değil hiçbir şey.