bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık(
canım biz senin hamileliğin ne durumda bilemeyiz risklimi normalmi bence doktorunla konuş en iyi biligiyi o verir. ben hamileliğimde doğuma kadar 3 saatlik mesafeye bile gidememiştim düşük tehdidi vardı ama herkes bir olmuyor tabi.
sevdam123'e katılıyorum.herkes de ortak bu konuda zaten.doktorunla görüş.sana seyahat edebilir izni veriyorsa çık gez.normalde sorun olmaz.ama gebeliğinin ne boyutta olduğunu bilemeyiz.
tabiki herkesin durumu farklı.mutlaka doktor en doğrusunu bilir. hani ben şey diye sordum hani tüm hamileler için geçerli yasaklar ya da yapılması gerekenler var ya acaba dedim yolculuk bu hususların için de mi ? ama çok teşekkür edeirmmm hepinize biraz rahtladım.biraz tedirgin oldum.kısmet artık:)
tehlike değil de bayağı keyifsiz olabilirsin, miden bulanabilir. 8. haftamda değil tatili yataktan çıkamıyordum ben. ama durumun iyi olursa bir sıkıntı olmaz.
tehlike değil de bayağı keyifsiz olabilirsin, miden bulanabilir. 8. haftamda değil tatili yataktan çıkamıyordum ben. ama durumun iyi olursa bir sıkıntı olmaz.
elbetteki önce doktoruna sor,ama herşey yolundaysa yola çıkmanın da denize girmenin de bir zararı olmaz.ama kuşadasının denizi pis olur,kalabalıktan ötürü.bence daha güneylere,bakir koylara gitmeniz hada güzel olur hem kafa dinlersiniz hem çok daha ucuz hem de çok daha sağlıklı olur..